$1 scrie:$2a salut. Acum ma adreses colegilor de pe forum, nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, nu am nimic personal cu voi (firma de montaj), dar eu sint din bacau si mi-am montat folia la o firma locala anul trecut (nu dau nume sau alte date decat pe privat) si vreau sa spun ca am stat langa baieti cat timp au lucrat. Nu au demontat nici un geam dar au montat folia impecabil, fara nici un defect, bule sau alte probleme. Stiu ca daca dai geamurile jos iese calitate superioara, dar si daca esti meserias si lucrezi cu scule profesionale si folie profesionala are sa iasa treba buna. Operatiunea a durat aprx. 4 ore. Am pus folie pe toate geamurile mai putin pe parbriz

. si m-a costat anul trecut in iunie 4,5 mil. lei vechi. Recunosc, ca baietii au scos ornamentele. (alea care incomodau la montarea foliei si atat), nu au demontat geamurile, macaralele sau alt ceva si sunt foarte multumit de calitate. Stiu ca e putin mai compicat sa faci calitate si fara sa dai geamurile jos, dar asta e.

ok.
hai sa iti spun o treaba.
zici ca a durat 4 ore.
la noi dureaza 2 si 30 fata -spate cu tot cu demontat geamuri.
nu se demonteaza macarale sau ale nebunii.
in plus dc stai sa vezi cat de simplu se desfac unele geamuri ai intelege.
dc ti-a scos arnamentele au facut un pas spre demontare.
dar sunt multe masini la care nu pot scoate chedere ce vor face?
si in plus vezi tu ca a iesit bine.
dc ma uit eu sau oricare altu care se pricepe o sa vezi ca e cu totul altceva.
recunoaste cata apa ai avut pe fete de usi sau hayon.
nu vrea sa intru in polemica cu nimeni si vreau ca discutia noastra sa se termine aici.
in incheiere o mica paranteza.
pe acest forum suntem 4-5 firme cu folii.
firma mea e singura care demonteaza si singura care a primite calificative din partea clientilor.
si nu unu sau cateva calificative.
priveste pe posturilor celorlati si vei vedea numar de clienti ce au avut si cc au recomadari.
iti urez numai bine si sa te bucuri de masina!