Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin , sau printr-un mesaj .
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
28 Iun 2007, 15:08
- Fişiere ataşate
-
- F Fiesta2.JPG
- (100.95 KiB) Descărcat de 1668 ori
01 Iul 2007, 13:25
nu ai casco? te duci la un politai....dai declaratie ca ai lovit un catel...si casco face treaba pentru tine.
03 Iul 2007, 07:46
cu kitul ala de fibra se poate reface coltul de la bara? am gasit un atelier care lucreaza cu fibra de sticla dar mi-au facut o impresie proasta cand am vb cu ei
07 Aug 2007, 22:33
tokai aceiasi prob am avuto si eu cu un caine si ce urmare mi sa rupt spoilerul...ce era sa fac decat sa il dau jos si sa il lipesc...zis si facut am pus mana pe poxipolul din magazin si am taiat o tabla din aluminiu care sa se potriveasca si am pus mult poxi si alumin peste si sa facut beton
adevarul e ca se vede putin crepatura unde a fost rupt daca te uiti atent dar am dat cu putin spray de vopsea si uite asa am scutit bani,timp si nervi:)
07 Aug 2007, 22:45
Sfat: in loc de Poxipol incercati cu Bison Epoxi Metal. Arata ca 2 seringi gri lipite intre ele. E mai scump (~25lei/tub) dar diferenta e foarte mare, mai ales la piesele care vibreaza.
19 Apr 2010, 19:48
Topicul este destul de batraior...cu toate astea, poate mai este cineva interesat, am patit-o si eu si am aflat de la un coleg de munca: exista ateliere sau meseriasi care executa sudura in plastic. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati o cautare pe google ceva de genul "sudura plastic" sau "reparatii spoilere" de ex. si veti gasi cu siguranta pe cineva care sa va ajute cu problema asta. Vopsirea se poate face si cu spray cumparat de la magazin, mai ales daca este vorba despre un spoiler. Zilele astea imi repar si eu spoilerul si o sa va anunt cum a iesit.
Toate bune!