Arhiva Comercial

probleme cu SC TESTER SRL IASI

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

probleme cu SC TESTER SRL IASI

Mesajde vasea24 » 12 Feb 2008, 19:10

Am avut un necaz. Mi s-a spart un geam dreapta stinga fata portiera. Am fost la Tester Iasi. Si surpriza mi s-a spus sa step[t 2 saptamini. Fratilor si eu cum circul cu schotci si celofan in geam. pina la urma am cedat.Dar le spun ca vin eu cu geam numai sa m-il schimbe. Nu ca trebuie sa cumpar de la ei. Si surpriza sun la Bucuresti la Romcar si mi se spune ca pe numele meu comanda nu este facuta la ei ci la alta firma. Am intrebat daca produsul care mi se va monta - geamul- trebuie sa fie cu sigla Ford. Mi s-a spus ca da. Sunt curios cum se va rezolva situatia. A mai patit cineva astfel de timpenie. Iti da garantie 4 ani numai ca sa cumperi produse de la ei dar in fond produsele sunt comandate le cine stie ce SRL ca sa se defecteze mai repede sa mergi des la ei. caci maopera face cit pretul produsului. Sunt de o parsivenie iesita din comun. Ce ma safatuiti sa fac in situatia in care geamul nu erste original. Sa anunt Protectia consumatorului sau... :-??
vasea24
Incepator

Re: probleme cu SC TESTER SRL IASI

Mesajde catser » 12 Feb 2008, 19:46

Simplu : il refuzi si anunti si Romcar-ul...ca sa stie si ei...
Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita.
catser
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta Comfort 2007 1.25i 75CP Tango

Mesajde Paulp » 13 Feb 2008, 10:06

Vasea, daca geamul il platesti tu, de ce te doare capu cu Tester?
Gimarom, Ager, Autoglass... sint o multime de firme care aduc geamuri la preturi mult mai convenabile si fara bataia de joc numita Tester.
Focus 2002, break, Ghia, 1.8 TDDI, 90CP...
Fost focusar, allways focusar!
Paulp
Petrol Head

Maşina: Fiat Linea, 2011, 1.4, Active

Mesajde Tiry213 » 13 Feb 2008, 10:21

Nu stiu care este diferenta intre un geam original si unu aftermarket. Dar daca tu il vrei doar original, trebuie sa iti aduca ce vrei si ce ti-au promis. Daca nu e ce vrei iti iei din alta parte. Eu mi-am luat un geam de la dezmembrari, arata foarte bine, cu 1.5 mil. Am mai dat 15 lei manopera. Si nu am stat doua saptamani cu folia in geam, sau im batatia de joc a astora cu serviceuri renumite.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde claghi » 01 Mar 2008, 20:28

un articol interesant despre Tester in Romania Libera
http://www.romanialibera.ro/a119056/cli ... -doua.html
Ford focus sedan 1.4 2007
Puma 2020
claghi
Incepator

Maşina: Ford Focus sedan 2007 1.4, Puma 2020
VIN: WF04XXWPD47J79959

Mesajde dr.bre » 18 Apr 2008, 19:07

mi-am facut ieri revizia de 30000 la tester iasi. aveam si un zgomot care se auzea dreapta spate.
prima chestie care m-a socat a fost ca m-a intrebat daca DORESC SA ASIST LA EFECTUAREA REVIZIEI?. Am ramas masca dar nu aveam chef sa stau 2 ore de fundul unui mecanic. dar oricum a fost o chestie care m-a dat gata.
cand am luat masina, mi-au zis ca zgomotul era de la cablul de la frana de mana. adevarat ca nu se mai aude nimic. in porbagaj aveam vechiul filtru de aer; deci mi l-au schimbat pe asta. sper ca si celelalte chestii pentru care am platit le-au schimbat. masina merge ok.(pana acum cel putin).
deci, ori au schimbat politica, si m-as bucura foarte tare pentru asta, ori am avut noroc.
daca s-a schimbat ceva, sper s-o tina tot asa. daca nu, GOOD LUCK EVERYBODY
dr.bre
Incepator

Mesajde badboy20cm » 20 Apr 2008, 22:05

salut,,crezi ca daca iti pune un filtru murdar in porbagaj,ti l-a schimbat? ,,la reprezentante ce se fura mai sunt consumabilele ,,ca nu asista la schimbare,mai da de pamant cu el o leaka mai il supla cu aer si e ca nou ,,apoi ala nou e vandut ...,,AUtoglass sunt de treaba si de incredere,,eu mi-am schimbat parbrizul in 5 ore ,,dimineata am dus masina la prima ora si fara programare si dupa 5 ore era gata
badboy20cm
1nsane Member

Maşina: Mondeo Turnier , Buil date 02/05/2001 , 1.8cmc , benzina , 125 ccp , 16 valve , 6 airbag
VIN: WF0WXXGBBW1U89568

Înapoi la Arhiva Comercial