de GeorgeFord » 10 Aug 2009, 11:45
Am fost azi la 8.30 la service. Usor dezamagit de reactia celor de acolo, mentionez ca nu le fac o vina din asta, iata problemele:in pozele pe care incerc sa le atasez, se vede; la alt service (pomenit pe forum) mi s-a cerut pentru reparatie 500 ron+tva, nu-mi convenea ca mi s-a spus sa vin pe 24.08, dura reparatia 3-4 zile (nu era nevoie de dovada de la politie). Aici mi s-a cerut pentru pasaj roata (de fapt se vopseste intreaga aripa stg spate):1050 ron, pentru bara spate:750 ron, dovada de la politie.
Nu contest calitatea reparatiei, nu sunt in masura s-o fac (parerea mea e ca ar fi de buna calitate) dar "m-a desumflat" pretul, asa ca am ales sa fac reparatia dincolo, avand in vedere ca e 1/3 din pretul cerut aici, nici nu mai trebuie sa pierd timp pe la politie, in fond e vorba despre niste zgarieturi, nu a fost atinsa alta masina.
M-am programat doar pentru revizia de 3 ani maine dimineata, pretul mi se pare bun.
Concluzia: am gresit cand nu m-am dus sa fac constatarea pe casco pentru zgarieturile de pe caroserie, am fost sfatuit si eu am crezut acelasi lucru, ca fransiza fiind de 150 E, reparatia respectiva nedepasind aceasta suma nu mai merita s-o fac pe casco. Acum casco mi-a expirat de 3 zile, nu am inca alt casco, daca o faceam la timp, ma interesa mai putin pretul cerut de Autoklasse, eu oricum dau cca 150 E din buzunar.
Aviz celor in situatia mea, profitati de casco cat aveti timp !!!
p.s. Multumesc lui Alex pentru raspunsul rapid de pe forum ( ca si la telefon ).
L.E. Din viteza, am gresit la atasarea fisierelor, incerc sa le pun pe cele reale.
- Fişiere ataşate
-

-

-

-

Ford Fiesta 2006 Comfort, Duratec, 1,25 l, 16V, 75CP
"Bulbucata"