Switch to full style
Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

COLINA MOTORS POPESTI - experienta neplacuta

25 Feb 2008, 14:30

Salut,

Vroiam sa va impartasesc din experientele mele cu Colina Motors - Popesti. La un moment dat (ianuarie) am lovit un caine - a rezultat bara din fata crapata. Am facut demersurile necesare la asigurare si apoi m-am dus la service sa ma programeze pentru inlocuire.

M-am dus pe 25 ian - m-au programat pe 18 feb. Acum este 25 feb si inca nu s-au apucat de ea, pe motiv ca sunt foarte ocupati. (a se retine ca e vorba de o simpla inlocuire de bara fata, nimic altceva)

Am intrebat: de ce m-ati programat atunci daca stiati ca nu sunteti liberi?
Raspuns: aaaaa...stiti ca....???

In concluzie, avand in vedere ca in continuare sunt foarte ocupati, eu va sugerez sa nu mai mergeti la ei, intrucat s-ar putea sa se surmeneze. Sa ii mai ajutam un pic sa se mai relaxeze!

Re: COLINA MOTORS POPESTI - experienta neplacuta

25 Feb 2008, 16:39

Dute la receptie si spune ca vrei sa faci o reclamatie. Zi ca vrei sa vorbesti cu un sef ceva... etc... incearca sa aridici putin tonu :D.
Iar dupa ce iei masina ai grija sa fie totu ok.. verifica... stai langa ea... mie imi lipseste un senzor din bara... ciudat e ca nici firele prin spate nu sunt trase la el :)). Tot in popesti :P

27 Feb 2008, 17:36

aceeasi problema si la mine .......am dus masina in service pe 07.02.08 si am ridicat-o pe
26.02.08 ,,dar se poate cum a fost si la mine ..sub bara se afla o masca de plastic care sustine partea de sus a farului si proiectoarele ..la mine s-a spart si masca si de asta a durat atat ...,reconstatare >>comanda>>montaj minim 10 zile

29 Feb 2008, 13:50

Bine ca ati postat voi ca vroiam sa ma duc la ei pt aceeasi problema ca si 28FUN.
Incerc sa gasesc alt service...

03 Apr 2008, 19:03

nu vreau sa fiu sadica dar =)) astia sunt ei , atata pot atata fac .

03 Apr 2008, 20:52

asta am observat si eu, sunt foarte comozi oamenii, nu se deranjeaza prea mult cand este vorba de lucru.
Subiect închis