Firme autorizate din domeniul modificarilor (piese si servicii) sau al accesoriilor
06 Mai 2009, 18:50
up !!!
09 Mai 2009, 18:55
Salutare,
Spune-mi te rog, cat costa pentru un Focus BREAK...fata, spate si coltare....merci
09 Mai 2009, 20:42
$1 scrie:$2alutare,
Spune-mi te rog, cat costa pentru un Focus BREAK...fata, spate si coltare....merci
sal.pretul pt masina dvs este de 600 ron.veti primi autorizatie + timbre r.a.r. + garantie 5 ani.
toate cele bune
10 Mai 2009, 22:25
Un mare UP si de la mine.
Mi-am montat ieri folie autorizata (cea mai inchisa pe spate si cea mai deschisa pe fata) la ei si sunt fff. multumit. Baietii acorda foarte mare atentie la detalii si ii recomand cu cea mai mare incredere.
Mai jos poze cu rezultatul final :
Si o poza din interior:
13 Mai 2009, 00:03
din cate vad pe aici se pare ca faceti o treaba tare buna.
cred ca o sa-mi pun si eu folii.
aveti cumva folii si pe nunata de verde ? nu ma intereseaza sa fie cea mai inchisa ...
foliile anti efractie se pun peste foliile colorate ? care ar fi pretul pentru ele?
ma intereseaza pentru un focus sedan, geamurile fata spate, coltare si luneta.
13 Mai 2009, 10:09
am pus si eu ieri folie la ei. sunt baieti de treaba. daca mai stau 2 zile langa ei cand monteaza folie invat si eu "meserie". iti explica ce, de ce si cum desfac/monteaza/lipesc la masina.
un mare UP de la mine
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

13 Mai 2009, 10:16
$1 scrie:$2in cate vad pe aici se pare ca faceti o treaba tare buna.
cred ca o sa-mi pun si eu folii.
aveti cumva folii si pe nunata de verde ? nu ma intereseaza sa fie cea mai inchisa ...
foliile anti efractie se pun peste foliile colorate ? care ar fi pretul pentru ele?
ma intereseaza pentru un focus sedan, geamurile fata spate, coltare si luneta.
sal.foliile pe care le folosim sunt folii Llumar (nr 1 in lume) .unele dintre folii au o usoara tenta de :gri metalizat,verde ,albastru.
in cataloagele noastre veti gasi cu siguranta o folie pe gustul dvs.
foliile antiefractie se pun intradevar peste cele solare si au o grosime incepand de la 100 microni pana la 375 microni(foarte- foarte groasa).
pretul pt folia solara este de 600 ron(fata -spate).veti primi autorizatii + timbre r.a.r. + garantie 5 ani.pt folia antiefractie trebuie sa stabilim ce geamuri se vor acoperi si cu ce folie.
toate cele bune
13 Mai 2009, 12:07
cat a costat focusul colegului WLI. Cu factura si toate formalitatile pentru decont presupun ca nu e nici o problema, nu? si inca ceva, cum putem testa diferite "luminozitati" ca poate mi se par prea inchise dupa ce le pun? ai mostre, ceva, desi nu cred ca poti sa-ti faci o idee pana nu te uiti printr-un geam in diverse momente ale zilei (soare, umbra, amurg, noapte). Imi plac foarte mult cum arata, dar stiu ca am condus mai demult una si mi s-a parut putin ciudat (bine, nici nu eram obisnuit).
13 Mai 2009, 18:48
Daca esti prin Bucuresti, poti sa o vezi pe a mea

La mine a costat 600 RON, dar fara factura. Presupun ca pentru factura pretul e 600 + TVA - e doar o presupunere, mai bine il suni, nu ai cum sa nu te intelegi cu Viorel.
13 Mai 2009, 21:11
$1 scrie:$2aca esti prin Bucuresti, poti sa o vezi pe a mea

La mine a costat 600 RON, dar fara factura. Presupun ca pentru factura pretul e 600 + TVA - e doar o presupunere, mai bine il suni, nu ai cum sa nu te intelegi cu Viorel.

sal boss. merci frumos pt cuvintele frumoase pe care le-ai spus atat tu cat si Tzuckysor .
a fost o placere sa lucrez la masinile voastre si sper sa tinem si mai departe legatura.
Din cate ati vazut tin foarte mult "pasii " ce trebuiesc parcusi in montarea unei folii asta ducand la un lucru important CALITATEA.
Oricum dupa cum am v-am mai spus si in particular dc sunteti prin zona si aveti timp treceti si pe la noi mai stam la un pahar de vorba.
Cat priveste pretul pt masina lui Marius este tot 600 ron si se va elibera si factura.
pt mine nu conteaza prea mult cu /sau fara factura intrucat trebuiesc taiate si facturi caci deh asa e legislatia iar majoritatea clientilor nu au de la cine sa isi recupereze banii sau din bani.
va salut pe toti si ne auzim.......
14 Mai 2009, 07:34
salut
la un peugeot 207 ai mai lucrat? vreau fata/spate aceeasi transparenta ca la mine. cat costa?
apropos de factura: am nevoie de bon sau factura ca sa pun folia pe casco? sau calculeaza casco pretul ochiometric?
14 Mai 2009, 07:42
Pentru adaugat in CASCO poti face la pretul comunicat de tine sau cu factura care atesta pretul platit (preferabil).
(eu asa am facut cand am adaugat jantele de tabla + cauciucurile de iarna, am avut facturi la toate)
14 Mai 2009, 07:52
$1 scrie:$2alut
la un peugeot 207 ai mai lucrat? vreau fata/spate aceeasi transparenta ca la mine. cat costa?
apropos de factura: am nevoie de bon sau factura ca sa pun folia pe casco? sau calculeaza casco pretul ochiometric?
sal.pretul este acelasi(600 ron) cu factura.peugeot 207 nu am lucrat dar nu este o masina foarte dificila.
cat priveste de casco habar nu am cum calculeaza ei.
pt mai multe detalii 0766 529 211
toate bune
22 Mai 2009, 22:36
up !!!
25 Mai 2009, 23:28
$1 scrie:$2alut
sal.am uitat sa fac cateva poze cu peugeot tau.
daca nu te supri poti posta cateva poze.
numai bine
26 Mai 2009, 08:41
am si eu o intrebare. Pana la urma daca iti montezi folie doar pe geamurile laterale din spate si pe coltare cu o transparenta de 30-50% iti mai trebuie autorizatie rar? Te poate intreba cineva de sanatate daca ai folii de astea pe aceste geamuri? A fost oprit cineva si a avut probleme? Scuze ca ti-am dat un up
26 Mai 2009, 09:31
salut. m-ar interesa niste preturi pt aplicarea foliei pe geamurile din spate si luneta la masina din stanga(ford mondeo, berlina, 2003). daca se poate preturi si pentru toate 4 geamuri plus luneta.
26 Mai 2009, 13:27
Salut,
nu cred ca am timp saptamana asta, cel mai probabil saptamana viitoare as veni sa-mi pun folie.
Poti da adresa mai exact? Cea de pe site nu am reusit sa o gasesc nici in iGO...
26 Mai 2009, 13:57
Ai iGo vechi. Ultima harta a Romaniei este din 03.04.2009
Daca nu ai harta, incearca coordonatele astea: N 44.41121 x E 26.05569 grade
26 Mai 2009, 20:32
$1 scrie:$2m si eu o intrebare. Pana la urma daca iti montezi folie doar pe geamurile laterale din spate si pe coltare cu o transparenta de 30-50% iti mai trebuie autorizatie rar? Te poate intreba cineva de sanatate daca ai folii de astea pe aceste geamuri? A fost oprit cineva si a avut probleme? Scuze ca ti-am dat un up

sal.nu face nimik.
in mod normal pt orice modificare adusa masinii trebuie autorizatie r.a.r.
asa ca si pentru geamurile laterale indiferent de pui o folie deschisa si este vizibila diferenta iti trebuie autorizatie.
dar pentru spate nu te intreaba nimeni nimic niciodata atata timp cat ai autorizatie si folia este montata corect.pe spate se poate pune orice inclusiv negru FARA ABSOLUT NICI O PROBLEMA.
dc mai ai nedumeriri ,astept sa scrii......
toate bune
26 Mai 2009, 20:35
$1 scrie:$2alut. m-ar interesa niste preturi pt aplicarea foliei pe geamurile din spate si luneta la masina din stanga(ford mondeo, berlina, 2003). daca se poate preturi si pentru toate 4 geamuri plus luneta.
sal pretul pt masina dvs este de 450 ron spatele + 150 ron fata.
veti primi autorizatie + timbre r.a.r. + garantie 5 ani.
o sa adaug in 2 zile cateva poze orientative cu un mondeo facut sapt trecuta.
numai bine
26 Mai 2009, 20:40
$1 scrie:$2alut,
nu cred ca am timp saptamana asta, cel mai probabil saptamana viitoare as veni sa-mi pun folie.
Poti da adresa mai exact? Cea de pe site nu am reusit sa o gasesc nici in iGO...
sal.str este petre gadescu nr 65
pe unele harti nu exista.
asa ca atunci cand te hotarasti imi dai un tel facem o programare si atunci cand vii iti explic unde sa intri pe strada.
mai pe scurt undeva la mijlocul sos antiaeriene trebuie sa faci stanga (cum vii dinspre 13 sept ) pe petre gandescu 50 m.
toate bune
26 Mai 2009, 20:43
$1 scrie:$2i iGo vechi. Ultima harta a Romaniei este din 03.04.2009
CapScr0001.JPG
Daca nu ai harta, incearca coordonatele astea: N 44.41121 x E 26.05569 grade
sal.merci frumos pt harta.
exact acolo unde este punctuletu" acolo e atelierul.
01 Iun 2009, 10:35
Salut! Care ar fi pretul pentru un Fiesta ST (in 2 usi)? Ma intereseaza si fata si spatele. Multumesc anticipat.
01 Iun 2009, 18:58
$1 scrie:$2alut! Care ar fi pretul pentru un Fiesta ST (in 2 usi)? Ma intereseaza si fata si spatele. Multumesc anticipat.
pretul pt masina dvs este de 550 ron cu autorizatie + timbre r.a.r. + garantie 5 ani.
din intamplare acelasi tip de masina voi avea maine seara la montaj folie antiefractie.
o sa adaug ulterior poze .
numai bine
01 Iun 2009, 19:03
Ms pt promptitudine! Chiar sunt curios cum arata, astept sa pui poze

Oricum cred ca in vreo saptamana te voi contacta din nou pentru programare
01 Iun 2009, 22:21
$1 scrie:$2s pt promptitudine! Chiar sunt curios cum arata, astept sa pui poze

Oricum cred ca in vreo saptamana te voi contacta din nou pentru programare

cu placere.
sapt trecuta i-am pus folia solara si sapt asta ii pun cea de securitate.
numai bine
08 Iun 2009, 12:26
pentru un ford focus 2008, spate si laterale 5%transparenta, iar pt fata 50% transparenta, cam la ce pret sa ma astept ? ms
08 Iun 2009, 20:50
$1 scrie:$2entru un ford focus 2008, spate si laterale 5%transparenta, iar pt fata 50% transparenta, cam la ce pret sa ma astept ? ms
sal.pretul pt masina dvs este de 600 ron.
veti primi autorizatie + timbre r.a.r. + garantie 5 ani.
toate cele bune
09 Iun 2009, 18:09
Am apelat la AutoVAD pentru folie pe geamurile laterale la Ford Fusion.
Băieţii au lucrat cu multă grijă: a durat mult timp (câteva ore), dar rezultatul este foarte bun.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-