Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
08 Dec 2007, 22:40
Mi-am luat, de curand, un Focus din Germania, model 2005 si nu am computer de bord

. Ma intereseaza daca se poate monta la un pret convenabil. Stiu ca la Logan montau baietii in Vitan si costa 150 Ron.
M-ar mai interesa o cotiera si un capac la motor.
09 Dec 2007, 00:54
Astept si eu cu interes un raspuns
09 Dec 2007, 07:48
Nu cred ca se poate monta ulterior computer de bord acolo unde nu exista. Sau nu asa usor. Este o operatiune complexa care implica multi senzori. Si cred ca ar costa si foarte mult. E cam la fel cu a monta ESP sau ABS la o masina care nu il are din fabrica. Loganul fiind "autohton"e posibil sa fie alta poveste dpdv posibilitate si preturi.
Te deranjeaza asa mult ca nu ai comp de bord? Nu te superi ca intreb...
09 Dec 2007, 14:40
Mi-ar placea mult! E asa istet motorul asta, am vazut ca consuma foarte putin, sunt foarte multumit de el, dar nu il pot lauda

.
In plus daca as avea consum instant as putea merge astfel incat motorul sa se simta cel mai bine(nici subturat nici supraturat).
La Logan iti schimba ceasurile de bord, cu display-ul, si gata. Toti senzorii erau montati pe masina din fabrica!
09 Dec 2007, 17:46
La Focus 2 inca nu am auzit sa se poata monta CDB. La FF1 au mai fost incercari...nu stiu rezultatul... diferenta consta in aceea ca la FF1 CDB e afisat pe un display separat, pe cand la FF2 in ceasuri...
09 Dec 2007, 18:02
la mondeo ( mk3 ) chiar daca nu ai cb displayul exista
cand faci autotestul iti apar toate afisajele
09 Dec 2007, 21:41
Am mai postat asta pe forum.
Cel mai "ieftin" computer de bord , in lipsa celui original montat din fabricatie il gasiti aici.
Gasiti si lista masinilor la care se preteaza.
http://www.scangauge.ro
Avantajul este ca ofera chiar mai multe informatii decat computerul original (mult mai multe).
Bafta !
10 Dec 2007, 01:11
Mda... mai ramane o singura problema..., firma respectiva este la mama naibii si daca te baga in seama si se hotarasc sa-ti trimita comanda prin posta ceea ce mi se pare putin probabil... pe langa pretul in sine al produsului se mai adauga si taxele postale asa ca... Asta nu inseamna ca nu mi-as dori si eu..., dar deocamdata mai merg cu masinuta mea 2-3 ani dupa care o schimb cu una de generatie mai noua care sa aiba si CDB si astfel s-a rezolvat problema...
10 Dec 2007, 01:19
@Florin21: pentru bani te baga in seama oriunde ai fi !
Daca cautai atent vedeai ca in alte tari pretul este de pana in 169 Euro. Pentru Romania este 199 Euro tocmai din cauza taxelor postale.
Sa pui calculatorul original este cu mult mai scump si nici nu "primesti" atatea informatii.
Un simplu "multumesc" pentru informatie ar fi fost de ajuns.
10 Dec 2007, 13:01
Daca tot te-ai "suparat"... uite eu iti multumesc de milioane de ori daca ne ajuti si cu informatiile legate de montajul respectivului dispozitiv, cam cat ar costa montajul, ce firma s-ar incumeta sa faca treaba asta si daca sti pe cineva care si-a montat asa ceva poate ne ajuta cu mai multe detalii - stiu ca la un moment dat in urma cu ceva timp cineva de pe forum a primit de la un prieten care a venit din SUA un dispozitiv similar, poate ne ofera el mai multe date legate legate de montaj...
10 Dec 2007, 13:05
Se cupleaza la mufa din bord ( aia de langa tabloul de sigurante, de sub capacel ) si....GATA.
Nu trebuie nici o improvizatie.
Bafta !
10 Dec 2007, 13:18
Sar'mana!!!
10 Dec 2007, 13:31
Uite la sectiunea Ka este cineva care a cumparat asa ceva, poti citi pareri mai jos:
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?p=126569#126569
10 Dec 2007, 13:56
Daca incape in locul unde ar fi trebuit sa fie CDB si daca mai este si luminat display-ul, jos palaria...
10 Dec 2007, 13:58
1. Nu incape.
2. Este luminat si permite reglarea culorilor fiunctie de culorile masinii ( ma refer la display-uri, verde rosu, albastru...)
19 Dec 2007, 01:07
Daca as pune alte ceasuri cu tot cu computer de bord, as avea unde sa bag mufa? Mi-ar functiona?
19 Dec 2007, 17:55
$1 scrie:$2i-ar placea mult! E asa istet motorul asta, am vazut ca consuma foarte putin, sunt foarte multumit de el, dar nu il pot lauda

.
In plus daca as avea consum instant as putea merge astfel incat motorul sa se simta cel mai bine(nici subturat nici supraturat).
La Logan iti schimba ceasurile de bord, cu display-ul, si gata. Toti senzorii erau montati pe masina din fabrica!
nu stiu daca e la fel la toate focusurile dar la al meu nu arata consumul instant .... iar daca asta e motivul pt care vrei ...
19 Dec 2007, 18:52
ha ha ha

...i-auzi...daca ai avea consumul instant ai merge.. cum!?!?!?

La mine, cu treapta 1 stii cat arata CDB!?!? pana la 45 %.

Explica-mi tu mie, cum ai merge?!!?
Consumul instant e moft, eu m-am uitat la el de cateva ori si mi-a venit rau si de atunci tin CDB-ul pe temperatura...mai ales ca e negativa si sper ca ala sa fie consumul mediu....