Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin , sau printr-un mesaj .
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
10 Feb 2009, 02:37
In romania este noua, in state de peste 15 ani, oare de ce?
Oare de ce trebuie sa chituim si sa vopsim lovituri mici, cand putem face acest lucru in 1-3 ore?
Este si la noi. Ce parere aveti?
http://www.youtube.com/watch?v=HhT79ZXU2x4
- Fişiere ataşate
-

-

-

-

10 Feb 2009, 13:15
Probabil pentru ca s-au saturat si aia de la asigurari sa plateasca sume imense pentru nimicuri...
De ce s-a asteptat atat? Eu sunt convins ca s-au reparat de multa vreme masini in acest fel si la noi dar nu trebuia sa stie nici clientul si nici agentul de la asigurari...
12 Feb 2009, 19:40
foarte interesant!exista la noi asa ceva?
12 Feb 2009, 20:04
mda...
colosală treabă...
pe mine m-ar interesa
unde se învaţă tehnica asta şi nu unde se aplică...
dacă aveţi cunoştinţă vreunul spuneţi-mi şi mie...
(nu mă luaţi cu statele...

)
12 Feb 2009, 20:42
vreau si eu, ca am aripa fata infundata

trebuie studiata problema si vazut cum se poate face, ca este foarte interesent..
12 Feb 2009, 22:21
Pana la urma ...acel dispozitiv este o oglinda ???
Treaba este facuta doar de "mana" tinichigiului (am un amic care a facut scoala de tinichigerie...si asa erau invatati...sa loveasca undeva deasupra nervurii).
12 Feb 2009, 22:42
era un anunt postat pe forum de catre cineva care se ocupa cu asa ceva. persoana respectiva era din craiova daca nu ma insel. vedeti aici:
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f= ... t=vopseaua
12 Feb 2009, 23:09
In 1978 multi din actualii meseriasi din Craiova - care au mai ramas - faceau scolarizare la Citroen in Franta pt ce vedeti voi aci ca o mare noutate, in fosta fabrica Oltcit postul se numea ,,retusor pe lac,, si era locat in montaj general, in platoul de retus. Totusi, nu va imbatati cu apa rece, tehnica asta are multe limitari, e aplicabila in special masinilor noi si foarte noi, deoarece vopseaua nu trebuie sa crape nici la lovitura si nici la indreptare. Intradevar, rezultatele depind f mult de mina meseriasului, timpul necesar pt ce ati vazut in clip fiind real, cam 4 ore
13 Feb 2009, 11:49
Nu pot spune cine face asa ceva caci se considera reclama.Daca am acceptul moderatorului va comunic unde, pret,etc.
Da , este real, pozele sunt reale si este o operatie sigura.In principal este folosita pe masinile cu vopseaua buna, si pentru cei ce doresc ca masina lor sa fie impecabila.Acum pot sa va spun ca o persoana, face mari sacrificii sa isi cumpere o masina noua in romania, date fiind salariile.La acea masina se plateste casco, sau este varianta asigurarii obligatorii. Cati din noi au astfel de loviyuri pe masina si nu le facem din cauza ca trebuie chituita si vopsita? Apoi daca am avea masina de schimb cateva zile cat dureaza reparatia. Daca lumea ar fi informata de acest procedeu, si serviceurile ar avea preturi mai mici si masinile lovite usor ar fi mai putine. Ce pot sa va garantez este ca o loviotura de piatra, portiera, gheata in maxim 3 ore dispare. Si nu sare vopseaua, Am o intrebare: o masina frumoasa, aproape noua cu 2-3 lovituri de piatra pe capota, ce ati face? vopsiti capota sau o indreptati, caz in care ramane cu vopseaua de fabrica? Si nu cred ca se face si in alta parte, am fi vazut macar un exemplu. Si da va confirm ca in marile uzine auto sunt astfel de tehnicieni care fac retusurile. Ei de ce nu revopsesc?
Daca moderatorul crede ca este in avantajul forumului, si da acceptul pot sa va dau toate detaliile. Imi pare bine ca cel putin ati aflat ca este aceasta varianta si ar trebui sa ganditi de 2 ori inainte de a face o reparatie la tabla.
13 Feb 2009, 11:57
Spune nene că nu e comunism pe forum.
Dă detalii, cine, cum unde, adresă. Mai puțin adresă de mail sau telefon. Alea pe pm.
13 Feb 2009, 11:58
Da-ne detaliile
13 Feb 2009, 12:09
Acum am vazut inca cateva intrebari si va raspund:
1.Tabla se trage cu un tips, plastic(fara a afecta vopseaua). (in momentul; de fata la noi in service se folosesc puncte sudura)
2. Masina trebiue sa nu fie veche(maxim 15 ani, cu vopsea in stare buna) si panelul nechituit.
3. Pretul este la lucrare, nu loa ora
4. Nu toate loviturile se pot face
5. Tinichigiii nu au nici o legatura cu aceasta tehnica, este ca taiatul carnii pentru friptura cu operatii pe inima. Un tinichigiu indreapta cu ciocanul,da cu chit si vopseste.Aici nu se da cu chit, nu se vopseste si nu se afecteaza calitatile metalului.(sudura).
6. Scoala este pentru moment in: state, uk, italia, germania la pretul de aproximativ 3000 euro 1 saptamana(cate o zi pentru fiecare tehnica).Dupa este obligatoriu practica intre 2-6 luni acasa, intrucat acolo va arata doar tehnica de baza. Exista in Romania , tot 3000 euro, dar aici este pentru aproximativ o luna si nu plecati pana nu stiti sa lucrati. Cu alte cuvinte cand ai terminat scoala te poti apuca de lucru.
Importanta aceasta tehnica sunt cei ce au masini relativ noi si care prin aceasta tehnica evita chitul pe masina si nu stau cateva zile, poate nu au alta la schimb.
Pentru alte intrebari despre pdr, intrebati.
Am fost avertizat pe alte forumuri si chiar scos, trebuie sa am acceptul moderatorului. Asa am crezut, ca forumurile sunt in interesul membrilor, dar m-am inselat.
13 Feb 2009, 12:18
In suceava sunt eu, in tara o sa va informez in aproximativ 1 luna de fiecare locatie. Acum sunt in discutie si vreau sa specializez cate un om din fiecare oras mare.
Am vazut in bucuresti car-spa parca. Daca va ajuta si sunteti din bucuresti vedeti. In orice caz nu se merita sa vopsesti o masina noua, mai bine stai asa. Eu am un coupe din 2007, am fost lovit in laterala spate si am vopsit acea parte. Va imaginati ca a sarit vopseaua, nu? , pe garantie.
13 Feb 2009, 12:18
Ai acceptul meu. Iti dau scris de mana, semnat si stampilat?
16 Feb 2009, 14:04
SUCEAVA- IACOBAN 0765 900 544
Pentru detalii sunati. Nu este graba ca nu se termina si speram sa vina cadura de acum.
12 Apr 2009, 17:02
Salut!
ti-am trimis un PM.
O zi bune!
25 Iul 2009, 17:04
buna . am facut masina mea cu tehnologia pdr in Galati . sunt foarte multumita. intra pe site
http://www.tinichigeriepdr.com
26 Iul 2009, 12:50
si ti-ai facut user expres pentru asta? sa ne spui ca ti-ai facut masina cu tehnica asta?
posteaza cateva poze sa vedem si noi rezultatele, inainte si dupa..
27 Iul 2009, 07:28
Am o intrebare: tu cand lovesti masina ii faci pioze inainte si dupa? Eu, nu. De fapt cautam cursuri de tinichigerie (ptr. fratele meu) , dar mi se pare multi bani 3000 de Euro.
28 Iul 2009, 14:09
ca sa iti raspund sincer, este pozata toata, mai rau ca o fata mare.. si m-ai ales daca e lovita.. pt ca asa stiu si eu ce bube are... sau daca ma loveste vreun dobitoc sa deosebesc bubele..