sergiuhusca,423486 scrie:AM SI EU NEVOIE DE UN TELEFON!ESTE CINEVA CARE ARE VREO UNUL PE CARE SA ASEZAT PRAFUL SI DORESTE SA-L DONEZE?
donez eu telefonul asta philips
nu-i mare lucru dar e nou. problema cu el este ca trebuie sa-i iei baterie ca nu stiu in ce stare mai este cea originala pentru ca sta de 2 ani pe margine.
ti-l trimit prin vreo cursa cu un sofer de autobuz care ajunge pe la tine daca doresti
Oameni buni !!! revenitzi-va .........
vin iar sarbatorile, vremea buna, concediile ; haidetzi sa fim si noi mai buni si mai tolerantzi
ati sarit cu gura pe saracul om de parca nu stiu ce tragedie a facut .... nu stiu de ce am impresia ca exista printre noi oameni disperatzi sa creasca numarul posturilor personale numai prin interventii de genul asta ca in rest nu au nimic de oferit comunitati ( nici sfaturi technice nici o vorba buna ).
P.S. ...daca omul a postat totusi unde nu trebuie sau cum nu trebuie va asigur ca un admin v-a remedia probleme elegant fara sa ne lansam in discutii deplasate si rautacioase iar prospatul nostru coleg merita indulgentza noastra ca nou venit !!! Frumoasa primire i-ati mai facut.