Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

ford mondeo

27 Aug 2007, 17:03

salut.am si eu o intrebare : am fost lovit de unu si mia avariat: portiera stanga fatza,aripa si oglinda, trebuie sa mi-o fac neapart la service ford ca sa nu pierd garantia nu? si cam cat dureaza sa o faca?ms

27 Aug 2007, 17:37

1. de cand e masina
2. dureaza in funcit ede gradul de ocupare , de necesarul d epiese
3. nu e neapart la ford service , ci la unul autorizat
dar daca ai fost lovit de cineva poti incerca sa o faci la ford service ca sunt mai buni decat altii pe ford
4. sa ne spui de unde esti ca sa stim sa te indrumam

28 Aug 2007, 15:26

1.masina e din aug.2006,mai am garantie inca vreo 3 ani
2.au fost avariate: portiera sofer,aripa si oglinda
3.initial am vrut sa ma duc la un service autorizat ford pt ca ar dura mai putin , dar am inteles ca nici la repr.ford nu ma tine mult
4.is din iasi

28 Aug 2007, 15:41

in mod normal cu dovada de la politie poti sa repari masina la orice service si apoi sa te decontezi cu rca-ul respectivului(asta cu decontarea nu stiu cum se face dar stiu ca e provocatoare de nervi si responsabila cu pierderea timpului)
ai putea sa inceri sa o repari si la alt service , nu musai la ford iasi , poti incerca la ford bacau sau alte reprezentante , sau dacaesti grabit , la orice service mai rasarit

28 Aug 2007, 15:45

Te duci la Asiguratorul aluia si iti da ala o lista cu serviceurile unde au decontare directa.
Daca e Astra, ai pus-o, ca sint jalnici, nimeni nu lucreaza cu ei pentru ca nu platesc.
Daca te tine buzunarul sau ai Casco la Alianz, o faci la Tester, si apoi te decontezi la asiguratorul RCA-ului lu ala.

28 Aug 2007, 17:20

aha ms.oricum tre sa astept sa il gaseasca politia pe ala care m-a lovit.ca nu s-a prezentat sa declare accidentul.
am fost la ford au zis ca pe rca-ul lu ala mi-o fac si dureaza cam intre 7-10 zile,depinde de gravitate.

28 Aug 2007, 18:05

daca ai Casco, fa-o pe Casco si las-i pe ei sa isi bata capu ;)
Daca ala a fugit sint putine sanse sa-l gaseasca usor.

28 Aug 2007, 20:44

poi nam casco.urma sa-mi fac sapt asta. mai ala nu a fugit.ca stiu cine mi-a avaraiato,i-am luat datele,nr.de inm.,dar nu s-a prezentat sa declare accidentu si astept sa-mi dea politia asigurarea lui.

28 Aug 2007, 21:17

$1 scrie:$2oi nam casco.urma sa-mi fac sapt asta. mai ala nu a fugit.ca stiu cine mi-a avaraiato,i-am luat datele,nr.de inm.,dar nu s-a prezentat sa declare accidentu si astept sa-mi dea politia asigurarea lui.

?????????????????????
Pai tu te duci si o declari, le dai datele faptasului si gata!
Pe chestia neprezentarii la politie in 24h (sau 48h, nu mai stiu) se dau puncte la greu. Dupa ce le dai tu datele se ocupa politia de restul (ii trimite hartie sa se prezinte la sectie).

29 Aug 2007, 03:27

da. asa si am facut. dar faza e ca politia are timp legal sa-l caute vreo 20 de zile parca.si yo stau cu masina botzita pana ce imi rezolva cazu :|

29 Aug 2007, 08:58

Pai intr-o zi-doua ar trebui deja sa aibe citatia acasa individul... ca doar discutam de politie, nu de detectivi particulari. Imediat afla pe numele cui este inmatriculata masina si adresa, ca doar este la ei in "curte" serviciul asta.
Dar intr-adevar dureaza ceva; de aia e bine sa ai casco...
Subiect închis