@ionutz:
pai tocmai asta era problema ... nu ai scris nimic legat de Bluefin, asa cum era normal si nici pe site nu este explicat clar.
din acest motiv, mi-am permis sa caut informatii si in alta parte; cred ca tot tu ai postat si aici cu toate ca este vorba despre alt forum:
http://www.clubskoda.ro/archive/index.php/t-5052.html.
acolo ai specificat un pic mai clar procedura, dar difera de ceea ce spui acum: "Daca cumpar acum un Bluefin si vreau sa vand masina, o pot readuce la parametrii stock si sa folosesc Bluefin pe alta masina apoi ?Da, puteti oricand readuce masina la setarile originale. Bluefin-ul poate fi folosit si pe alta masina cu conditia ca electronica incorporata in dispozitivul dvs. sa fie compatibila cu electronica noii masini. Daca este posibil acest lucru, veti plati doar diferenta pentru optimizarea noii masini".
doar acum a inteles toata lumea cum sta treaba:
2) Preturile sunt aceleasi, atat pentru Bluefin cat si pentru resoftare facuta la noi la sediu (pret Bluefin = pret resoftare la sediu). Bluefin-ul contine soft-ul modificat pentru autoturism; acesta (soft-ul) nu se plateste separat sau in plus. La pretul Bluefin-ului se adauga in jur de 50euro transportul cu DHL din UK in Romania.
@VIPER:
bluefinul ramane conectat continuu la mufa OBD sau te referi la readucerea softului de pe masina la starea initiala?
"L-am mai dat jos doar de 2 ori, ca sa imi mai aduc aminte cum era masina inainte."
poti explica diferenta dintre mai multe softuri aratandu-ne ce inseamna "in timp" ?
"Si nu, softurile nu sunt la fel, mai ales in timp."
imi cer scuze pentru interventie, dar erau anumite lucruri neclare si acesta a fost motivul pentru care si ceilalti useri au pus atatea intrebari si poate motivul pentru care nu au facut aceasta resoftare (pretul cumulat pentru Bluefin si soft era prea mare - acum s-a inteles faptul sa acestea doua nu se cumuleaza ci se pot achizitiona separat si sunt cam acelasi lucru).
o zi buna in continuare, va doresc!