Switch to full style
Firme autorizate din domeniul modificarilor (piese si servicii) sau al accesoriilor

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Mania Detailing - Masina ta ca in prima zi!

24 Apr 2007, 23:24

http://www.maniadetailing.ro

Firma noua non-conformista specializata in detailing auto care doreste sa ridice standardele detailingului auto din Romania.
Viziteaza-ne site-ul si fa-ti o programare pentru a te bucura de masina ta ... ca in prima zi!

Cam rigid mesajul, intr-adevar, dar acum serios, chiar stim ce facem si poti fi sigur ca masina ta va iesi impecabil.

Noi suntem oameni care iubim masinile de orice tip si vrem ca fiecare masina care trece prin mâinile noastre sa arate incredibil si sa auzim de fiecare data de la fiecare client: "Wow! Asta e masina mea?! Incredibil!"

Probabil sunteti îngrijorat de modul în care ar fi tratata masina dumneavoastra. Fiti fara grija! Nu degeaba ne considera lumea "maniaci". Fiecare masina care ne-a trecut prin mâna a fost tratata ca pe masina noastra personala cu o atentie pe care nu stim unde ati mai putea-o gasi.

Pentru membrii clubului Ford oferim discount 7 %, iar pentru pachetul interior plus exterior, oferim gratuit detailingul motorului.

Cu drag,

Mihai Coporan - director executiv si operator principal
http://www.maniadetailing.ro
FiÅŸiere ataÅŸate
ford 1.jpg
(48.08 KiB) Descărcat de 1803 ori
ford 50-50.jpg
(75.12 KiB) Descărcat de 1804 ori
ford inainte.jpg
(67.73 KiB) Descărcat de 1798 ori
Ultima oară modificat de mihilc pe 02 Mai 2007, 08:13, modificat 1 dată în total.

24 Apr 2007, 23:30

Si de fapt ce se face, se aranjeaza tot, de la vopsea la toate detaliile de caroserie pentru a face masina sa arate ca noua?

25 Apr 2007, 06:27

ma intereseaza si pe mine si un prieten de-al meu sa iti facem o vizita sa ne spui daca poti sa acoperi niste zgarieturi

saptamana viitoare putem sa-ti facem o vizita pt o inspectie?

merci

Adi

25 Apr 2007, 07:06

$1 scrie:$2i de fapt ce se face, se aranjeaza tot, de la vopsea la toate detaliile de caroserie pentru a face masina sa arate ca noua?

Se aranjeaza toate problemele legate de zgarieturi (unde este posibil) si de revigorare a vopselei si plasticelor/cauciucului prin polishare in mai multi pasi si curatare aprofundata.

25 Apr 2007, 07:07

$1 scrie:$2a intereseaza si pe mine si un prieten de-al meu sa iti facem o vizita sa ne spui daca poti sa acoperi niste zgarieturi

saptamana viitoare putem sa-ti facem o vizita pt o inspectie?

merci

Adi

Bineinteles. Puteti programa in site. Trimite-ti mesaj si va vom contacta telefonic pentru a vedea despre ce este vorba.

25 Apr 2007, 08:07

multumesc; tocmai ce v-am trimis un mesaj

25 Apr 2007, 08:31

ciupiturile de criblura se pot acoperii cu ceva?? Desi cred ca deja stiu raspunsul :)

25 Apr 2007, 08:37

$1 scrie:$2iupiturile de criblura se pot acoperii cu ceva?? Desi cred ca deja stiu raspunsul :)

Exact! Asta e raspunsul.

Acum serios, da, se pot acoperi, dar parerea mea personala este ca nu e cazul deoarece este costisitor si oricum sunt aproape inevitabile.

25 Apr 2007, 08:39

;) ms...am intrebat pt ca vreau si eu si cumnatul meu sa ni le acoperim... :) a mea e inca bine...dar a lui e varza....deci....trebuie revopsita....
ms mult.

03 Mai 2007, 12:52

Nici o problema. Va asteptam oricand.

03 Mai 2007, 17:31

Cateva poze in actiune. Mitsubishi Colt.
FiÅŸiere ataÅŸate
exterior2.jpg
(76.7 KiB) Descărcat de 1695 ori
exterior3.jpg
Reflexii exterior
(112.08 KiB) Descărcat de 1693 ori
interior2.jpg
Curatare tapiserie.
(117.38 KiB) Descărcat de 1687 ori
interior1.jpg
Aplicare tratament pe baza de lanolina pentru pielea de pe volan.
(102.68 KiB) Descărcat de 1688 ori

09 Iun 2007, 12:34

Cateva poze mai recente. Polish faruri.
Imagine
Imagine
ImagineImagine
Imagine
Imagine

11 Iun 2007, 13:15

@mihilc

Exista si posibilitatea de polishare / lustruire a unei perechi de proiectoare ce au fost "sablate" de pietricelele de pe sosea si acum au un aspect usor mat. (PS sunt din sticla)

11 Iun 2007, 14:48

Treceti pe la noi pentru un raspuns la aceasta intrebare.

12 Iul 2007, 22:32

am si eu nevoie de o adresa, multam.

13 Iul 2007, 13:24

Faceti si tapiseria ca noua? Beneficiez de discount chiar daca vin cu cealalta masina :)? Ford-ul din fericire...e curat lacrima si mi-am luat si aspirator Black&Decker (ca tin prea mult la el) :)

14 Iul 2007, 07:49

Da, va asteptam. Adresa este pe site http://www.maniadetailing.ro

05 Sep 2007, 17:48

Am achizitionat de curand un autoturism, si as dori sa-i aplic un tratament pe caroserie pentru protejare si o mai buna conservare in timp.

Imi puteti spune va rog ce solutii puteti oferi si la ce pret?

Multumesc.

Re: Mania Detailing - Masina ta ca in prima zi!

17 Feb 2008, 12:09

NESERIOSI... MINCINOSI... ABURITORI? cum sa zic?

Am avut de polishat o bara spate la un Megane hatch al unui prieten pe care am atins-o... I-am sunat din decembrie... raspunsul fiind ca programarile incep de la 7.01.2008 desi eram in mijlocul lui DECEMBRIE... ok.. astept sun... nu se poate nu stiu ce reveniti.. ok .. sun sun.. intr-un final sun acum 2 saptamani si incerc o programare pentru 9.02.. mi se spune ca nu se poate DAR sa revin pentru sambata aceasta 16.02.2008... ok. las NUMELE si NUMARUL DE TELEFON.... sun din nou in data de 9.02.2008 sa le confim programarea.. mi se spune totul este ok pentru 16.02 si sa las NUMELE si NUMARUL DE TELEFON, urmand sa sun vineri 15.02.2008 pentru o confirmare finala.. sun ieri.. totul este ok va asteptam maine la ora 12.00 la sediu....
Astazi, 16.02.2008, la ora 12 ma prezint cu prietenul la sediul din strada Ordinii, in Rahova, sun la telefon, prima data nu mi se raspunde, insist si raspunde stimatul domn care incepe se se balbaie :"stiti exista o MICA PROBLEMA" am crezut ca a venit altcineva in locul meu la programare dar. " am schimbat telefonul, am ramas fara baterie, am schimbat cartela... si exista o mica problema, a nins aseara si s-au anulat programarile blink.gif, si mi-am facut alt program si nu sunt la sediu... huh.gif , eu Poftim? el imi zice ca NU a avut NUMARUL MEU DE TELEFON desi l-am lasat de 2 ori chiar dumnealui.. Si deci mi-am facut alt program, veniti alta data si va fac reducere.... mad.gif mad.gif

Intelegeti ce vreti dumneavoastra din aceasta patanie, e posibil ca acesti domni sa lucreze bine, dar decat asa sa astept 2 luni pentru o programare si cand ajung acolo dansii sa aiba alt program...

18 Feb 2008, 01:15

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.
Apache Server at http://www.maniadetailing.ro Port 80
:D

18 Feb 2008, 09:42

Da, este perfect adevarat ce a spus domnul de mai sus, nu am nici o scuza, este adevarat si eu as fi reactionat la fel daca nu chiar mai rau.

Noi am avut niste probleme in decembrie, am fost "pradati" ramanand fara echipamente, aceste neputand fi aduse decat in luna februarie din UK.
De aceea au fost niste neintelegeri in legatura cu programarile deja facute, eu sperand sa reusesc programarea dvs. impreuna cu alte 2 masini pentru sambata. Din pacate, printr-o succesiune de evenimente nu s-a mai putut acest lucru: vineri a nins puternic in Bucuresti iar ceilelati doi si-au anulat programarile, iar eu mi-am schimbat telefonul avand nr. dvs la ultimele apeluri (mentionez ca datele dvs. de contact primite din decembrie, fiind la volan, le-am notat pe "numaistiuce" pe care (lucru total neprofesionist, recunosc) am pierdut-o. Astfel, scotand acumulatorul din telefonul vechi, am pierdut toate apelurile primite, astfel nemaiavand posibilitatea de a va suna.

Inca o data, nu am nici o scuza pentru cele intamplate, este prima data cand se intampla, si sper si ultima si regret cele intamplate.

18 Feb 2008, 10:05

$1 scrie:$2a, este perfect adevarat ce a spus domnul de mai sus, nu am nici o scuza, este adevarat si eu as fi reactionat la fel daca nu chiar mai rau.

Noi am avut niste probleme in decembrie, am fost "pradati" ramanand fara echipamente, aceste neputand fi aduse decat in luna februarie din UK.

Nu cred ca era dificil sa i se explice situatia exacta si sa se ajunga la o intelegere.
Tot "plimband" omul facand situatia si mai confuza nu a dus decat la afectarea imaginii si seriozitatii firmei dvs.

11 Mar 2008, 12:19

Si eu care chiar vroiam sa apelez la voi!
Uite-asa se pierd clientii, care nu-s toti batuti in cap. Incepem sa avem ceva pretentii pt banii pe care-i cheltuim.
Mult succes in continuare!

14 Apr 2008, 17:22

Salut,

Am fost eu la ei pt un tratament complet.
Daca nu se considera reclama as vrea sa zic...am fost foarte impresionat de cat suflet pun baietii in munca lor, se vede ca o fac cu pasiune, nu comercial cum se practica in goana dupa bani a altora.
muncesc mult, mult prea mult pt o singura masina si pretul e cel putin corect.

Eu le multumesc pentru munca depusa, a iesit excelent, pacat ca acum e plina de urmele pisicilor din parcarea.
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00096~~.JPG
IMG_0385~~.JPG

21 Apr 2008, 18:25

am postat din greseala cu new topic, initial vroiam sa fac un reply la anuntul tau
mesajul meu pt mihilc se afla aici: viewtopic.php?f=132&t=15121
cu scuzele mele, rog un moderator sa mute postul la locul lui.

21 Apr 2008, 18:49

eu numai prin intermediul mailului de pe situl lor i-am abordat. O sa-ti raspunda. La mine a durat 2 zile si dupa inca 2 aveam programarea facuta. Bafta

21 Apr 2008, 18:59

Vad ca site-ul nu merge ...
Vreau si eu un pret pentru curatare tapiterie Mondeo Mk3 Turnier, pret pentru polish faruri si unul pt. polish caroserie.

21 Apr 2008, 19:05

$1 scrie:$2m postat din greseala cu new topic, initial vroiam sa fac un reply la anuntul tau
mesajul meu pt mihilc se afla aici: viewtopic.php?f=132&t=15121
cu scuzele mele, rog un moderator sa mute postul la locul lui.

si numarul de telefon l-am gresit... oboseala cronica probabil, telefonul este 0720.022.967 am sa sun maine la firma pt. a fi sigur ca mesajul a fost inteles :)

24 Mai 2008, 21:25

$1 scrie:$2ad ca site-ul nu merge ...
Vreau si eu un pret pentru curatare tapiterie Mondeo Mk3 Turnier, pret pentru polish faruri si unul pt. polish caroserie.

Tot nu merge site-ul... 8-} cam mult timp pentru o problema relativ simpla...

26 Mai 2008, 10:21

Ii puteti suna.
Am eu numarul. vi-l pot da pe PM daca vreti.
Subiect închis