Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
03 Iul 2008, 15:17
Am un Ford Focus2 si mi-a fost zgariat/deformat spoilerul spate si cei de la casco mi-au zis ca nu au contract cu reprezentantul Ford din Iasi si anume tester si ca ar fi bine sa-mi aleg un service agreat de ei...bine ei nu ma pot obliga unde sa fac eu reparatia dar daca o fac la reprezentanta tre' sa platesc io si pe urma imi deconteaza...sincer dupa revizia facuta la 15.000 care a costat 10 mil, eram foarte hotarat sa nu mai fac nimic la ei(tester).
Mentionez ca masina este inca in garantie=> intrebare: Pot pierde garantia daca merg la un alt service doar pentru vopsire/inlocuire spoiler?
Merci,
Cristi
04 Iul 2008, 13:32
de putut poti, ca nu te opreste nimeni.
daca te duci pt vopsire nu au cum sa isi dea seama ca e facut in alta parte. daca e pt inlocuire, sa te asiguri ca fac toata lucrarea numai cu piese originale ford (spolier, si ce elemente mai sunt pe acolo, de prindere, etc.).
deci daca nu se prind ca reparatia a fost facuta in alt service, nu pierzi garantia.