Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
18 Mai 2006, 23:11
Am cumparat un Focus din Germania doar cu un set chei. Mi-e frica nu cumva sa o uit in portbagaj si sa nu mai pot deschide masina. (am auzit de cazul asta). Unde se poate face o copiere a cheii cu chip inafara de reprezentanta Ford (unde costa 2mil). ????
18 Mai 2006, 23:20
Din ce scrie in manual am inteles ca masina va refuza sa se incuie iar mesajul de eroare specifica faptul ca o cheie este in compartimentul de bagaje...
19 Mai 2006, 00:07
N-am auzit niciodata pana acuma ca o masina sa nu se incuie cu cheile in porbagaj.......
......cine vrea sa testeze inainte :icon_lol:
PS: numai ford are (avea) posibilitatea sa programeze o noua cheie deocamdata......nu m-am mai interesat (de cand am incercat eu).....
PS2: e "ieftin" 2 mil, eu cand m-am dus acum jumatate de an la ei, mi-au cerut 2 mil numai cheia bruta cu cip, inca 500.000 prelucrare mecanica si inca 600.000 programarea :icon_eek: ......asa ca tot o cheie am :icon_mrgreen:
19 Mai 2006, 01:09
Sal,eu am facut o copiere chip(pt Octavia) la Bucur Obor,vezi k un stand frumos amenajat cu key(scrie mare:'copiere key chip' sau ceva de genul asta...) si baiatul de acolo e un tip brunet la fata asa,daca intelegi...
Pretul:1.600.000 acum 5 luni!
19 Mai 2006, 01:12
$1 scrie:$2-am auzit niciodata pana acuma ca o masina sa nu se incuie cu cheile in porbagaj.......
......cine vrea sa testeze inainte :icon_lol:
PS: numai ford are (avea) posibilitatea sa programeze o noua cheie deocamdata......nu m-am mai interesat (de cand am incercat eu).....
PS2: e "ieftin" 2 mil, eu cand m-am dus acum jumatate de an la ei, mi-au cerut 2 mil numai cheia bruta cu cip, inca 500.000 prelucrare mecanica si inca 600.000 programarea :icon_eek: ......asa ca tot o cheie am :icon_mrgreen:
e posibil ca si acum sa fie tot asa...eu am sunat la rep. Ford service ai am spus ca am nevoie de inca o cheie cu cip; au raspuns sec: 2mil. :icon_eek: Nu m-a dus capul sa intreb daca se mai adauga ceva costuri extra, si nici ei nu au specificat!!! :icon_eek: am sa le fac o vizita totusi...daca costa asa mult cred ca am sa copiez doar cheia pentru a descuia usa/porbagaj.
19 Mai 2006, 01:14
$1 scrie:$2al,eu am facut o copiere chip(pt Octavia) la Bucur Obor,vezi k un stand frumos amenajat cu key(scrie mare:'copiere key chip' sau ceva de genul asta...) si baiatul de acolo e un tip brunet la fata asa,daca intelegi...
Pretul:1.600.000 acum 5 luni!
e acceptabil asa...dar e "sigura" treaba? nu risc sa raman fara masina :icon_question: peste o luna data fiin culoarea baiatului (nu sunt rasist)...???
19 Mai 2006, 07:45
My mistake;
eram cu gandul la sistemul key-free... Iar in acel caz masina intr-adevar te avetizeaza ca este o cheie in portbagaj sau in masina.
19 Mai 2006, 14:37
Pai vezi...daca imi inchuiam cheile acolo de proba :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:
19 Mai 2006, 16:21
eu am citit ceva de genu in carte ca se poate programa cheia direct din masina........poate gresesc...dar am vazut ceva de genu in carte
19 Mai 2006, 16:38
era si la mine, la fiesta, in carte ceva despre programarea chip-ului unei chei, dar era nevoie sa ai doua chei(si o programai pe a 3-a). in plus, iti mai trebuie modificare mecanica la cheie.
19 Mai 2006, 17:46
Se pot programa in masina alte chei doar daca se livreaza odata cu masina cheia master rosie. Doar acea cheie are posibilitatea de a programa pana la alte 15 chei.
PS: si tot este nevoie de o cheie "bruta" cu cip, si tot trebuie prelucrare mecanica :icon_rolleyes:
Eventaul sa cumperi cheia blank de la ford si sa incerci sa o programezi, iar daca nu merge atunci te duci iar la ei sa o programeze
21 Mai 2006, 14:48
$1 scrie:$2e pot programa in masina alte chei doar daca se livreaza odata cu masina cheia master rosie. Doar acea cheie are posibilitatea de a programa pana la alte 15 chei.
PS: si tot este nevoie de o cheie "bruta" cu cip, si tot trebuie prelucrare mecanica :icon_rolleyes:
Eventaul sa cumperi cheia blank de la ford si sa incerci sa o programezi, iar daca nu merge atunci te duci iar la ei sa o programeze
si unde scrie de chestia asta in carte? eu am manualul in germana si nu inteleg nimik, in alte anuale luat ede pe net in engleza nu se specifica lucrul asta...
21 Mai 2006, 19:05
Lucrul asta nu prea se specifica si nu merge pe toate modelele. In fuctie de computerul de bord si de modelul de PATS instalat.
21 Mai 2006, 20:11
Tudormara,daca u crezi k este vreo problema,te duci cu masina unui prieten sau taxi...!
21 Mai 2006, 22:43
$1 scrie:$2udormara,daca u crezi k este vreo problema,te duci cu masina unui prieten sau taxi...!
Mersi de ponturi la toti!!!! :icon_cool: