Patania de ieri de la BDT... Nu imi functionau tot timpul senzorii de parcare. De vreo 3 saptamani, la introducerea schimbatorului in marsarier, displayul imi afisa 0.0 si tiuia incontinuu. Asta cu tiuitu' am rezolvat-o, ca am buton pe display si ii scot tipetele... Fiind in garantie, m-am programat ieri la BDT (unde au fost montati la ridicarea masinii). Unul dintre ei a fost atins f. putin intr-un gard cu ochiuri de sarma acum vreo 8 luni. S-a cojit un pic vopseaua (sau ce-o fi aia). Dar au functionat toti pana mai an. Le-am explicat ca in ultimul timp in 8 cazuri din zece, imi arata cum va spusei mai sus. Acolo, cf legilor lui Murphy, functionau. M-au intrebat de ce nu vin cu masina cand nu merg. Le-am spus ca nu pot veni cu spatele de la servici pana la ei. Au prins ideea. Cred. In sfarsit, verificare-30RON. Daca se constata defect si e pe garantie, se inlocuieste. Cost total zero. Au verificat. "E posibil sa fie din cauza celui atins". "Pai a functinat 8 luni fara sa aiba nimic". "Da, dar a fost iarna, bla bla. Vi-l schimbam si in loc de 30 RON achitati 40 RON (piesa + manopera)". Zic OK. Schimba senzorul. Surpriza! "De fapt stati putin, ca s-a facut o greseala... Numai senzorul costa 63 RON. Si manopera peste 70. Dar hai, ca v-am zis prima data de 40, nu va mai taxam la manopera, dar piesa trebuie platita." M-am uitat un pic chioras, dar l-am platit. Si asa am stat aproape 4 ore pe la ei pe acolo. Acum am un senzor in portbagaj, care pun pariu ca functioneaza, si ma gandesc ca i l-as fi bagat mai bine undeva unuia de pe acolo. Ca are firu' lung, ii bagam si mufa in ureche si-l "faceam" cu hands-free.
Si sa nu uit. Pe aceasta cale ii multumesc lui Adispan care m-a lamurit pe unde vine Forcaru, mi-am pus aparatori pe fata (deocamdata). Cumparai cu 1 RON buc si 4 becuri pt pozitie fata (se arsesera de vreo luna jumate). Stiti cat mi-a cerut BeDeTeu sa mi le schimbe? 80 RON.

"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson