Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

SERVICE-URI UNDE NU RECOMANDATI REPARAREA MASINII

11 Aug 2007, 11:51

Sa postam aici impresi si experiente negative pe care le-am avut cu unele service-uri

11 Aug 2007, 12:49

Daca se accepta si de la alte marci, atunci eu va doresc sa nu ajungeti la service-ul reprezentantei Renault din Timisoara (pe Calea Sagului, cam peste drum de Ford).

12 Aug 2007, 23:47

pana acum nu recomand S&M Service este la Hala Traian...lucreaza prost si te pune sa semnezi facturi albe ca se decontaza ei apoi cu firmele de asigurari...deci ei tepuiesc la drumul mare pe cine prind.
NU VA DUCETI ACOLO!

25 Aug 2007, 15:58

Proleasing Motors Ploiesti! vreti sa va distrugeti masina mergeti acolo!

Vreti sa vi se lucreze mai rau decat la coltul strazii Plusauto Craiova!

Singur service care nu m-a dezamagit Colina Motors Bucuresti!
Bafta!

28 Aug 2007, 16:37

Detaliaza faza cu Proleasing Ploiesti te rog.

28 Aug 2007, 22:16

Sunt super dispretuitori fata de client, nu iti rezolva problema pentru care te duci la ei in garantie... iar dupa ce zic ca au rezolvat problema ma trezesc ca mi se strica ceva la motor... ajung la alt service (craiova) si mi se spune ca nu s-a pus un surub si din cauza asta s-a rupt alt surub in chiuloasa si e cam greu de scos! si umblu cu negru de fum in spate de vreo jumatate de luna... trageti voi concluzia....! nici cei de la colina din bucuresti nu s-au grabit sa-mi rezolve problema in garantie.... asa ca m-au programat peste vreo saptamana!

Problema mea acum este ca pierd din aerul trimis de turbina catre motor... si nu se poate remedia decat dupa repararea surubului si inlocuirea unei garnituri!

Mai bine ai o masina second hand o repari la Augsburg si te costa si mai putin si per total iesi mai bine si cu nervii!

O bila mare neagra pentru ford! :cry:

Ciao!

29 Aug 2007, 11:18

chiar daca topicul este despre experiente negative, pot sa confirm conform post-ului de mai sus ca la Augsburg am avut cele mai bune experiente, profesionisti , acceptabili la pret si fara dispret. PS si la TOPLAC am avut o experienta pozitiva.

29 Aug 2007, 22:10

singurul service care repara dupa toti cei pe care i-ati enumerat voi este totusi romcar motors care intamplator sau nu au totusi cea mai mare experienta.
poate este mai scump dar acum depinde la cat tii la masina ta.

30 Aug 2007, 14:36

Si eu recomand Romcar dpdv al calitatii. Nu prea se misca repede si m-au enervat ca nu au vrut sa imi dea masina decat atunci cand era cel ce mi-a preluat-o. pana la urma s-a rezolvat.
Alt service ok este NRG Auto. Este accesibil ca pret, lucreaza ingrijit, repede si te lasa sa te si uiti la ei cand lucreaza fara sa faca mutre.

05 Sep 2007, 21:53

Cu un pic de sgaltiala da' mi-au rezolvat toate problemele la masina pe garantie:
Service COLINA MOTORS! astazi si-au dat interesul au schimbat o tubulatura pe garantie,
dupa ce m-au pus sa o platesc :x , am facut scandal... oricum e de bine s-a rezolvat pe garantie
toata interventia asupra masinii!
Il recomand ca service bun pentru toata lumea care vrea calitate; accesul e dificil, dar in rest
e ok: Service Colina, Baneasa!

Ciao!

06 Sep 2007, 00:19

Nu este un service Ford, dar sa va feriti de el ca de dracu' - Emilian Sibiu - service si dealer Dacia

06 Sep 2007, 11:24

Am avut SLZ si subscriu la cele de mai sus. Dc nu ai "intrare", esti mancat. Marea majoritate a celor de acolo, de la portar la patron...caz de targa. Eu preferam sa merg pana in Orastie pt interventii la solnitza...

06 Sep 2007, 12:56

$1 scrie:$2m avut SLZ si subscriu la cele de mai sus. Dc nu ai "intrare", esti mancat. Marea majoritate a celor de acolo, de la portar la patron...caz de targa. Eu preferam sa merg pana in Orastie pt interventii la solnitza...

Mareeeee dreptate ai cu "intrarea"! O alta solutie foarte buna (testata) era cu telefoane pe la Dacia Pitesti. :) :) :) Era o placere deosebita sa merg la ei dupa un asemenea telefon!

18 Sep 2007, 13:52

subscriu la povestea cu Augsburg!
De cate ori am fost la ei am plecat multumit, nu au preturi f mari si poti sa stai langa masina. doar ca sunt la dracu'n carti!
Subiect închis