Daca mi se retine masina in service 2 saptamani ...
New Mondeo , 11000Km , cu mici pierderi la uleiul de la servodirectie.Au constatat ca trebuie schimbata caseta de directie cu totul.Si au decis sa pastreze masina la ei pana vine piesa, considerand ca-i prea periculos sa mai circul cu ea.
Dupa telefoane la depozite in cautarea piesei cu pricina ne-au comunicat ca abia peste doua saptamani o vor primi.(vine din Belgia, din stocul fabricii producatoare ).
Mentionez ca este service-ul Ford din ograda dealer-ului de la care-am luat masina in august.
Tot stau si ma intreb : Avand in vedere ca masina e in garantie , ca defectiunea n-am provocat-o io si ca termenul pt care mi-o retin in service e destul de mare...n-ar fi normal,frumos si civilizat sa-mi de-a o masina in loc, s-o folosesc in cele doua saptamani???
Cunoasteti precedente in acest sens in Romania?
Stiu sigur ca-n Germania si in Franta primesti masina in loc pt toata perioada remedierii viciilor de fabricatie.Exista masini destinate acestui scop, separat de cele de drive-test.
Decat sa se trezeasca dati in judecata, si pusi sa plateasca prejudicii ... isi asuma responsibilitatea, isi cer scuze ,remediaza ce-au de remediat cu minumum de disconfort pt client.
Ma mai duc maine sa vad ce noutati au si-am sa ii intreb si de masina "de schimb".
-
iulian73cta - Incepator
- Maşina: Ford Mondeo Trend 2.0 TDCI,130 CP,machine silver,5u