Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
23 Feb 2009, 17:43
Buna ziua ! Din criza de timp (adica sa nu mai stau sa caut prin topicuri) va rog sa-mi recomandati un service (in Bucuresti) unde pot schimba ulei, filtre, bujii, placute la o fiesta din 03. (bineinteles mai ieftin decat cele oficiale)
23 Feb 2009, 21:20
salut
exista un service NESTE pe soseaua chitilei,unde chiar acum pana la sf lunii e oferta la manopera .e 14E ora nu 26 E cum e la BDT sau la altii.ca locatie,daca vi dinspre Podul Constanta,inainte de sensu giratoriu de pe soseaua Chitilei ,care da in centura.intra eventual pe
http://www.nesteautomotive.ro
24 Feb 2009, 22:17
$1 scrie:$2alut
exista un service NESTE pe soseaua chitilei,unde chiar acum pana la sf lunii e oferta la manopera .e 14E ora nu 26 E cum e la BDT sau la altii.ca locatie,daca vi dinspre Podul Constanta,inainte de sensu giratoriu de pe soseaua Chitilei ,care da in centura.intra eventual pe
http://www.nesteautomotive.ro
Daca nu te superi: vii nu "vi" si sensul nu "sensu" . Toate cele bune!
07 Apr 2009, 15:59
Buna!
Am nevoie si eu de un mecanic pentru un Ford Mondeo 1.8 cmc, 115 cp., cutie automata.
Probleme la cutia automata, nu schimba numai la 5.000 rot/min.
In jud. Satu Mare sau in apropiere!
Multumesc!
09 Apr 2009, 09:48
atupi,vii-morti...vi -pleci!asta este forum in care se discuta probleme legate de masini,nu de limba romana.si ink ceva,probabil esti vreun angajat al minunatului service BDt,care se pare ca s-a simtit atacat.
sensu' sau sensul este acelasi lucru
09 Apr 2009, 22:22
$1 scrie:$2tupi,vii-morti...vi -pleci!asta este forum in care se discuta probleme legate de masini,nu de limba romana.si ink ceva,probabil esti vreun angajat al minunatului service BDt,care se pare ca s-a simtit atacat.
sensu' sau sensul este acelasi lucru
Avand in vedere ca discutia se face in limba romana si nu pe trotuar, eu l-as sustine pe atupi...
Nu am gasit vreo referinta la alt service (BDT sau altul), deci probabil limba/urechea ta romana este de vina.
De aceea este bine sa folosim aceeasi limba, "ink".