Switch to full style
Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

Cine stie cum gasesc un service Ford in Austria?

15 Aug 2007, 16:59

Dupa cum probabil v-ati dat seama, as vrea sa programez o vizita la imparatie si cu ocazia asta n-ar strica sa-i fac si o mica revizie forduletului meu. De aceea va rog sa ma ajutati (in masura in care puteti) sa gasesc un service autorizat Ford undeva pe traseu prin austria sau cehia.
Nu sunt vorbitor de germana si cu atat mai putin cititor al acestei limbi minunate, si nu reusesc sa gasesc o adresa de mail intr-o limba de circulatie internationala (eng, fra, ita, esp), ca sa ma pot programa, sau macar sa aflu ceva detalii.
Si un nr de telefon de la o asemenea unitate de service m-ar foarte ajuta!
Multumiri anticipate!

15 Aug 2007, 18:42

ia vezi aici:
http://www.multimap.com/clients/browse. ... .y=106#map

16 Aug 2007, 10:46

Domnule, esti maret! Mii de multumiri!
Sper sa vorbeasca macar unii dintre ei ceva engleza, sa ma pot intelege.
Raman indatorat! Poate ma revansez la vreo intalnire a fordistilor!
Pana atunci, toate bune!

16 Aug 2007, 11:05

cu placere, si sa fim sanatosi

distractie placuta :)

Re: Cine stie cum gasesc un service Ford in Austria?

19 Feb 2008, 14:22

Am avut o neplacere si am fost obligata sa apelez la un service Ford din Wiena unde pretul orei de manopera era de 80EUR.
Daca puteti posta factura rezultata in urma lucrarii efectuate va raman indatorata.
Just for fun.

19 Feb 2008, 15:50

$1 scrie:$2m avut o neplacere si am fost obligata sa apelez la un service Ford din Wiena unde pretul orei de manopera era de 80EUR.
Daca puteti posta factura rezultata in urma lucrarii efectuate va raman indatorata.
Just for fun.

Moaaa...
Acu' pe de alta parte, decat 3-5 ore la noi de de 40 EUR (? nu stiu exact) si cu nervi, mai bine o ora linistit si sa-ti rezolve problema...
Raman la ideea ca nu pretul este problema la noi cat lipsa de profesionalism:
- te duci in service cu teama ca te fura sau iti schimba piese bune (se gandea un forumist sa puna semne pe piesele masinii...);
- se schimba piese la gramada, pana se rezolva masina; ajungi sa schimbi piese de 2000 EUR pentru a constata ca defectul costa doar 100 EUR daca era corect diagnosticat;
- lucrari prost facute, indolenta... Iti mai iei masina cu reparatii suplimentare (vezi incidentul de la Romcar cu lopata) sau constati ca s-a umblat la kilometraj...
Etc...

Acu' tot just for fun, ti-au rezolvat problema? Si cum anume?

20 Feb 2008, 23:33

Pai numai tu poti posta factura, ca numai tu o ai...
Subiect închis