Switch to full style
Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

service bun in Rm.Valcea

06 Iun 2008, 17:32

salut...am vazut ca sunt destul de multe persoane din Rm.Valcea.
pentru un schimb ulei, placute frana, verificare AC+umplere ulei, freon unde imi recomandati sa merg in valcea? eu m-am gandit sa merg la reprezentanta ford. sunt scumpi fata de alte service-uri din valcea?
as fi curios pe voi cat v-a costat si pe unde le-ati facut.

Re: service bun in Rm.Valcea

06 Iun 2008, 21:52

Ai PM. :D

06 Iun 2008, 23:58

ce secretos esti cu PM. =D>

07 Iun 2008, 14:23

:P

09 Iun 2008, 14:06

am avut doar un raspun..parca erau mai multi detinatori de focus din valcea...

09 Iun 2008, 16:31

da si eu sunt tot din valcea :) si pot spune ca am mers la mecanicul recomandat de catre Florin si este ok..

09 Iun 2008, 16:31

Pai daca toti detinatorii de Ford din Rm. Valcea care bantuie aici pe forum se duc unde ti-am zis eu, ce mai vrei... :D :-" Daca ai prea multi bani si vrei sa-i arunci pe fereastra sau vrei sa faci experimente cu masina ta poti sa mergi la Primexprod - reprezentanta Ford din Rm. Valcea, nu este nici o problema... :D Sa ne tii si pe noi la curent cu scorurile... ;)

09 Iun 2008, 16:56

Bhai cand aud de Primexprod...ma ia cu dureri de cap...sunt varzaaaa aia chiar fac experimente pe masinii...se aduna cate 3 mecanici si incep sa dea cu presupusu :-?? ..e pishu de pe lume...

08 Iul 2008, 10:57

o sa incerc sa ma duc si eu la ei sa-mi verifice instalatia de ac dupa ce am incarcat-o la un alt service periculos si a mers o zi, asta fiind una dintre boacanele facute de cei de acolo pe banii mei

08 Iul 2008, 20:05

Ti-am lasat PM... :D

14 Iul 2008, 14:46

incearca la mvautosport spre iesirea la sibiu
ai montajul gratuit daca comanzi piesele la ei
Subiect închis