Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

Service ProLeasing Targoviste

31 Dec 2007, 15:47

mi-am luat din scurt cateva zile libere de sarbatori, si mi-am zis sa-i bag si o revizie "autorizata" Focusului, plus ca de catva timp am o problema cu martorii de bord - frana mana si abs.

asa am ajuns la targoviste, unde ProLeasing-ul din Ploiesti si-a deschis un service de 2-3 luni.

Fata de Ploiesti, e parfum. In primul rand era pustiu, asa ca au luat masina chiar pe loc. In al doilea rand, seful de atelier s-a uitat/interesat de fiecare masina existenta in service in parte. Per total mi s-au parut ok pentru o revizie. Mai ales ca m-au lasat sa vin cu consumabilele, nu mi le-au bagat pe gat.

din pacate nu am rezolvat problema cu martorii, din lipsa de timp - trebuia sa verifice toata cablaria, si nu am mai putut sta inca 2-3 ore.

Eu insa fiind paralel cu masinile, va rog sa luati impresia mea cu retinerile de rigoare.

31 Dec 2007, 18:46

uau...veste buna sa zicem :) cat te-a costat manopera pt schimb de consumabile?
unde este localizat in targoviste?

10 Ian 2008, 15:21

intr-adevar... este pustiu... dar datorita preturilor...
am incercat si eu o revizie la 60.000 km... noroc ca stateam pe scaun...
ulei+filtru ulei+filtru aer+filtru polen ca materiale si manopera = 1.047,... ron
si toate astea le-am cumparat din alta parte si schimbat la un total de cca 400 ron
la royal sau la romcar erau toate in jur de 450 ron...

asa ca bafta.... proleasing targoviste

23 Ian 2008, 19:07

scuze, acasa nu am cablu, si la birou nu mai am timp.

nu mai stiu exat cat a fost manopera, dar poti intreba la telefon.
cat il priveste pe corvinarh, el a luat de la ei consumabilele. eu nu (le-am luat de la forcar....). Au zis ca nu-mi pot da garantie pe piese, ci doar pe manopera, dar mie asta-mi si trebuie - adica stiu sa le cumpar singur, dar nu stiu sa le montez..... In plus, mi-au semnat si stampilat carnetul de service.

ca locatie, e la iesirea dinspre Sinaia.

23 Ian 2008, 19:17

Tu ce ai schimbat si cat te-a costat manopera?

23 Ian 2008, 19:21

am scris mai sus... doar am incercat sa schimb... am schimbat in alta parte...

Re: Service ProLeasing Targoviste

22 Feb 2008, 22:02

Vreau sa adaug doar faptul ca sunt varza la capitolul politica de client. M-am dus la ei pt o programare, pe care de altfel am si anulat-o, si am fost tratat ca un comisionar care ar fi vrut sa vanda prosoape, sosete 3 la 10 mii, cravate sau mai stiu eu ce. Adica vezi doamne "d'astia" ca mine sunt garla .......prostia lor zic eu.....
Nu va recomand !
Subiect închis