Switch to full style
Firme autorizate din domeniul modificarilor (piese si servicii) sau al accesoriilor

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Autoklass (pt. Ford) Bucuresti

09 Sep 2008, 07:57

Salutare.. stiu ca sunt offtopic :"> dar cam intr o sapt trebuie sa mi fac revizia de 90k si mai am si alte probl la masina si as vrea un service mai competent.. :D [ca de skimbat filtre si ulei stim si noi :D) .. deci ce parere aveti de Autoklass Bucuresti Sud

mercic ;)

Re: opinie Autoklass Buc Sud

07 Oct 2008, 13:12

daca nimeni nu a fost .. sau nu vrea sa si spuna parerile.. va spun io.. comportament agreabil.. preturi f mari.. :( si nu atat la piese cat la manopera.. 133.3 ron/h ... mie mi s a parut cam mult.. mai ales ca pt skimbarea unui bec la plafoniera m au taxat cu 26 ron.. :( ..

07 Oct 2008, 13:17

este dealer ford?

07 Oct 2008, 13:26

Astia nu-s dealeri Mercedes?

07 Oct 2008, 16:01

ba da, mercedes

numa in sibiu autoklass e ford + mercedes

08 Oct 2008, 15:08

korect.. eu am mers cu un mercedes.. dar oricum mi se pare mult :(

PS am cumparat masina de la sibiu.. si acolo am vazut ca aveau si ford si doge parca :-? si am crezut ca si la Buc e la fel..

15 Iun 2009, 16:32

preturile nu mai sunt mari deloc - acum avem oferta foarte buna la revizii Ford,Jeep,Dodge,Chrysler si Mercedes-Benz si cu scuzele de rigoare ca o sa ma repet -> daca aveti nevoie de o informatie legata de promotia de revizii va rog sa ma contactati la tel, 0729.618.702 sau mail alexandru.maftei@autoklass.ro

* chiar daca nu aveti de facut revizia acum sau pana la 31.08.2009 va recomand sa va programati pentru ca puteti beneficia de preturile din acest moment.

Revizie Ford - oferta Autoklass

16 Iun 2009, 18:54

Ma apropiam incet de revizia de 30000 :( si am inceput sa caut oferte la dealeri. Asa am gasit oferta de la Autoklass - in imagine gasiti preturile din oferta. Urmatorul pas este deplasarea la dealer pentru informare, adica:
- ce este inclus in revizia trecuta in oferta
- ce se poate adauga peste serviciile incluse (contra cost)
- care este pretul final

Daca careva detine aceste informatii, va rog ......

Maine sper sa reusesc sa ajung la dealer si sa completez cu date noi.

SPER ca informatiile trecute aici sa fie utile si pentru alti colegi (pentru ca par preturi destul de bune) ;)

Re: Revizie Ford - oferta Autoklass

16 Iun 2009, 19:01

Searci, pliz.
S-a discutat pe indelete, cu preturi si ce include oferta lor... Vezi topicurile de revizie la 15.000 si la 30.000.

03 Iul 2009, 22:27

M-ar interesa si pe mine o opinie oficiala legata in special de reviziile Ford; in Ghidul de garantie si service primit cu masina am urmatoarele precizari:
- filtru de polen/filtru de mirosuri
- filtru combustibil
- filtru de aer
- ulei si filtru de ulei (garnitura busonului de golire, acolo unde exista).
TOATE SE SCHIMBA LA REVIZIA STANDARD SI LA REVIZIA MAJORA (practic orice revizie se incadreaza aici)
Revizia de la Autoklass nu trebuie sa se conformeze macar cerintelor producatorului? O citire de erori sau o cafea sunt extra, sunt binevenite, dar... nu inlocuiesc comsumabilele ce trebuie schimbate. :-??

03 Iul 2009, 22:43

Nu înţeleg întrebarea. Eu am fost la revizie la ei şi mi-au schimbat tot (ulei + filtre). + citire/ştergere erori + cafea + un fresh de portocale :D că am verificat şi aerul condiţionat (verificare + completare freon + completare ulei).

03 Iul 2009, 23:00

Pentru masinile diesel, in oferta lor minunata de "revizie" lipsesc filtrul de motorina si cel de aer, motiv pentru care pretul reviziei la ei scade substantial.

04 Iul 2009, 11:53

Mihail L -0> pretulrile sunt tot mai mici cu 40-50% fata de alti dealeri Ford la orice manopera chiar si cu acele filtre de care vb tu... daca ai intrebari te rog pe alexandru.maftei@autoklass.ro sau 0729.618.702

04 Iul 2009, 14:42

autoklass-ul si in constanta e service ford de cateva luni, plus alte marci. si au facut parca si showroom daca nu ma insel. inca nu stiu pe nimeni sa fi mers acolo, poate ma duc la urmatoarea revizie, si asa cunosc cativa de acolo si sunt baieti de treaba, seriosi.

04 Iul 2009, 14:50

$1 scrie:$2ihail L -0> pretulrile sunt tot mai mici cu 40-50% fata de alti dealeri Ford la orice manopera chiar si cu acele filtre de care vb tu... daca ai intrebari te rog pe alexandru.maftei@autoklass.ro sau 0729.618.702

Hai sa nu exageram cu preturile...
Revizia la Neste m-a costat 700 (fara filtrul de polen, e adevarat). Nu-mi spune ca la voi m-ar fi costat 350 cu tot cu filtru de motorina si de aer, sa fim seriosi. =))

LE: Nu pot spune nici ca am fost foarte multumit de Neste, mai ales dupa ce au "gresit" oferta cu aproape 200 RON :-/

04 Iul 2009, 14:55

uite cum facem- Luni dimineata am rugamintea de a-mi trasnmite pe mailul de servici - Marca,Modelul si motorizarea masinii precum si numarul de Km la care ai facut revizia - si sincer 700 Ron aia de la Neste sunt IMENSI :) pe langa preturile noastre..dar nu vreau sa mai spun nimic ..o sa aduc probe:)

04 Iul 2009, 15:11

Spre comparaţie, eu am plătit 253 lei la revizia de 90.000. Ulei + filtre (polen, aer, benzină, ulei). Nu pot să pun factura că am dat-o deja contabilei (am plătit pe firmă).

04 Iul 2009, 15:15

$1 scrie:$2ite cum facem- Luni dimineata am rugamintea de a-mi trasnmite pe mailul de servici - Marca,Modelul si motorizarea masinii precum si numarul de Km la care ai facut revizia - si sincer 700 Ron aia de la Neste sunt IMENSI :) pe langa preturile noastre..dar nu vreau sa mai spun nimic ..o sa aduc probe:)

Stai linistit ca am primit si o oferta si de la voi (am cerut pe mail)... nu sunteti cu asa de mult sub Neste, dar deocamdata la voi este tarif pe durata limitata, nu?
Sincer, si eu cred ca 700 este imens... #:-S

04 Iul 2009, 15:18

zaboss, tu nu ai filtru de motorina...
La Neste a fost 280 fara TVA!!! :-O , iar in oferta Autoklass nu este inclus, probabil se schimba odata la 160.000 km... :D

04 Iul 2009, 15:35

$1 scrie:$2pre comparaţie, eu am plătit 253 lei la revizia de 90.000. Ulei + filtre (polen, aer, benzină, ulei). Nu pot să pun factura că am dat-o deja contabilei (am plătit pe firmă).

:(( la diesel-ul meu este 850 ron inclusiv filtrul de polen. cand va aud cu preturi d-astea la revizii iar incep sa ma gandesc la urmatoarea masina ca va fi pe benzina...

04 Iul 2009, 15:38

Nu este asa de mult, tarifele de reprezentanta ne omoara.
Comparativ cu consumul ( cel putin in Bucuresti), tot merita.

04 Iul 2009, 15:45

cu asta ma consolez si eu... la ultimul consum, 500 si ceva de km interior-exterior, jumatate cu AC, trafic cam greu in constanta ca e sezon --- 5,07% :"> nu dati cu pietre!

16 Iul 2009, 15:21

Am facut azi revizia de 30k la 25k :D (2 ani)
La Autoklass Chitila. Spatiu generos, oameni amabili si primitori. Cu tot cu ITP a durat vreo 3 ore. Eram programat la 9, dar ajungand pe la 8.30 am intrat atunci. Preturile mi s-au parut OK, revizia 465 lei, ITP - 70 lei, voi atasa mai jos. Singurul zambet sugubat mi l-a smuls duduia de la cafenea, care cand am intrebat-o daca au wireless mi-a raspuns ca ea nu, sa incerc la Cosmetice auto... :D

PS Acilea ma intalnii cu Adispanu. Sa traitzi!
PS2 Am avut emotii la ITP. Masina e brici, dar lipsea stergatorul de pe luneta. Prietenii stiu de ce ;)
FiÅŸiere ataÅŸate
ITP.jpg
new-1.jpg
new-2.jpg

16 Iul 2009, 15:59

de ce nu ai dat nici un semna ca am fost astazi aici in showroom..:)

16 Iul 2009, 16:28

Am trecut pe langa dvs cand vorbeati cu Adispan afara. Eram cel cu camasa portocalie :D

03 Aug 2009, 12:24

Joi pe 16 iulie am facut revizia cum va spusei, sambata pe 18 vrand sa completez lichidul de parbriz (urma sa plec a doua zi dimineata in Bucovina), mi-am aruncat un ochi pe ici pe colo, asa, mai mult la misto. Ca doar fusesem la revizie acu 2 zile. Surpriza! Lisea capacul de la lichidul de frana. Sunat Adispanu (multumiri!), sunat Forcar (nu aveau pe stoc), sunat Asgard (multumiri, cred ca te-am trezit din somn, scuze!), pus bucata celofan + elastic cum punea bunica la borcanele de gem si sunat la Autoklass. "Si noi ce sa va facem?" "Pai sa ma chemati acum, sa-mi inlocuiti lichidul de frana si sa-mi puneti capac, asa cum trebuie si cum a fost". "Nu va putem inlocui lichidul, ca nu avem curent, dar veniti si gasim noi un capac". M-am dus, au gasit capac, l-au pus la loc si am plecat. :-??

03 Aug 2009, 12:53

eu am pareri despre Autoklass Constanta (tot aceeasi firma), reprezentant si ford, unde insa am mers cu un espero...
concluzia: :((

03 Aug 2009, 13:34

cand ai fost in service cu espero?

03 Aug 2009, 13:51

intai acum 3 saptamani si a stat 1 zi, 2 zile pauza in care era sa iau foc, apoi inca o saptamana la ei. ma cauti in baza de date autoklass? :)

03 Aug 2009, 14:46

nu:) am dat parerea ta mai departe conducerii Autoklass Constanta
Subiect închis