Switch to full style
Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

RULMENTI MONDEO

22 Sep 2006, 12:07

Stie careva cum pot verifica daca rulmentii spate au destula vaselina??....caci am mers putin cu rotile infranate de mi s-a incalzit foarte tare discul de frana, si ma tem sa nu se fi lichefiat toata vaselina de la rulmenti.

Multam!!

22 Sep 2006, 12:14

Pai in principiu daca s-ar fi scurs vaselina ar trebui sa se auda un usor huruit. Ai gija sa nu-l confunzi cu cel de placute de frana. In rest...cred ca daca desfaci pana la rulment iti poti da seama. A...mai verifica eventuale urme se daselina pe bratele articulatiilor si pe interiorul jentilor.

25 Sep 2006, 18:31

Multam de informatii...problema e ca nu stiu cum sa desfac pana la rulment...o sa caut poate gasesc o carte de service

26 Sep 2006, 06:50

daca sui masina pe cric si invarti cate o roata pe rand, se aude daca huruie sau nu!! poti verifica si daca are joc acea roata la fel.
acum.. daca vrei doar sa vezi rulmentii nu e o problema. daca vrei sa inlocuiesti e mai greu decat iti inchipui. in general rulmentii sunt "pusi" acolo la presa. la scos mai poti da cu ciocanul.. nerecomandat.. dar sa-l pui pe cel nou nu-l pui fara presa!

bafta!
Subiect închis