Switch to full style
Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

Electrician in Bucuresti

21 Dec 2007, 15:23

salut! caut un service sau un electrician bun unde as putea schimba becurile partea stanga(cea cu bateria)...astept sugestii...
numai bine!

22 Dec 2007, 18:27

Sal! Eu am o pb cu potentiometrul de la caldura, functioneaza cand si cum vrea. Daca stie cine electircian pls help!

18 Ian 2008, 04:25

Lalas ai gasit pana la urma electrician? Si eu am acceasi problema ca a ta? Ai vreo sigestie?

18 Ian 2008, 12:02

Toate Fordurile au o problema cu farul din stanga? Mi-e groaza de ziua cand trebuie sa schimb un bec acolo pt ca e imobil!

23 Ian 2008, 19:19

pentru schimbata becuri eu apelez la niste baieti tineri de la un service de pe Floreasca. si asta pentru ca incep programul la ora 8am, si nu intarziu prea mult la birou.
si eu ajung o data la max 3 luni la ei, cand cu un bec cand cu altul. merg permanent cu faza scurta aprinsa, si atunci se busesc repede.

23 Ian 2008, 22:44

eu mi-am facut unele reparatii pe str traian . este un atelier pe partea stanga cand mergi spre hala traian vis-a-vis de o vulcanizare

26 Ian 2008, 16:47

apropos de becuri, site cinave cum se schimba un bec pozitie, ce operatiuni trebuie sa fac? ca l-as schimba eu, pt ca mi se pare prea banal sa ma duc cu ea in service pt un simplu bec. multam
Subiect închis