Vand bancheta spate FF2 facelift, stare noua - 150 RON
Fiindca am trecut la un interior semi-piele pe masina mea, ofer spre vanzare interiorul de stofa care a fost pana acum pe masina.
Fac mentiunea ca pe scaunele fata nu mai exista air-bag-uri si nici capse pirotehnice. Eventualul cumparator le poate pune pe cele de la scaunele proprii. Se potriveste fara probleme orice airbag de la Focus 2 (2004-2011) si operatiunea dureaza 10 minute (2-3 suruburi)
Atat scaunele cat si bancheta sunt in stare impecabila, ca noi. Am folosit huse din prima zi de cand am cumparat masina.
Chiar daca interiorul e de focus facelift, 2008, se potriveste perfect pe orice focus 2 (fie hatchback, sedan, sau combi), atat timp cat are 4/5 usi.
Interiorul este cel cu, combinatia de dungi gri cu negru.
Voi reveni cu poze cat de curand.
Pretul dupa cum urmeaza:
- 100 ron scaun dreapta
- 100 ron scaun stanga
- 150 ron bancheta spate (fractionabila)
Pentru tot interiorul pretul este de 300 ron negociabil.
O sa merg pe principiul primul venit primul servit.
Relatii la telefon: 0758096905.
Fac mentiunea ca pe scaunele fata nu mai exista air-bag-uri si nici capse pirotehnice. Eventualul cumparator le poate pune pe cele de la scaunele proprii. Se potriveste fara probleme orice airbag de la Focus 2 (2004-2011) si operatiunea dureaza 10 minute (2-3 suruburi)
Atat scaunele cat si bancheta sunt in stare impecabila, ca noi. Am folosit huse din prima zi de cand am cumparat masina.
Chiar daca interiorul e de focus facelift, 2008, se potriveste perfect pe orice focus 2 (fie hatchback, sedan, sau combi), atat timp cat are 4/5 usi.
Interiorul este cel cu, combinatia de dungi gri cu negru.
Voi reveni cu poze cat de curand.
Pretul dupa cum urmeaza:
- 100 ron scaun dreapta
- 100 ron scaun stanga
- 150 ron bancheta spate (fractionabila)
Pentru tot interiorul pretul este de 300 ron negociabil.
O sa merg pe principiul primul venit primul servit.
Relatii la telefon: 0758096905.
Ultima oară modificat de BogdanFSB pe 03 Oct 2013, 16:08, modificat 1 dată în total.
Motiv: mod edit
Motiv: mod edit
-
Emil_Greus - 1nsane Member
- Maşina: Ford Expedition Max XLT, 3.5 V6; Ex. Ford Focus, 2008, 1.6 benz+GPL