Switch to full style
Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

HELP - VREAU SA VOPSESC MASINA

29 Ian 2008, 21:43

am o mare problema: masina mea e facuta praf de zgarieturi datorita binevoitorilor mei vecini. imi recomanda si mie cineva o vopsitorie auto buna si ieftina? exista asa ceva? am sunat azi la o vopsitorie auto "profesionala", si mi-a cazut bateria din telefon: "...in jur de 3000 de euro"
ideea este ca m-ar interesa pasii pe care trebuie sa-i urmez, pentru ca, daca tot o vopsesc, macar sa-i schimb si culoarea, ca e maro si as vrea s-o fac alba. unde trebuie sa merg? ce trebuie sa platesc, cat? dar, mai ales...o vopsitorie buna si ieftina
multumesc

29 Ian 2008, 21:50

iti sugerez, daca ai posibilitatea, sa te interesezi la bulgari

29 Ian 2008, 23:15

:?: :?: :?:
adica?
sa merg s-o vopsesc in bulgaria? pai si pe urma cum mai schimb culoarea in talonul si cartea masinii? la aia le trebuie factura de la service, am inteles...ori daca ma duc cu o factura de bulgaria, nu ma bat cu ei?
plus ca mi se pare...cel putin dificil.
si cat mi-o vopsesc...unde dreacu' sa stau? cateva zile? sau vin inapoi in romania, si ma duc s-o iau cand e gata...fara clim atronic, jante, roti, centuri...volan...etc?

29 Ian 2008, 23:51

$1 scrie:$2"...in jur de 3000 de euro"

:shock: inseamna ca eu am gasit chiar ieftin la Automar Ploiesti, unde mi-au estimat 6000 ron pentru o vopsire completa :shock:
Daca gasesti ceva convenabil spune-mi si mie, chiar daca e in Bucuresti.
De banii astia imi iau scule profi si o vopsesc singur. Si imi mai raman si bani (tentatia e chiar mare avand in vedere ca nu imi mai lipseste decat un pistol de vopsit profesional)

29 Ian 2008, 23:55

Service-ul Dacia din Pitesti (chiar la fabrica)-800 Euro, service BMW din bucuresti de pe Trafic Greu cam 1200 Euro si Top Lac parca intre Apaca si Politehnica 1000 euro.
Preturile erau pentru un Tico argintiu metalizat.
Ceva mai ieftin am gasit pe Timisoasa inainte de Petrom dar dupa noul mall care il fac astia acum. Parca este service Fiat.

30 Ian 2008, 00:16

inseamna ca pentru un mondeo imi iau dublu de bani, comparativ cu un tico. totusi, e exorbitant sa platesti si 2000 euro pentru o vopsire. maine ma duc in targ la aia de fac vopseluri. sigur au ei cunostinte care vopsesc masini, care cumpara vopselurile de la ei. am sa va tin la curent, daca aflu ceva. stima

30 Ian 2008, 23:40

Am un prieten in Sibiu care asta face de cel putin 10 ani daca vrei ma interesez de pret.

31 Ian 2008, 18:08

ar fi super. ms frumos

01 Feb 2008, 13:48

Spune si tu mai intai ce masina ai, culoare, serie sasiu,etc. ar fi bine sa le treci in semnatura...

02 Feb 2008, 15:28

masina e un mondeo mk3. vreau sa-l fac alb

05 Feb 2008, 18:23

Manopera te costa in jur de 600lei si restul la fata locului..., in functie de tipul de vopsea si de lacul pe care o sa le folosesti... Posibil intre 1500 si 1800... Un polish profesional = 70Eu. daca te intereseaza, dar daca zgaraieturile sunt profunde se impune tot un vopsit. 8)

05 Feb 2008, 18:38

crezi ca zgarieturile facute de un motan nastrusnic ar iesi cu un polish profesional ? :D ca scorpiutza mea a fost zgariata de o pisica care se kinuia sa ajunga pe un acoperish :( :( :(

06 Feb 2008, 20:59

Daca treci degetul cu unghia peste zgaraietura respectiva si simti ca ''agata'' nu iese cu un polish, trebuie vopsita.

07 Feb 2008, 12:51

$1 scrie:$2aca treci degetul cu unghia peste zgaraietura respectiva si simti ca ''agata'' nu iese cu un polish, trebuie vopsita.

o sa mi pun gagica ca ea are unghiile mai mari :lol: .. oricum merci de info.. si dk ajung poate prin Sibiu.. imi dai nr de telefon pt. o programare de polish

Re: HELP - VREAU SA VOPSESC MASINA

08 Feb 2008, 17:44

Cu cea mai mare placere... :wink:
Subiect închis