Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
16 Iul 2008, 18:40
Salut,
Are cineva informatii despre noul service Romcar Motors din Giurgiului (str. Actiunii)? Daca a fost cineva pe acolo- a fost deschis in aprilie- il rog sa-mi spuna ce parere are despre ei, ma intereseaza o revizie anuala.
17 Sep 2008, 18:19
Revin; acum 1/2 ora am auzit la Radio 21 reclama pt service-ul respectiv, accesul e prin Sos. Giurgiului.Au si ei o reducere de 10% pt revizii.
urmeaza link-ul:http://www.fordromcarmotors.ro/index,53,633
23 Sep 2008, 11:53
era si normal sa isi faca si ei inca un service.
oricum erau superaglomerati.
sunt curios cum e pe acolo??
10 Feb 2009, 16:03
$1 scrie:$2unt curios cum e pe acolo??
Oamenii sunt de treaba, dar din 2 probleme pe care le-a avut masina mea (una cu relanti-ul si una cu o bataie ritmica la viteze mai mari), au rezolvat numai una (cea cu relantiul). O sa incerc sa mai vizitez un service pentru problema ramasa.
Ca sa ajungi acolo mi se pare o adevarata aventura. Sfat: luati-o pe Soseaua Giurgiului. La un moment dat, cum vii dinspre Strada Luica, linia de tramvai are o ramificatie la stanga, pe strada Moldoveanu Anghel. Daca nu puteti face stanga acolo, intoarceti cand puteti si urmati linia de tramvai pe Moldoveanu Anghel. Va va scoate tot in Strada Actiunii, dar drumul e mai rezonabil, pentru ca celelalte strazi sunt pline de noroi când ploua.
10 Apr 2009, 01:02
salut, ce problema ai avut la relanti si ti au rezolvat o ce i de la romcar giurgiului?
astept raspuns sanatate
10 Apr 2009, 02:43
Service-ul e deschis de mult acolo:) vorbim de cel de langa depoul de tramvaie giurgiului nu? Eu am facut revizia la 15.000, 30.000, si urmeaza asta la 45.000 tot la ei... Ptr mine au fost supper ok... dupa cum spuneam intr-un topic despre service-uri, m-am imprietenit cu multi de pe acolo.. si mai ales cu Radu de la receptie.. In afara de revizii, am rezolvat 2 prb care le-am avut. Una era de la sigurantele planetarelor. Faceau zgomot la plecarea de pe loc ..( zici ca se rupea ceva) Rezolvarea a fost o pasta gen super glue de la ford... si a doua.. imi trepida la relanti.. Din cauza benzinei proaste din romania.. s-a depus calamina pe clapeta si nu mai inchidea bine. Rezolvarea: demontat corp clapeta.. curatat.. tester.. nu era in parametri.. m-au programat dupa vr-o 3 zile si mi-au schimbat corp clapeta. deci... sunt ok din punctul meu de vedere.
10 Apr 2009, 06:59
Din constatari personale , am vazut ca cei din Giurgiului sint mai maleabili .... Adica dau mai multe explicatii , asculta atunci cind cei care vin cu masinile spun tot felul de aiureli , deoarece nu stiu sa explice tehnic ce se intimpla cu masina , dupa ce masina este in atelier , daca constata ceva ( despre care nu se stia ) te cheama ( daca esti acolo ) sa-ti arate ce si cum ( desi nu este voie sa intri in atelier ) ....au o atitudine mai umana ! De lucrat , lucreaza bine si la timp !
SpYrO / nu cumva masina din avatar era in service luni ????
10 Apr 2009, 12:13
$1 scrie:$2pYrO / nu cumva masina din avatar era in service luni ????
Nu:) n-a mai fost in service de mult timp

)
10 Apr 2009, 20:12
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2pYrO / nu cumva masina din avatar era in service luni ????
Nu:) n-a mai fost in service de mult timp

)
Mai bine ! Era una asemnatoare cu care se " dadea " un mecanic ! In fite , pe cimentul acela al lor ......