Firme autorizate din domeniul modificarilor (piese si servicii) sau al accesoriilor
18 Sep 2009, 09:52
Buna ziua,am vorbit ieri cu dumneavoastra,in legatura cu revizia de 1 an,pt.un Ford FOCUS pe benzina(1,6;115cp) si mi-ati dat un pret de 385ron,iar cind am vorbit cu domnul Dan a iesit la 500 ron

.Cu citi bani sa vin miine?sau face-ti discount(pt. forumistii FORD

)ca tot aveti pe factura rubrica ....DISCOUNT

.
Scuze am uitat sa va las:e-mail:costachecernat01@yahoo.com.Va multumesc si va doresc o zi buna.
18 Sep 2009, 12:04
geoo33 cred ca te costa 500ron . spun asta ptr ca la mine motor 1.4/80cp mi-au dat un pret de 385 ron.
18 Sep 2009, 12:46
revizia 1 an/15.000 Km - Ford Focus 1,6 Benzinat - 385 RON
21 Sep 2009, 08:02
aveti raspuns pe mail. O zi buna!
21 Sep 2009, 08:06
salut
facut revizie 15k la autoklass - cost 210ron.
intrebarea mea pentru alex este : dc nu era prins in revizia de 15k si schimbarea fitrului de polen?
nu era necesara scimbarea lui pentru ca era aproape nou, dar spun acest lucru pentru ca in mod normal ar trebui sa fie in pachetul de baza. per total am fost f multumit de baitul de la service, a fost super de treaba.
21 Sep 2009, 08:29
aveti preturi foarte bune si imi fac calcule ca as iesi mai ieftin sa vin la bucuresti decat sa o mai fac in constanta.
de curiozitate (ca pentru anul asta e deja prea tarziu): cat e revizia de 3 ani / 45.000 km la ford fiesta 2007 1,4 tdci si ce curpinde? teoretic eu stiu de filtru aer, filtru ulei, filtru motorina, filtru polen cu carbon activ, ulei, verificare generala (inclusiv placute de frana), completarea lichidelor daca e nevoie.
totalul cu manopera cat ar ajunge?
multumesc!
21 Sep 2009, 13:48
blonduskd
va rog sa-mi mai trimiteti odata pe
alexandru.maftei@autoklass.ro. Multumesc!
Pt martini:
ULEI CASTROL 5W30 / 208 L 4 31.06 lei 124.24 lei
FILTRU ULEI 1 44.52 lei 44.52 lei
FILTRU POLEN 1 86.68 lei 86.68 lei
FILTRU MOTORINA 1 196.56 lei 196.56 lei
REVIZIE 45 000 KM 1 1.2 113.05 lei 135.66 lei
TEST WDS: CITIRE/STERGERE MEMORIE ERORI 1 0.4 113.05 lei 45.22 lei
FILTRU AER 1 64.02 lei 64.02 lei
TOTAL RON CU TVA SI MANOPERA->> 696.90 lei
21 Sep 2009, 13:52
catalin plopeni
Filtrul de polen - este inclus in pachetul de revizii pentru 15.000 Km la Ford Focus 1,4 Benzina- daca tu il aveai schimbat este problema ta - noi l-am scazut din pret
22 Sep 2009, 07:12
ALEX,
BAIATUL DIN SERVICE MI-A SPUS CA IN REVIZIA DE 15K NU ERA PRINS SI FILTRUL, nu ca l-am schimbat eu . el s-a uitat in programul din calculator si nu era prinsa si schimbarea fitrului. de asta am zis sa te anunt si sa remediati oarecum discrepanta.
o zi buna
22 Sep 2009, 09:24
nu stiu ce se intampla - eu pot sa-ti spun ca in pachetele de service pe Ford Focus 1,4 Benzina sunt cuprinse urmatoarele:
Ulei, Filtru Ulei, Filtru polen,Test IDS , manopera si TVA inclus -> 385,94 .
O zi buna!
24 Sep 2009, 11:21
geoo33 -> am discutat si rezolvat

Promotia 222 se intoarce iar de saptamana viitoare o sa am noile pachete de revizii si va rog sa-mi dati solicitarile dumneavoastra pe
alexandru.maftei@autoklass.roO zi buna!
24 Sep 2009, 14:26
S-a rezolvat.....de nota 6-7,din puntul meu de vedere.Daca vreti mai multe....ideei,solutii,(venite din partea unui client) dati-mi un semn si va spun.
24 Sep 2009, 23:25
Dar poti sa ne spui si noua, de aceea este acest topic...
25 Sep 2009, 07:15
Sa vedem, in primul rind daca asta il intereseaza si pe domnul Maftei!
25 Sep 2009, 22:06
N-ai inteles...
Scopul nostru este sa prevenim si alti colegi asupra unor probleme. Dealerii si service-urile, daca sunt interesati, pot sa citeasca aici pe site si le remedieze.
Faptul ca nu spui de probleme nu ajuta chiar pe nimeni (colegii nu vor afla, la fel si service-ul).
In fine, este decizia ta, dar gandeste-te te rog ca foarte probabil si tu te-ai intrebat la ce service sa te duci si este bine cand stii la ce sa te astepti.
27 Sep 2009, 18:48
Scuze daca nu m-am facut inteles(vroiam sa-l fac curios pe acest domn Maftei,dar se pare ca m-am inselat,tot in ideea de a "repara"din ce am observat eu ca nu este in regula);asadar si prin urmare.....sa vedem ce m-a deranjat pe mine:
1.nu am convingerea ca s-au schimbat la masina ceeea ce s-a scris in factura ( ulei Castrol 5w 30 A1;filtru de aer;filtru de polen;filtru de ulei)asta dupa ce i-am spus domnului Dan sa-mi arate si mie si pe cele noi si pe cele vechi
2.este atit de greu de montat o camera de luat vederi si un televizor? (sa vedem si noi ,sau macar sa impresia ca va intereseaza de masinile noastre)daca linga masina nu avem voie(stie cineva de ce?)
3.nu s-a putut sa se verifice macaraua de la geam si sa se uite la usa dr.spate( mi-au spus ca trebuie sa fac programare la tinichigerie si asta tinind cont cit iti ia sa ajungi acolo).Era chiar atit de greu sa vina cineva?dupa ce am stat acolo aproximativ 4 ore
4. nu sunt convins ca au verificat cu calculatorul.sau cum se numeste,daca nu exista ceva erori
P.S.1. Si acum .....o jumatate de plus,daca pot spune asa,s-au oferit sa spele masina,dar......
2. Iar chestia cu oferta lor....la fel ca si la NESTE(acolo macar iti vezi masina la tv.

dar nu iti spala masina

.
28 Sep 2009, 07:34
geoo tin sa te contrazic. eu am fost la ei pentru revizie si am stat langa baiatul din service si am vazut cand a schimbat filtrul si uleiul. trebuia sa intrebi daca ai sau nu voie sa stai si sunt sigur ca nu te refuzau. sa sti ca nu le fac reclama pur si simplu asta este parerea mea. Inaintea mea mai fusesera 2 masini programte pentru revizie si am vazut ca proprietarii lor au stat in service. deci ...
sper ca nu e cu suparare.
o zi faina
28 Sep 2009, 10:40
geoo33 - ma faci foarte curios -scuze nu am fost in Bucuresti am plecat de Joi si nu am intrat deloc pe net.
* de schimbat ulei, filtre nici nu se pune problema - iti garantez ca se schimba fara nici un fel de problema.
** nu te-am intrebat daca vrei sa stai langa mecanic?
*** la intrebarea numarul 3 poti sa-ti raspund doar atat -> probabil erau aglomerati in service si alti oameni ca si tine cu programare si de aceea ti-au spus sa revii cu masina si sa te programezi
P.S. de ce nu ai dat un telefon poate puteam sa te ajut in vreun fel..
O zi buna!
29 Sep 2009, 09:11
la revizia de 15 k am avut semnalate 2 probleme : 1 joc caseta si 2 o scurgere la imbinarea dintre cutie si motor ( mai bine zis o pata aparuta la imbinare). problema mea este urmatoarea: voi plati ceva daca ma voi duce la ei cu semnalarea celor 2 probleme (ma refer la manopera)? la ce trebuie sa ma astept in astfel de situatii?
29 Sep 2009, 10:01
Buna ziua ,domnul Maftei,poate asa este,SPER sa fie asa(doar traim in Romania..........si stim ce se poate intimpla,cit de inventiv poate sa fie....romanul)ideea este ca noi(cei care chiar tinem si ne pasa de masina noastra) nu avem senzatia ca va pasa de noi si dupa ce va cumparam(asa in general)masinile.Va multumesc pt.interes,sper sa ramina asa si pt.raspuns.
P.S.V-am mai trimis pe cineva,poate nu este asa de pretentios ca si mine

,ne vedem la anul,sper
Va doresc o zi buna.
29 Sep 2009, 16:04
geoo33 -> "treaba" pe care o fac eu aici pe club Ford si in general pentru service o fac sa spunem din "pasiune" si nu pentru altceva, nu am castiguri din chestia asta - eu sincer atat am vrut sa va ajut cat pot de mult in chestiunea asta interesanta de la noi din Romania numita "service" si eu am masina si tin la masina si intretinerea masinii mele.
Imi pare rau ca v-am creat aceasta senzatie de "nepasare" si speram pe viitor sa colaboram cat mai bine.
O zi buna!
30 Sep 2009, 20:28
Oameni Buni ,
Lasati Autoklasu` si mergeti de va cumparati singuri piesele si platiti doar manopera la service autorizat Ex. cum am facut eu :
filtru ulei-30 ron original ford stoc pret cu t.v.a
filtru aer-47 ron original ford stoc pret cu t.v.a
filtru combustibil -100 ron original ford stoc pret cu t.v.a
filtru polen carbon activ -65 ron original ford stoc pret cu t.v.a
ulei 5w-40-26 ron / litru ford stoc pret cu t.v.a
ulei 5w-30-22 ron / litru ford stoc pret cu t.v.a
ulei 5w-30-110 ron / flaconul de 5 litri stoc pret cu t.v.a
placute frana : fata+spate 230 ron original ford
nu aruncati cu banii pe "fereastra"
01 Oct 2009, 08:20
conduras -
Filtru Ulei -> 25,97 Ron cu TVA
Filtru Aer -> 60,44 Ron cu TVA
Filtru Polen -> 88,77 Ron cu TVA
Ulei 5w30 Castrol/Magnatech special pentru Ford -> 31,06 Ron cu TVA/Litrul
placute frana fata-> 230 ron setul cu TVA
Astea sunt cateva din preturile noastre la pachetele de revizii si ai si siguranta ca sunt originale si garantate de Ford ->
"Lasati Autoklasu` si mergeti de va cumparati singuri piesele si platiti doar manopera la service autorizat Ex. cum am facut eu"
Cum ai facut tu unde cum se numeste? ce fel de service autorizat ca nu ne-ai spus?
mai multe detalii te rog.
O zi buna!
01 Oct 2009, 08:58

nu-i frumos ce faci conduras!
01 Oct 2009, 09:00
este foarte bine atat timp cat o sa ne scrie toate detaliile ..parerea mea:)
01 Oct 2009, 10:20
Buna ziua,
Cred ca am spus tot , dar korect nu-i frumos ce fac !!! din moment ce mi se atrage atentia de catre reprezentantii autoklas romania .Asadar nu doresc sa intru in polemica cu nimeni , drepturmare am sa incetez sa mai scriu in acest topic.
01 Oct 2009, 10:31
conduras - nu am spus si nu te-am acuzat de nimic, doar te-am rugat sa ne scrii aici unde ai facut revizia, in ce oras si la ce reprezentanta autorizata.
*nu cred ca mai sunt reprezentanti Autoklass aici in forum in afara de mine
O zi buna si asteptam raspunsul tau aici pe forum transparent si clar.
01 Oct 2009, 10:33
Luni, 28 Septembrie 2009, am fost cu masina (Ford Focus;An Fabricatie 2007; 1,4 Benzina) la revizie (revizia de 2 ani), la Autoklass Chitila.
Inainte de a le preda masina celor de la Autoklass am verificat vizual cu tipul de la receptie service starea masinii. Masina fiind pe rampa am observat filtrul de ulei murdar, paful de pe el si putina rugina instalata pe margine, pe cantul filtrului de ulei, de la imbinarea cu blocul motor (stare normala pentru un filtru folosit). Ba mai mult, chiar am dat cu degetul pe el si am observat atent stratul de mizerie si praf de pe el, am putat sa fac asta pentru ca nu am niciun scut (nici plastic, nici metal).
Dupa ce s-a incheiat revizia, mi-a fost predata masina cu tot cu vechile consumabile (bujiile vechi, filtrul de aer si filtrul de polen vechi). Dintre toate piesele vechi lipsea filtrul de ulei. Insa, am considerat situatia ca fiind normala pentru ca acesta se murdareste prea mult de ulei in momentul in care este desfacut.
Urmatoarea oprire a fost rampa statiei de ITP a Autoklass Chitila. Din curiozitate am coborat si eu in canal, sub masina si surpriza a fost ca pe masina aveam acelasi filtru de ulei, murdar de praf si mizerie (nu ulei de pe manusile mecanicului ci praf si mizierie in toata regula) si aceasi rugina pe cantul filtrului la imbinarea cu blocul motor. Cum era imposibil ca pe un filtru nou sa se instaleze un strat de praf si mizerie parcurgand doar 300 de metrii pe asfalt (cam atat am apreciat eu ca ar fi distanta dintre statia de service si cea de ITP din Autoklasss Chitila) si rugina nu avea cum sa fie deja instalata pe un filtru nou, am revenit cu masina la statia de service.
Explicatia celor de la service pentru faptul ca filtrul era plin de mizerie si ruginit deja a fost una bizara si citez: "probabil ca filtrul este dintr-un lot mai vechi din depozit". Vechi?, cat de vechi? si depozitul asta e vreo sauna de-a ruginit in cutie de nou?
Fara prea multe comentarii si explicatii pertinente mi-a fost schimbat filtrul de ulei sub privirea mea cu unul nou scos din cutie (de data aceasta fara praf si mizerie pe el sau rugina pe canturi). Mai mult am rugat sa imi arate faptul ca filtrul de aer, polen si o bujie (prin sondaj) sunt noi. Asta ca sa nu risc sa platesc 730 RON cat a costat revizia (manopera, filtru de ulei, filtru de aer, filtru de polen, lichid de racire, lichid de frana, bujii, testare frana, citire stergere erori) pe niste consumabile uzate pe care oricum le aruncam.
Asadar, incercati sa ramaneti langa mecanic in timpul reviziei. Este cea mai buna metoda de a stii ca v-au fost inlocuite consumabilele cu unele noi si ca nu platiti niste bani aiurea.
Eu unul nu ma m-ai dezlipesc de masina la urmatoarea revizie.
02 Oct 2009, 02:39
eu iti recomand sa-l anunti pe dl. Maftei Alexandru de pe forum de neregula asta, sigur va lua masuri.
02 Oct 2009, 13:08
Pt domnul Maftei,cum adica" nu aveti nici un cistig"?,lucrati pe .....nasturi

?sau noi nu trebuia sa platim,era cumva gratis?Stiam ca ne luati de...fraieri dupa ce va cumparam masinile,dar nici in halul asta.
P.S.Se pare ca neincrederea mea s-a adeverit cu colegul georgepostelnicu

,acum ce mai aveti de spus?tot din "PASIUNE" o face-ti?
P.S.2 Trebuie sa se termine cu aceste "smecherii" de dambovita,sa intram si noi in normal.Sa vedem ce masuri se vor lua.
Va multumesc si va doresc o zi buna.