$1 scrie:$2u-i vorba de rautate deloc, doar ca in ziua de astazi nu prea mai poti avea incredere in nimeni iar daca si dovezile sunt impotriva atunci lucrurile sunt chiar evidente. crede-ma ca oricine ar vedea pozele ar zice: siiiiigur ca e nefolosit din 2008 (aceea este data fabricatiei, 2013 nu are nimic a face - poate ne confirmi cand a fost dat playerul jos de pe masina).
de aceea spuneam sa completezi locatia, persoanele interesate sa vina sa il vada pentru ca trebuie sa recunosti pozele te cam dezavantajeaza. de multe ori poza avantajeaza vanzatorul ascunzand defectele, la tine din cate spui pare sa fie invers (nu te cunosc deci nu bag mana in foc). daca nu dupa aspectul exterior ne putem da seama daca e folosit sau nefolosit atunci dupa ce? are contor de ore ca la telefoanele nokia sa iti spuna cate ore a functionat? poate exista si situatia cand obiectul este nou dar deteriorat de la depozitare sau poate la fel de bine sa fie mega ultra super folosit dar ingrijit si fara defect/facut sa para mai nou. in incheiere iti urez bafta la vanzare si la poze mai avantajoase pe viitor.
Ok bun, l-am sters de praf umpic, i-am facut iar poze, ca daca stateam dinou la vorbe aici ma enervam si mai tare.
Cu sau fara ingrijire se vede uzura la butoane ca apasam pe ele se indoaie umpic etc,nui asa? Am facut poze si la butoane de aproape sa vada toti.
Cd-playerul NU este din 2013 , are cativa ani, nu mai stiu exact cati, trebuie sa vad de cand este masina, am sa revin cu un coment
In poze apare si o cutie de la un cd-player, acea cutie este de la cd-playerul care il am acum pe masina, si cutia in care a stat tot timpul cd-playerul care vreau sa il vand dar se pare ca cu atatia pesimisti pe aici nu voi reusi prea curand. Alte poze mai clare de atat nu am cum sa fac.
Apasati pe poze sa le vedeti la dimensiunile complete si rog ca orice pessimist sasi tina cuvintele pentru el ca m-am saturat, daca esti interesat sa cumperi foarte bine imi cereti un numar de telefon vorbim etc, nu sa mi se faca comenturi peste comenturi si iar comenturi cum ca ficaruia nui convine nu stiu eu ce. Intodeauna trebuie sa fie unul mai breaz ca nui convine nu stiu eu ce, tineti cuvintele pentru tine, sau daca esti interesat sa cumperi, reproseazami ca are defectul x si scadem din pret. Este simplu nu ? dar cei cu gura mare trebuie sa urle si ei nu ?
Urme de praf mai are, ca nu am acuma un compresor cu aer ca sal curat cum trebuie iar cu laveta de microfiber tot nu ies toate scamele de pe el, se vad si in poze
Pozele: