Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
23 Aug 2006, 17:52
O intrebare: va este iluminat joystickul care regleaza (electric) oglinzile? ...de exemplu asa cum sunt iluminate butoanele pentru geamuri electrice si altele?... :icon_rolleyes:
23 Aug 2006, 19:17
Nici macar balena mea nu are luminite acolo.....dar mi-ai dat o idee :icon_mrgreen:
23 Aug 2006, 20:58
$1 scrie:$2ope.
Hmmm..si totusi parca asa imi pare...cand am cumparat masina tin minte ca pe intuneric cand aprindeam luminile de bord se aprindea si simbolul acela pe butonasul de reglaj (jpystick)...dar nu mai sunt absolut sigur. :icon_confused:
23 Aug 2006, 21:19
Poate confunzi cu butoanele geamurilor electrice ......???
24 Aug 2006, 00:41
Din pacate ti s-a parut, dar vb lui Zanga, ne-ai dat o idee
24 Aug 2006, 12:00
$1 scrie:$2oate confunzi cu butoanele geamurilor electrice ......???
nu, nu confund cu butoanele geamurilor care sunt pe usa. eu ma refer la butonul de reglare a oglinzilor eletrice care are functie de joystic (se afla pe usa stanga pe acel triunghi de plastic). Eu am lovit oglinda saptamana trecuta astfel incat s-a spart si nu cumva sa fi afectat si modulul acela...dar daca nici la voi nu este iluminat acel butonas, atunci cred ca doar imi amintesc gresit...si atunci e foarte bine. :icon_biggrin: