Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

Geam zgariat

13 Feb 2008, 00:28

Buna,
Am un necaz foarte mare. De curand am aflat ca am niste colegi foarte petrecareti si pusi pe "sotii" la servici care s-au gandit sa-mi faca o farsa. Si ce s-au gandit ei: hai sa-i zgariem cu o cheie geamul de la usa dreapta fata. Si ce l-au mai zgariat. Mi-au facut 2 x-uri de-mi vine sa ma zgarii pe ochi. Nu stiu exact cine a facut-o asa ca nu am pe cine sa trag la raspundere. A patit cineva asa ceva? Se poate remedia cumva problema cu o eventuala "polisare" a sticlei sau ceva de genu, sau mi-l schimba pe garantie, masina fiind din august 2007, sau trebuie sa bag in functiune iara Casco? Daca are cineva vre-o idee, va rog sa ma ajutati. Va multumesc.

Re: Geam zgariat

13 Feb 2008, 07:51

Nu cred ca-i poti convinge pe cei de la service Ford ca defectul de material s-a transformat in doua x-uri... =))
Oricum la tot ce e geam garantia este de 1500 km sau 1-3 luni parca.
CASCO la masina ta (desi s-ar putea sa nu merite, intereseaza-te care sunt costurile inainte) si bataie la colegii de munca, astea sunt singurele solutii.
Poate le explici ca glumele se fac altfel...

16 Feb 2008, 23:21

solutie de scoatere a zgarieturilor pt geam inca nu am auzit ,,cred ca mai safe este sa te duci tu frumusel la CASCO si sa vezi cum te invarti de unul nou ..
dar parcurge bine contractul poate nu ai tot ce iti trebe pt vandalism

17 Feb 2008, 10:45

schimba-ti locul de munca, pana una-alta. misto gluma, inteligenti colegi.
on topic: sticla nu se poate slefui, ii vor fi afectate calitatile optice. nu se baga nimeni la asa ceva, am vrut eu sa "aranjez" un parbriz zgariat de stergatoare.

17 Feb 2008, 20:01

Am fost la o firma in Timisoara care pe site zicea ca ar fi polisat si sticla dar mi-au zis ca nu mai fac pentru ca e prea multa munca si nu merita. Cica acum poliseaza numai caroseria si ii aplica si nu stiu ce folii de protectie dar numai in locurile mai expuse zgarieturilor, adica iti pune un abtibild incolor. Momentan stau pe pace, pana-mi termin treburile si dupa aceasta ma duc la Casco. Apropos, intre timp mi-am spalat masina in Timisoara la Perla sudului si perla m-am facut. Am zis ca-s mai seriosi vazand ca acolo se spala multe masini de lux. Marea surpriza mi-a fost ca am mai gasit zgariat si parbrizul, si luneta, si se pare ca este acelasi tip de zgarieturi. Asa ca imi bag p... in spalatorii si in sudanezii de acolo ca nu mai spal masina pana nu vine primavara si atunci o fac singur. Daca o zgarii stiu ca eu am facut-o.

18 Feb 2008, 09:22

sefu cred ca ai o slabiciune fantastica la zgarieturi :)) ,,daca "sudanezii" au inele/ghiuluri si diverse acareturi pe degete este foarte normal sa-ti apara zgarieturi ..eu ma uit foarte atent daca ajung in alta spalatorie decat aceea la care merg frecvent si unde am spalatorul ei ;) ...sa vezi ce bine se misca baietii si cum iti apar zgarietui in ritm de manele =D> ..fara numar ---fara numar

18 Feb 2008, 18:17

Perla pacii; scumpi si dejaba; mai au tarif de iarna? Io mi-o spal in Modern, pe Dorobantilor, langa Fratii lui Onisim, in spate. E 16 lei interior exterior si "indienii" fac treaba buna (mai ales ca patronul e tot timpul acolo si cu ochii pe ei)

28 Feb 2008, 20:24

$1 scrie:$2erla pacii; scumpi si dejaba; mai au tarif de iarna? Io mi-o spal in Modern, pe Dorobantilor, langa Fratii lui Onisim, in spate. E 16 lei interior exterior si "indienii" fac treaba buna (mai ales ca patronul e tot timpul acolo si cu ochii pe ei)

16 lei??? Eu sub 350 lei (cu ceara inclus) +5 lei bacsis (ca de sa fi om si sa aibe sudanezu grija de dragostea ta) n-am spalat-o pana acum. Cred ca o sa incerc unde mi-ai spus. Nu am nimica de pierdut ca tot zgariata e. Spalatoria asta e acolo dupa colt cand treci de podul dinspre printu turcesc?

29 Feb 2008, 03:30

Da, acolo e. Si de cand s-a deschis bar deasupra, primesti si un bon de reducere de 10% (parca) la bar, sa nu stai afara si sa belesti ochii la masina :) Astia nu au ceara, dar ca si spalatorie e cinstita; nu va arata masina ca nou-nouta, dar va fi curata, iar daca la indieni le dai un 2 lei is fericiti

03 Apr 2008, 14:56

$1 scrie:$2una,
Am un necaz foarte mare. De curand am aflat ca am niste colegi foarte petrecareti si pusi pe "sotii" la servici care s-au gandit sa-mi faca o farsa. Si ce s-au gandit ei: hai sa-i zgariem cu o cheie geamul de la usa dreapta fata. Si ce l-au mai zgariat. Mi-au facut 2 x-uri de-mi vine sa ma zgarii pe ochi. Nu stiu exact cine a facut-o asa ca nu am pe cine sa trag la raspundere. A patit cineva asa ceva? Se poate remedia cumva problema cu o eventuala "polisare" a sticlei sau ceva de genu, sau mi-l schimba pe garantie, masina fiind din august 2007, sau trebuie sa bag in functiune iara Casco? Daca are cineva vre-o idee, va rog sa ma ajutati. Va multumesc.

Tu esti vreun sef al naibii? :D

03 Apr 2008, 15:20

adevarul e ca google-ul asta e inca un mare mister pt multi! :-??

http://www.parbrize.go.ro/
http://www.clinicadeparbrize.ro/content ... 9/lang,ro/
Subiect închis