Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
18 Ian 2008, 02:58
Sal stie cineva un service autorizat unde pot face si eu o revizie la un ford focus 2 ?
[/i]
18 Ian 2008, 03:11
Colina - linga romaero sau in popesti leordeni
fordcsd - in pipera
poti folosi cu incredere functia search
18 Ian 2008, 11:55
Da stiu de cele 2 eu as fi dorit sa stiu si altele care sa nu fie reprezentanta ford
18 Ian 2008, 12:23
pai zi asa ...
la asta nu stiu sa raspund, k am inca masina in garantie, si pina nu se termina garantia sunt legat de serviceurile reprezentantelor
18 Ian 2008, 13:00
daca e o simpla revizie (schimba filtre si ulei), te poti duce la astia :
http://www.fordparts.ro/contact.php . eu acolo am fost si au preturi decente.
daca e ceva mai complicat, gen schimbat distributie, iti recomand sa te duci totusi la un dealer ford.
apropo, astia de care-ti zic eu nu sunt autorizati ford(din ce stiu eu), deci pierzi garantia.
22 Ian 2008, 16:01
Pai eu am laut masina de la cineva adusa de afara si are 56000 km si mi sa recomandat sa schimb pt siguranta mea si kitu de distributie.
Eu as dori sa schimb la ea : Ulei ,filtru ulei , filtru aer, filtru polen, buji, olacute de frana , kit distributie , si sa ii pun un scut acum nu stiu de care de plastic sau metal. cei de la ford mi-au zis ca cel de plastic este suficient ca cica ar fi din fibra de sticla si este foarte bun.
22 Ian 2008, 16:30
da este din fibra si este foarte rezistent ,eu am vrut sa-mi pun pe vechiul mondeo ,scut din metal dar pretul este ENORM.