Switch to full style
Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

Reprezentanta Ford Austria

01 Iul 2009, 14:45

Salut

Am cautat si am observat ca foarte multi recomanda sa cumparam piesele si sa facem reviziile in Austria.
Stie cineva unde este un magazin prin Austria? Urmeaza sa trec pe acolo si poate ca as cumpara vreo 2-3 accesorii

Multumesc

Re: Reprezentanta Ford Austria

01 Iul 2009, 16:10

http://www.ford.at/

In stanga ai "Ford Partner vor Ort" si in casutza in care scrie "Bitte Ort/PLZ eingeben" bagi orasul pe care il auti, si asa afli adresa dealerului ;)

01 Iul 2009, 16:13

Acum nu stiu cat de mici sunt preturile la piese/revizii in afara tarii. Principalul motiv pentru care se recomanda service-urile de acolo este ca oamenii sunt mult mai profesionisti/seriosi decat maimutele de la noi. Acolo chiar simti ca esti un client respectat.

16 Iul 2009, 23:48

Salut,
Poti sa te duci in Viena, la MVC Motors FordWien GmbH, http://www.mvcmotors.at, Triester Straße 40, A-1100 Wien, Tel: (01) 60100-2260, Fax: (01) 60100-2299, il cauti pe nenea Helmut Heidinger, h.heidinger@mvcmotors.at, care desi este doar vanzator de masini noi, Neuwagenverkauf, este super de treaba si foarte de ajutor. Nu stie el engleza chiar foarte bine, dar te intelegi cu el. Eventual daca ii spui ca vii din partea mea, Herr Alexandru Luca din Bukarest, ca am luat de la el primul Ford Kuga, s-ar putea sa se dea peste cap sa te ajute. Cand am luat masina de la el, vara trecuta, am mai vrut niste accesorii pe care nu le aveau acolo, si s-a suit in masina, am fost si eu cu el, si am traversat tot orasul ca sa luam de alt sediu d'al lor ce aveam nevoie. Intr-adevar felul in care esti tratat acolo te face sa iti doresti sa nu te mai intorci in Romania. Apropo de servicii, inmatricularea provizorie a masinii in Austria au facut-o ei, eu am asteptat in showroom cam 1 ora, ei mi-au adus toate actele si placutele cu numere =D>

16 Iul 2009, 23:54

Am uitat sa-ti spun ceva: eu am luat masina pe firma, ceea ce a insemnat ca nu am platit VAT/TVA, care in Austria este de 20%. Mai mult decat atat, nici la accesorii nu am platit VAT, din acelasi motiv. Nu stiu daca se aplica in toate cazurile sau la mine a fost doar o scapare de-a lor (ma refer aici doar la accesorii) sau daca asa se face mereu, dar daca ai masina pe firma merita sa intrebi. 20% reducere este ceva...
Subiect închis