Switch to full style
Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

discuri frana+placute

10 Mar 2008, 21:09

Salut, stie cineva cum se da jos etrierul ca vreau si eu sa schimb placutele si discurile pe fata si nu am reusit sa dau jos etrierul(am scos doar siguranta si atat).

Re: discuri frana+placute

10 Mar 2008, 23:59

Are 2 suruburi de 8 adika cheia de 13 in spatele lui inspre motor cum ar veni :D
Cu Stima

11 Mar 2008, 17:36

$1 scrie:$2re 2 suruburi de 8 adika cheia de 13 in spatele lui inspre motor cum ar veni :D
Cu Stima

Cineva mi-a zis la fel ca si tine decat ca ar fi cheia de 15 insa eu nu am gasit acolo decat 2 tampoane de cauciuc(sus si jos) si nici un capat de surub pe care sa pun cheia.
Multumesc mult de raspuns.

11 Mar 2008, 18:10

vezi ca mi se pare ca sub capacelea acelea o sa gasesti intradevar 2 suruburi numai ca dupa cate imi amintesc eu nu este cu cap hexagonal ci soricel ...cheie TX se numeste parca

08 Apr 2008, 15:50

vezi ca se gaseste set de chei speciale, eu am luat cu 10 lei setul si sunt f multumit de ele!! se scot capacelele de cauciuc si se desfac cele 2 suruburi!!! in rest este f usor, doar sa fii atent !!!!
Subiect închis