Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici. In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Salutare. Astazi pe la ora 15:00 am gasit masina facuta zob in parcarea din Otopeni, probabil de o raba in zona lucranduse la reabilitare soselei dar nimeni nu a vazut nimic (atasat pozele). Am mers la politie si am rezolvat. Masina este luata in leasing de la bcr leasing ifn si are casco (nu franciza). Ce pasi trebuie urmati in continuare, ce acte trebuie si unde mai exact sa ma duc (service bun si rapid).
Va multumesc pentru ajutor.
P.S. am gasit un pic de ulei curs.........am mutat masina si vad ca nu am mai curs. vreo idee......ar fi bine sa chem sa o duc cu o rampa???
Era sa fac atac cerebral de miliardele de nervi ce am avut...............E greu sa-ti vezi copilasul faramat. Asta e. Fiind din tunari o sa o duc direct la CSD ca ei au service-ul in pipera la doi pasi de mine. Oricum multumesc pentru sfat.