Ocazii

vand cd-player sony pt S-Max,Focus,Mondeo,Galaxy

Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Reguli forum
Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.

vand cd-player sony pt S-Max,Focus,Mondeo,Galaxy

Mesajde catalinh » 26 Sep 2013, 20:22

Vand radio cd cu MP3 pentru S-MAX, FORD FOCUS, MONDEO, GALAXY (posibil si alte modele).

Produs original pentru Ford,NEFOLOSIT, in stare perfecta.

Este original de pe Ford S-MAX si a fost inlocuit la 1 saptamana dupa ce a fost achizitionata masina cu un cd-player care are touchscreen

http://postimg.org/image/ylya6srdd/
http://postimg.org/image/5h04h51g1/
http://postimg.org/image/3k7zqb05t

Pet: 650 lei
catalinh
Incepator

Maşina: Ford

Re: vand cd-player sony pt S-Max,Focus,Mondeo,Galaxy

Mesajde X3n0m0RpH » 26 Sep 2013, 20:44

Din poze reiese ca este fabricat in 2008 - vezi data inscriptionata pe el. L-ai tinut in dulap pana acum?
Oricum, pare sa fie destul de zgariat si murdar... esti sigur ca l-ai folosit doar o saptamana?
"There is a crack in everything, That's how the light gets in."
X3n0m0RpH

Maşina: Ford Focus II Break, 1.8 TDCI
VIN: WFOWXXGCDW7T21697

Mesajde catalinh » 27 Sep 2013, 13:45

$1 scrie:$2in poze reiese ca este fabricat in 2008 - vezi data inscriptionata pe el. L-ai tinut in dulap pana acum?
Oricum, pare sa fie destul de zgariat si murdar... esti sigur ca l-ai folosit doar o saptamana?

Da, el a fost tinut in cutie ceva timp, iar cutia a stat in dulap. Immediate dupa ce am luat fordul, miam luat cd player cu touchscreen. Cand am facut pozele nu am stat sal curat de praf. Punete si fa si tu o poza la orice cd player nou care are plastic si se reflecta la blitz, ai sa vezi asa numitele "zgarieturi" de care zici. Eu daca til pun in fata ai sa vezi ca nu are nici cea mai mica zgarietura vizibila la ochi.
catalinh
Incepator

Mesajde mihaibre » 27 Sep 2013, 14:55

pune si tu locatie, unde poate fi vazut. nu de alta dar nici eu nu te-as crede ca sunt chiar "invizibile" acele zgarieturi fine. aparatul nu prea are contor sa ne dam seama daca este folosit mult sau doar putin, pana una alta poti spune cel mult ca este putin folosit in nici un caz nefolosit... nefolosit este in raft la magazin cum spunea cineva...
Power is nothing without control!
Actual car: FORD FOCUS ST 2.0 ECOBOOST
Ex car: FORD FOCUS ST 2.0 TDCI
mihaibre
1nsane Member

Maşina: FORD FOCUS 2.0 ECOBOOST

Mesajde matei emil » 27 Sep 2013, 15:48

Cel care vinde este din Braila si jos se vede ca scrie 09.01.2008 dar sus in stanga e scris JAN 13.
Poate o fi fabricat in 01.08 si vandut in 2013 ?
matei emil
Member

Maşina: ford focus 3 -1,6tdci / 115cp si ford fiesta 1,25/82cp mk7
VIN: WFOMXXGCBMBM73999

Mesajde catalinh » 27 Sep 2013, 16:12

$1 scrie:$2une si tu locatie, unde poate fi vazut. nu de alta dar nici eu nu te-as crede ca sunt chiar "invizibile" acele zgarieturi fine. aparatul nu prea are contor sa ne dam seama daca este folosit mult sau doar putin, pana una alta poti spune cel mult ca este putin folosit in nici un caz nefolosit... nefolosit este in raft la magazin cum spunea cineva...

Este mentionat in aunt ca a fost inlocuit la o saptamana dupa ce masina a fost achizitionata, poti deduce si tu din asta cat a fost folosit, nu trebuie sa mai mentionez ca este " putin folosit"
catalinh
Incepator

Mesajde catalinh » 27 Sep 2013, 16:21

$1 scrie:$2el care vinde este din Braila si jos se vede ca scrie 09.01.2008 dar sus in stanga e scris JAN 13.
Poate o fi fabricat in 01.08 si vandut in 2013 ?

Multumesc Matei pentru idee sa il un pe forum aici, dar din pacate vad ca sunt numai guri rele aici, si cum vad ei un topic nou, gata repede sa comenteze tot ce nu le convine. Am sa-mi modific profilul sa pun si orasul din care ma aflu
catalinh
Incepator

Mesajde mihaibre » 27 Sep 2013, 17:15

nu-i vorba de rautate deloc, doar ca in ziua de astazi nu prea mai poti avea incredere in nimeni iar daca si dovezile sunt impotriva atunci lucrurile sunt chiar evidente. crede-ma ca oricine ar vedea pozele ar zice: siiiiigur ca e nefolosit din 2008 (aceea este data fabricatiei, 2013 nu are nimic a face - poate ne confirmi cand a fost dat playerul jos de pe masina).

de aceea spuneam sa completezi locatia, persoanele interesate sa vina sa il vada pentru ca trebuie sa recunosti pozele te cam dezavantajeaza. de multe ori poza avantajeaza vanzatorul ascunzand defectele, la tine din cate spui pare sa fie invers (nu te cunosc deci nu bag mana in foc). daca nu dupa aspectul exterior ne putem da seama daca e folosit sau nefolosit atunci dupa ce? are contor de ore ca la telefoanele nokia sa iti spuna cate ore a functionat? poate exista si situatia cand obiectul este nou dar deteriorat de la depozitare sau poate la fel de bine sa fie mega ultra super folosit dar ingrijit si fara defect/facut sa para mai nou. in incheiere iti urez bafta la vanzare si la poze mai avantajoase pe viitor.
mihaibre
1nsane Member

Mesajde catalinh » 27 Sep 2013, 19:09

$1 scrie:$2u-i vorba de rautate deloc, doar ca in ziua de astazi nu prea mai poti avea incredere in nimeni iar daca si dovezile sunt impotriva atunci lucrurile sunt chiar evidente. crede-ma ca oricine ar vedea pozele ar zice: siiiiigur ca e nefolosit din 2008 (aceea este data fabricatiei, 2013 nu are nimic a face - poate ne confirmi cand a fost dat playerul jos de pe masina).

de aceea spuneam sa completezi locatia, persoanele interesate sa vina sa il vada pentru ca trebuie sa recunosti pozele te cam dezavantajeaza. de multe ori poza avantajeaza vanzatorul ascunzand defectele, la tine din cate spui pare sa fie invers (nu te cunosc deci nu bag mana in foc). daca nu dupa aspectul exterior ne putem da seama daca e folosit sau nefolosit atunci dupa ce? are contor de ore ca la telefoanele nokia sa iti spuna cate ore a functionat? poate exista si situatia cand obiectul este nou dar deteriorat de la depozitare sau poate la fel de bine sa fie mega ultra super folosit dar ingrijit si fara defect/facut sa para mai nou. in incheiere iti urez bafta la vanzare si la poze mai avantajoase pe viitor.

Ok bun, l-am sters de praf umpic, i-am facut iar poze, ca daca stateam dinou la vorbe aici ma enervam si mai tare.
Cu sau fara ingrijire se vede uzura la butoane ca apasam pe ele se indoaie umpic etc,nui asa? Am facut poze si la butoane de aproape sa vada toti.
Cd-playerul NU este din 2013 , are cativa ani, nu mai stiu exact cati, trebuie sa vad de cand este masina, am sa revin cu un coment
In poze apare si o cutie de la un cd-player, acea cutie este de la cd-playerul care il am acum pe masina, si cutia in care a stat tot timpul cd-playerul care vreau sa il vand dar se pare ca cu atatia pesimisti pe aici nu voi reusi prea curand. Alte poze mai clare de atat nu am cum sa fac.
Apasati pe poze sa le vedeti la dimensiunile complete si rog ca orice pessimist sasi tina cuvintele pentru el ca m-am saturat, daca esti interesat sa cumperi foarte bine imi cereti un numar de telefon vorbim etc, nu sa mi se faca comenturi peste comenturi si iar comenturi cum ca ficaruia nui convine nu stiu eu ce. Intodeauna trebuie sa fie unul mai breaz ca nui convine nu stiu eu ce, tineti cuvintele pentru tine, sau daca esti interesat sa cumperi, reproseazami ca are defectul x si scadem din pret. Este simplu nu ? dar cei cu gura mare trebuie sa urle si ei nu ?
Urme de praf mai are, ca nu am acuma un compresor cu aer ca sal curat cum trebuie iar cu laveta de microfiber tot nu ies toate scamele de pe el, se vad si in poze
Pozele:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
catalinh
Incepator

Mesajde mihaibre » 27 Sep 2013, 20:37

ca sa te enervezi si mai tare, iti spun eu: cred ca te-ai cam grabit sa publici anuntul aici pe site sarind peste REGULAMENT
Se recomanda ca membrii: sa foloseasca corect limba româna, sa utilizeze semnele de punctuatie si normele ortografice;

Reactualizarea anuntului de vanzare (UP): Aveti dreptul la un singur mesaj de genul UP sau SUS la trei zile (de readucere pe prima pozitie a subiectului dvs). Daca trimiteti mai multe, pentru fiecare "UP" sau "SUS" veti primi 1 avertisment/warn.

ca sa vezi ce spune regulamentul despre "pesimisti":

Raspunsuri acceptate intr-un anunt de vanzare
Intr-un subiect ce are ca scop vanzarea unui produs, aveti voie sa scrieti mesaje pentru a cere mai multe informatii, pentru a indica diverse probleme tehnice ale produsului, atat defectiuni cat si incompatibilitati cu diverese modele si pentru a indica un pret mai mic.

nu e nimeni pe aici breaz sau pesimist doar ca unii din noi mai se pricep cat de cat la Ford. Cam multe semne de intrebare in cazul playerului tau: zgarieturile acelea nu au ce cauta pe un player folosit o saptamana, data exacta cand a fost dat jos de pe masina nu o stii, praful dintre butoane nu prea avea timp sa se acumuleze asa mult in timp de o saptamana cat a fost pe masina iar la depozitare nici atat pentru ca chiar tu ai spus-o playerul a fost bagat in cutie si cutia in dulap. tu daca ai fi primit navigatia respectiva cu atata praf pe ea ai fi crezut ca e noua? iti spun eu ca nu.

playerul e bun, nu ma indoiesc de asta dar nu prea este ceea ce se pretinde a fi si nici cel de-al doilea set de fotografii nu m-a convins.
mihaibre
1nsane Member

Mesajde catalinh » 27 Sep 2013, 22:09

$1 scrie:$2a sa te enervezi si mai tare, iti spun eu: cred ca te-ai cam grabit sa publici anuntul aici pe site sarind peste REGULAMENT
Se recomanda ca membrii: sa foloseasca corect limba româna, sa utilizeze semnele de punctuatie si normele ortografice;

Reactualizarea anuntului de vanzare (UP): Aveti dreptul la un singur mesaj de genul UP sau SUS la trei zile (de readucere pe prima pozitie a subiectului dvs). Daca trimiteti mai multe, pentru fiecare "UP" sau "SUS" veti primi 1 avertisment/warn.

ca sa vezi ce spune regulamentul despre "pesimisti":

Raspunsuri acceptate intr-un anunt de vanzare
Intr-un subiect ce are ca scop vanzarea unui produs, aveti voie sa scrieti mesaje pentru a cere mai multe informatii, pentru a indica diverse probleme tehnice ale produsului, atat defectiuni cat si incompatibilitati cu diverese modele si pentru a indica un pret mai mic.

nu e nimeni pe aici breaz sau pesimist doar ca unii din noi mai se pricep cat de cat la Ford. Cam multe semne de intrebare in cazul playerului tau: zgarieturile acelea nu au ce cauta pe un player folosit o saptamana, data exacta cand a fost dat jos de pe masina nu o stii, praful dintre butoane nu prea avea timp sa se acumuleze asa mult in timp de o saptamana cat a fost pe masina iar la depozitare nici atat pentru ca chiar tu ai spus-o playerul a fost bagat in cutie si cutia in dulap. tu daca ai fi primit navigatia respectiva cu atata praf pe ea ai fi crezut ca e noua? iti spun eu ca nu.

playerul e bun, nu ma indoiesc de asta dar nu prea este ceea ce se pretinde a fi si nici cel de-al doilea set de fotografii nu m-a convins.

Daca nu iti convine taci si cauta in alta parte
Punct
catalinh
Incepator

Mesajde mihaibre » 27 Sep 2013, 22:28

ai atitudinea potrivita pentru un vanzator...
mihaibre
1nsane Member

Înapoi la Ocazii