Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
04 Oct 2007, 19:51
Salut tuturor
Sunt pe cale de a achizitiona un FF1.
Intrebarea mea este daca in Iasi, in afara de "marele Tester" (niste magaroi), mai exista service-uri de luat in seama (cu personal calificat pe Ford) pentru schimbare distributie si alte probleme? Nu vreau sa renunt sa Ford din cauza dealerului din Iasi.
Mercique.
05 Oct 2007, 10:57
Nu te pune nimeni sa mergi la un SERVICE. Cauta un mecanic bun...e mai ieftin si mai sigur.
Te-ai intrebat vreodata, daca vrei sa schimbi distributia, cum verifici tu daca e chiar schimbata!?!? Ca-ti da o curea uzata si o rola?? Alea pot fi de la alta masina! La un mecanic stai langa el, la service te trimite la cafea..PE BANII TAI!
05 Oct 2007, 18:39
Ai dreptate, dar la un service iti da o hartie sau o dovada ca ti s-a efectuat reparatia si poti sa ii iei de gat daca nu e in regula dupa aceea pe cand de la un mecanic nu primesti nimic.
05 Oct 2007, 18:50
Este unu prin bucium in intersectia de la semafor dupa pod.
Nu mai stiu cum se cheama dar am impresia ca meteor.
Nu vreau sa le fac reclama dar daca iei piese de la ei sunt foarte de treaba si ti le schimba ieftin in schimb daca vii cu piesele tale sa ti le schimbe te cam ustura la pret.
Poti sa treci sa intrebi pe acolo de preturi sa vezi daca te multumesc.
05 Oct 2007, 20:00
Merci de informatie
Bafta
05 Oct 2007, 20:43
Se inchide topicul asta, se continua in celalalt!