Stiu ca multi vor numai anvelopele, ca asa este ''moda'' la noi, sa nu se investeasca prea mult...
Consider ca este chestiune de siguranta si sunt necesare pe masina anvelope bune de iarna, iar cele pe care le vand sunt impecabile si rulate numai 2,500 km. Personal cred ca este mai bine sa existe set de roti jante + anvelope, stiu ca nu este ok de montat si demontat anvelopele de vara sau iarna de pe jante, la inceputul si incheierea fiecarui sezon.
Dimensiuni mai mici la anvelope sunt bune iarna, de exemplu cine are pe 14'' de vara sa monteze pe 13'' de iarna, cine are 15'' vara sa monteze 14'' iarna, etc...
Pe mine m-au costat anvelopele de noi 900 lei (am factura), setul de jante second hand cu 16 piulite 300 lei, montat si echilibrat cam 80 lei, in total cam 1,300 lei.
Este problema celor care vor mega ieftin si in acelasi timp foarte bun, nu vor gasi oferte asa cum isi doresc ei. Nici anvelopele nu le vand la aproape jumatate de pret, sunt impecabile. Mai bine nu le vand, decat sa le dau atat de ieftin. Este investitia mea si decid cum doresc

Nici eu nu am nimic cu tine si merci de urare. Vom mai vedea cum stau lucrurile si la ce pret se vor vinde. Nu ma grabesc sa le vand, stau bine acolo unde sunt depozitate
P.S. Nici eu nu doresc sa le vand cuiva care are nevoie de ''ceva'' doar ca sa iasa din iarna, asa cum mi-a spus cineva la telefon. Nu ma refer, desigur, la modul tau de a gandi. Spun ca acela care gandeste astfel are o gandire periculoasa si posibil paguboasa, ca sunt pe piata la vanzare anvelope second ok si gume de iarna care nu se pot numi anvelope, la cat de uzate sunt. Dar fiecare este liber sa decida pentru el. Numai sa nu decida si pentru altii, atunci cand se afla in trafic, cu niste anvelope de iarna second mult prea uzate...
Numai bine !