Switch to full style
Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

tinichigerie si vositorie in Buc

07 Dec 2007, 14:44

Acu ceva timp, in parcare la tata socru, unul cu jeep mi-a zgariat masina!
abia acum m-am hotarat sa o rezolv, asa ca as apela la voi cu 1 sfat!
am cautat pe aici si am gasit 4 variante
1 TopLac Service pe maniu
2 Double G pe Spataru Preda nr. 5
3 BDT
4 Dord CSD
E de indreptat putin aripa spate si de vopsit!
Nu vreau sa ma usuce astia de bani, dar nici urat nu vreau sa iasa!
1 sfat va rog?

07 Dec 2007, 15:05

recomand TopLac , am avut masina la ei si in 3 zile a fost gata au vopsit in afara de capota si plafon tot, nu se vede nici o diferenta si au mai si indreptat niste mici chestii, iarasi nu se mai cunoaste nimic acolo.
Concluzie : am fost foarte multumit de ei.

07 Dec 2007, 15:07

si ca pret cum sunt?

10 Dec 2007, 13:35

hai ma, nimeni?

10 Dec 2007, 13:40

TopLac - sunt preturi de .. vopsitorie profi ... acum 2 ani luau cam 450 RON/element (manopera+vopsea) . Nu am avut nimic de reprosat. Un drum pe acolo (nu la ore de varf) nu strica. Eu mi-am gasit-o cu desene pe ea si am facut-o pe casco. Nu au existat nici un fel de probleme ( singura chestie care ar putea sa spun ca este negativa este ca "livrarea" s-a facut cu 30 minute intarziere si a trebuit sa ma duc la Biblioteca langa ei sa beau o cola cind muream de nerabdare sa vad cum a iesit )

service

18 Dec 2007, 00:49

daca nu ai rezolvat-o inca incearca sa cauti pe net EQ-car sevice si daca iti place ce vezi poate reusesc eu sa vb cu baieti de acolo sa iesi mai ieftin
Subiect închis