Switch to full style
Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

Diagnoza masina sh

26 Mai 2005, 13:55

Stiti vreun service care face diagnoze la preturi acceptabile? Sa aiba si calculator si software ford ca daca nu are soft degeaba imi spuneti. Mersi

26 Mai 2005, 14:57

Depinde de ce ai nevoie. Eu am fost la Motek Romania si au tester pentru partea de diesel. Acum, daca au si altele...nu stiu.
Mergi pe site si apoi da-le un telefon. Stiu destul de bine Mondeo si Mk1 si Mk2.
Desi eu cred ca tot la Ford e mai bine. Testarea e vreo 15 euro + tva.

10 Noi 2005, 01:51

Offtopic, in Brasov pe mine o astfeld e verificare electrica - mecanica completa m-a costat la reprezentanta 250 RON. Evaluare computer, coduri de eraore, etc.

Ma gandesc, fiind Ford, si in Bucuresti cam tot atat ar trebuie sa fie pretul unei astfel de operatiuni.

16 Noi 2005, 18:35

$1 scrie:$2fftopic, in Brasov pe mine o astfeld e verificare electrica - mecanica completa m-a costat la reprezentanta 250 RON. Evaluare computer, coduri de eraore, etc.

Ma gandesc, fiind Ford, si in Bucuresti cam tot atat ar trebuie sa fie pretul unei astfel de operatiuni.

salut rhadoo.. ai si un pm..
as avea nevoie de un nr tel la un service in bv, unde sa fa o verificare la cumparare.

ma poate ajuta cineva?

16 Noi 2005, 18:49

@Ray:

Ti-am rapsuns la mesaj pe privat!

Uite ai aici un link cu cele mai importante service auto din Brasov.
http://www.brasovtravelguide.ro/bv-en/shopping/auto.php
(nr de telefon si adresa)

Bafta

17 Noi 2005, 22:14

@ray : la Reprezentanta Ford in Brasov ( Casa Auto ) e nevoie de programare
Subiect închis