Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
10 Oct 2006, 08:39
Salut,
Tocmai am gasit masina lovita in parcare... Nu rau, aripa stanga fata putin sifonata. probl este ca nu am apucat sa ii fac asigurare CASCO asa ca va trebui sa suport costurile reparatiei.
Are cineva idee cat costa o aripa de Fiesta cu manopera si vopsea? (eventual si la ce service sa merg)
Multumesc...
10 Oct 2006, 09:08
Salut, am trecut si eu prin ceva asemanator.
Daca aripa nu e lovita rau atunci se poate indrepta fara nici o problema si iese foarte bine. Pretul pt manopera si materiale intr-un service "normal" este intre 3 si 5 milioane pt indreptat si vopsit aripa iar intr-o reprezentanta Ford te poti astepta la ceva de genul 7 - 9 milioane.
Calitatea lucrarii in schimb nu prea este reflectata de pret..asa ca cel mai bine mergi la un service recomandat de cineva care a a avut de-a face cu ei..
11 Oct 2006, 11:52
Multumesc pt info...
Am sunat la Toplac (am inteles ca sunt destul de priceputi) si mi-au estimat costul undeva la 6mil cu TVA cu tot.
11 Oct 2006, 12:54
Incearca si la Augsburg. Eu am fost multumit de ei, chiar daca nu au avut mare lucru de facut.