Switch to full style
Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

service vopsitorie bun? unde?

21 Mai 2007, 22:04

As vrea sa imi vopsesc masina integral: interior si exterior. Stie cineva un service bun la preturi decente? daca da va rog mult sa imi spuneti si mie. eventual si un pret aproximativ ar fi si mai bine...multumesc

23 Mai 2007, 18:52

nimeni?

23 Mai 2007, 20:05

stiu eu pe cineva care imi vopseste granada acuma
...e super serios omu, lucra ingrijit, vopseste la vabina....contactme\

23 Mai 2007, 21:34

pai si poti sa imi spui si un pret aproximativ?

25 Mai 2007, 18:25

un pret?

26 Mai 2007, 22:50

salut asgard
poti da mai multe amanunte pe unde se afla atelierul unde iti vopsesti masina,cum lucreaza omul,daca e scump la bani,si ce mai crezi tu ca e necesar sa stim

27 Mai 2007, 14:16

vopseste si bandouri/manere?

03 Iun 2007, 23:45

NE SPUI SI NOUA?

04 Iun 2007, 16:33

Mda, recent am auzit si eu de cineva. Nume: dl Stan. Locatie: cica prin voluntari. Meseriaj: cica da. Pret: 500 ron vopsire completa exterior. Fac rost de bani si ma duc si eu sa o frumusesc pe a mea. La intrebarea: perlata puteti sa o faceti? Raspuns: tu ada vopseaua, ma ocup eu :lol:
Daca vreti numar de telefon, postati aici, nu-mi dati jde PMuri :D

04 Iun 2007, 17:05

500 RON doar manopera.
Vopseaua+ restul materialelor trebuie sa le cumperi tu.

04 Iun 2007, 19:37

o intrebare am...vopseste bine, fara vopsea scursa si chestii de genu? si daca vreau vopsire interior exterior se baga omu?

04 Iun 2007, 19:51

Eu o sa imi vopsesc masina in cca 2 saptamani (sper) daca imi place cum iese o sa il recomand. Am auzit numai lucruri bune despre el, am vazut spoilerul fratelui meu dupa ce a vost facut de respectivul vopsitor...dar astept sa vad cum o va face pe a mea.
Baddboy, de ce vrei tu si interior ??? asta se face numai daca schimbi culoarea (e foarte mult de munca si vei fi nevoit sa lasi masina la lucru mai mult timp...plus ca trebuie dat TOT jos de pe masina).
Bafta

04 Iun 2007, 19:53

pai tocmai asta e...vreau sa-i schimb culoarea :D

04 Iun 2007, 19:54

sa imi spui si mie sau poate ai timp si ne vedem cateva minute sa vad si eu cum a iesit dupa ce o vopsesti

19 Iul 2007, 22:16

Ma bag si eu in vorba sa zic asa.Pt. a vopsi total sau partial o masina se cere in jurul lui 100E ( plus minus ceva) de piesa fara sa aduci altceva decit banii la primirea masinii gata vopsita.Cam asa merge treaba in principiu.Depinde de masina si culoarea acesteia daca este "cazan" sau masina

20 Iul 2007, 00:18

vreau si eu telefonu la omu de care se tot vb pe aici :)

20 Iul 2007, 00:22

$1 scrie:$2a bag si eu in vorba sa zic asa.Pt. a vopsi total sau partial o masina se cere in jurul lui 100E ( plus minus ceva) de piesa fara sa aduci altceva decit banii la primirea masinii gata vopsita.Cam asa merge treaba in principiu.Depinde de masina si culoarea acesteia daca este "cazan" sau masina

adrianw ce intelegi tu prin piesa?usa,capota etc?nu este oare cam scump 100 euro pt fiecare piesa?

Re: service vopsitorie bun? unde?

24 Iun 2008, 14:18

Caut sa vopsesc si eu o bara azi maine o sudez si caut pe cineva sa imi poate vopis bara..pls i need help !!!

Re: service vopsitorie bun? unde?

24 Iun 2008, 18:19

Come on guys am nevoie urgent de sfaturile voastre maine ma duc sa o lipsec...si apoi vreau sa o duc la vopsit :-S
Subiect închis