Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin , sau printr-un mesaj .
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
27 Mai 2010, 12:28
Salut !
Am de reparat cateva zgarieturi la masina. Cei de la Unita mi-au recomandat sa merg la un service "Autofest Garage" pe bd Timisoara, in spate la un Petrom.
Alta optiune ar fi Arian Motors pe bd Iuliu Maniu.
A facut cineva treaba cu unii din astea 2 service-uri ? Cum e iesit treaba?
Multumesc
28 Mai 2010, 08:33
Arian Motors sunt dealer si service Mazda si erau destul de seriosi in 2009, cum este treaba in prezent nu pot certifica.
Intreaba si alte service-uri serioase care au decontare cu Unita, ca cei de la Unita iti recomanda unde vor ei, pentru ca fiecare asigurator are niste colaborari mai speciale cu anumite service-uri, insa decontare directa poate fi cu multe alte service-uri. Verifica inainte de a te lua dupa Unita. Suna la toate service-urile serioase care le poti depista in Bucuresti si intreaba-i cum lucreaza cu Unita.
05 Iun 2010, 17:41
buna sunti miti si sunt din tulcea com greci si am un ford focus de trei ani si a inceput sa ii sara vopseaua de pe bara si imi e frica sa ma duc cu ea la servisul din braila sa o las pentru ca am auzit ca acolo iti ia pese si le pune pe alte masini si nu fac treaba buna. va rog sa imi dat un sfat