Switch to full style
Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

Vopsit pleoape

11 Oct 2006, 12:39

Mi-a facut cineva niste pleoape pentru Ford Focus. Stie cineva unde le-as putea vopsi ieftin si bine (cu vopseaua lor)? si cam cat ar costa aproximativ...

11 Oct 2006, 16:03

first...de unde esti?
second....din ce ti le-a facut? cit te-a ajuns...
cu spray....

11 Oct 2006, 20:22

sunt din bucuresti...pleoapele mi le-a facut din fibra de sticla...
problema e ca am fost cu ele sa mi le vopseasca "vopsitoru` de la colt" si mi le-a facut naspa...si acum vreau sa le vopsesc din nou...
Pleoapele din fibra de sticla au costat 700.000...si pe "vopsit" am mai dat 200.000...

12 Oct 2006, 10:23

Pai ce sa zic...cu spray nu stiu daca merita. Platesti pe tub 120.000 lei si pe lac incs 120.000 lei. Dar astea nu sunt de aceeasi calitate ca vopseaua data cu pistolul. La 140 km/h si la ce praf si criblura este prin aer nu cred ca va rezista mult (vopseaua). Cel mai bine e sa te duci tot la o vopsitorie, dar una buna si sa iti dea si o garantie pe langa factura.

27 Noi 2006, 14:40

Nu stie nimeni unde se pot vopsi niste pleoape si un pret aprox ?

27 Noi 2006, 14:48

Nu stiu vopsitorie, insa de ce nu incerci cu un touch-up spray de la forcar .... Daca este in acelasi sistem ca cel la sticluta ar trebui sa fie 1 conserva vopsea si 1 conserva lac iar vopseaua este originala deci nu prea vei avea probleme de potrivire a nuantelor).
Eu cam asta am de gand sa fac pe vineri cind sper sa imi ajunga pleoapele. (asta daca ajung azi pe la forcar sa dau comanda de sprayuri.)

27 Noi 2006, 18:53

darkmic..de unde ai pleoapele..ma bate si pe mine gindul sa cumpar...sa scrii primele impresii si cum le-ai vopsit pina la urma...

28 Noi 2006, 10:25

Pleoapele tre' sa vina , sunt luate de la BAD_MF si pe vineri sper sa ajunga. Daca sunt cu suprafata lucioasa, o sa le dau cu putin smirghel fin sau o sa le sablez pentru a prinde mai bine vopseaua ;) . Vopsitul sigur se va face cu spray-ul deoarece nu cred ca se va chinui cineva sa imi faca moondust silver pt 2 pleoape , evident la un pret decent. voi reveni cu poze , eventual si din timpul operatiunii de vopsire/montare

Re: Vopsit pleoape

04 Iul 2008, 11:50

Salutare!
Cum ai aplicat pleoapele pe far? (daca se pot da mai multe pareri, ar fi ideal)
Multi spun ca in general se lipesc cu silicon, dar auzit persoane care le-ar lipi si cu dublu adeziv :|
Referitor la vopsea, m-am gandit sa merg la Augsburg International si sa-mi faca un spray cu culoare masinii, dupa VIN-ul din talon. . . cam atat :D

04 Iul 2008, 22:49

le-am lipit cu dubluadeziv dar nu prea a avut succes in a le tine , se incalzea si .. ma rog.. nu stateau pe pozitie
Vopsea am luat de la forcar :D , comanda, originala ford la spray vopsea+spray lac.

05 Iul 2008, 11:30

Nu se poate face un spray genul 2 in 1? adica sa aiba lac in vopsea? intreb si eu, ar fi mult mai bine

05 Iul 2008, 15:14

darkmic pune si tu niste poze sa vedem cum vin pleoapele? :-??

05 Feb 2011, 17:16

salut vreau si eu niste pleoape pt focus 2 si nu stiu de unde sa le cumpar si unde sale vopsesc...dac puteti sa ma ajutati cu niste info ???
Subiect închis