Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
18 Sep 2010, 16:31
Salut!
Pentru cei care sunt interesati, detin un atelier particular si ajut cu placere detinatorii de ford cu lucrari de tinichigerie, vopsitorie si polish, incepand cu lovituri usoare din parcare pana la dauna totala. Locuiesc in zona Ilfov soseaua Magurele, institutul de fizica atomica. Pot fi contactat la adresa de e-mail
constantinbogdan67@yahoo.com sau la numarul de telefon 0749089333. Multumesc.
28 Aug 2011, 17:39
Mi-am schimbat numarul de telefon. Noul numar este 0749127295. Adresa de e-mail ramane valabila.
10 Sep 2011, 19:49
Cat ma costa manopera pt o piesa? bara spre exemplu...cu vopseaua ta sau cu a mea?
Multumesc!
11 Sep 2011, 12:12
salut , vad ca esti din olt, iar daca te-ai uitat in anunt eu sunt din ilfov, magurele.
depinde cat de zgariata/lovita este bara. daca necesita lipit cu fibra pe interior si chituit exterior pretul este 250 ron cu materialele mele. daca bara este doar usor zgariata 200, tot cu materialele mele. daca esti interesat de mai mult, prefer telefonul pentru ca nu sunt acasa permanent.
01 Oct 2011, 15:24
Vreau sa vopsesc bara fata la un mondeo mk3. Culoarea este negu metalizat. Bara prezinta pe alocuri urme de la pietrle de pe drumuri. Cat ma costa, cu vopseaua ta?
01 Oct 2011, 15:25
Apoi vreau sa-i dau si un polish complet masinii. Fa-mi te rog o oferta finala.
Merci anticipat.
01 Oct 2011, 18:49
salut. pentru vopsit bara fata 200 lei. daca bara arata asa cum spui tu. cu urme de pietre. daca mai are ceva in plus mai discutam putin. pentru un polish total este mai greu un raspuns clar daca nu vad masina. pentru un lac matuit 250 lei . daca are si zgirieturi 300 lei .sint si zgirieturi mai adinci care au strapuns pelicula de lac. pentru asa ceva piesa trebuie revopsita. pentru revopsit mai discutam in functie de pretentiile care le ai si facem pretul . materialele sint incluse in pert. daca esti interesat prefer telefonul si fixam o intilnire. nu pre am timp la calculator. multumesc.