$1 scrie:$2lex Maftei, doar ne acorda suport. Nu are cum sa fie responsabil de toate lucrarile pe care le fac mecanicii.
Ce-ar fi sa nu mai ai un ton asa acuzator, din moment ce nici nu intelegi afirmatia lui Alex referitoare la faptul ca nu are nimic de castigat?
El nu castiga nimic suplimentar prin faptul ca sta pe forum sa ne dea explicatii si sa ne prezinte oferte.
Peste tot vor fi probleme, insa daca iei legatura cu Alex in prealabil, vei putea sta langa masina in timp ce-ti sunt schimbate piesele si vor fi evitate astfel de erori (intr-adevar impardonabile

)
Buna seara asta este ultima oara cind mai scriu pe aceasta tema.Sa o luam pe rind:
1.Ii multumim domnului Maftei ca ne ajuta,pe forum,dar.....ISI FACE
RECLAMA !!!tot pe forum.Iar de cistigat .....sa nu ii mai luam noi apararea

(altfel nu ar mai face afaceri)
2.Tonul nu stiu cit de acuzator este,dar eu am platit (si pe masina si pe service) si sunt bani munciti,daca era sa fie cistigati usor poate nu eram asa de ....ACUZATOR ,plus ca mie chiar imi pasa de masina.
3. Legat de ce fac mecanicii,ar TREBUI SA FIE raspunzator,atunci cind vorbesti in numele unei firme iti asumi niste ...responsabilitati.
4.Nu este in regula sa ma duc de mina cu domnul Maftei, sa se faca o treaba cum trebuie ,un lucru NORMAL!!!
Sper ca am fost mai explicit,nu este vorba de rautate ci doar de a intra in NORMALITATE.
Va doresc o seara buna.