Switch to full style
Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

Lichid pt servo directie

06 Dec 2005, 04:25

Stie cineva unde gasesc cele mai ieftine uleiuri?
Momentan vrau sa completez la directie!Probleme cu caseta de directie?

06 Dec 2005, 13:36

simptome?

06 Dec 2005, 17:07

am observat ca la mine lichidul de la servo-directie este putin sub minim cand motorul e rece.Sincer nu m-am uitat si cand e motor cald.As vrea sa stiu daca e bine sau nu sa fie sub minim.Daca nu e bine vorba lui little_bear "Stie cineva unde gasesc cele mai ieftine uleiuri? " .
Multumesc anticipat. :icon_biggrin:

06 Dec 2005, 19:25

Parerea mea: Minimul e trecut tocmai ca sa nu fii sub el cu nici un lichid. Probabil ca scapa pe undeva. Verifica pompa de servo si traseele de conducte tur-retur. Si apoi, de ce uleiuri ieftine? Eu nu m-as zgarci la lichide (ulei, antigel, lichid de frana). Cat despre completat, e recomandat sa pui acelasi lichid.

18 Dec 2005, 16:39

pai,knd iau stanga-dreapta brusc pe loc,se aud niste batai in caseta!Da doar pe loc,in mers nu!Inseamna k tre schimbata?Km cat costa?

18 Dec 2005, 17:30

Sau se aude cureaua?

20 Dec 2005, 00:20

Sincer,nu stiu daca este cureaua,dar daca ar fii cureaua,s-ar auzi batai?Se aud aceleasi sunete k atunci knd iei maxim st/dr si loveste in punctul de maxim,...,dc intelegi

29 Ian 2006, 16:26

Stie cineva unde e teava de retur la servo? Am inteles ca asa se schimba lichidul, se scoate returul si pui lichid nou pina iese curat si "uscat". Noroc ca e ieftin si nu intra prea mult.
Subiect închis