Arhiva Comercial

Ford BDT

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

Mesajde Cornel001 » 24 Mar 2007, 16:07

Da,a fost revizia de 1 an, la bdt. Am avut anumite motive pt care am ales bdt.
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde Fritz » 20 Apr 2007, 13:19

$1 scrie:$2 1 Am mers la ei sa-mi pun o alarma, nu aveau senzor de perimetru si am acceptat asa urmand sa ma sune in maxim o saptamana sa-mi monteze si senzorul.Cand a venit fraierul ala de electrician sa-mi arate cum functioneaza i-am zis s-o regleze mai fin ca trebuia sa o lovesti zdravan ca sa ticaie de 2 ori.Replica lui a fost:"regleaz-o singur daca vrei ca eu am treaba", mi-a aruncat cheile pe scaunul soferului si a plecat.Dupa o saptamana am sunat tot eu pt.senzor si au zis ca pot sa merg ca au adus.S-a chinuit "meseriasul" 4 ore sa monteze senzorul nu a stiut si a venit cu explicatia:nu se poate monta senzor de perimetru ca ai parbriz cu insertie de metal (ala incalzit) si ecraneza.

Pe masina cu filtru IR si incalzit merge pus senzor de perimetru fara nici o problema (e pus pe Focus-ul din semnatura)

In alta ordine de idei, cine a comandat de la BDT, ce reduceri a putut sa obtina?
Subaru Forester 2010 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP
Ford Focus Ghia 2007 Hatchback 2.0 TDCi 136CP - parents-in-law's car
Ford Focus Trend 2005 Sedan 1.6 TDCi 90CP - parents' car
Fritz

focused

Maşina: 2010 Subaru Forester 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP

Mesajde mariusrizea » 01 Mai 2007, 13:08

Cei mai nenorociti sunt cei de la BDT, am facut o programare la ei pt luni dimineata la ora 10 si cand m-am dus la ei ce sa vezi: service-ul era inchis.
Nu mai vreau sa aud de ei cate zile voi avea Ford.
Ex - Ford Focus Hatchback,1.8 TDCI,100 CP,2004,gri metalizat , WFOAXXGCDA4K71822
consultant tehnic energie regenerabila
[url]http://www.1energy.ro[/url]
[url]http://www.1termosobe.ro[/url]
[url]http://www.1panourisolare.ro[/url]
mariusrizea
Member

Maşina: A4, 1.9TDI, ex Focus II

BDT... depinde de moment si de om

Mesajde SliceofLife » 19 Iun 2007, 16:41

In primul rand Salut! si Bine v-am gasit!
Masina mea tot de la bdt am luat-o! Am avut probleme cu termenul de livrare care s-a prelungit de la o luna jumate la 2 luni jumate. M-am suparat un pic si am ripostat in cel mai discret si diplomat mod posibil. Am cerut un discount dar mi-au zis ca nu se poate dar in schimb dupa un pic de negocieri am obtinut o alarma, presulete de cauciuc si o cotiera(care e super). De purtat s-a purtat foarte frumos reprezentantul de vanzarisi a reusit intr-un final sa-mi dea masina cu cateva zile inainte de expirarea termenului secund.
La service am avut mici si superficiale zgarieturi (facute cadou in parcare).
Una a fost pe haion si in urma reparatiei nu se mai deschidea portbagajul din cheie si am facut rost si de un zdranganit foarte enervant.
A doua au polishat-o si au facturat ca si cum ar fi vopsit-o ca de fapt tot se mai vedea putin zgarietura si intr-un final a observat si domnul de la receptie-predare ca nu a fost vopsita. Eu am cerut sa o lase asa si sa nu factureze dar a zis ca nu se poate si sa revin sa o voseasca si acolo( totul era pe casco) Am lasat-o balta ca mai dura inca 2-3 zile si sa mai faca ei inca o tura cu ea pana in chitila si inapoi ca de, acolo au tinichigeria.
In schimb am revenit pt haion si am cerut sa-mi fi problema rezolvata in aceeasi zi. M-au trimis in Chitila, au demontat, au constatat clema rupta, au scos-o in fata mea de pe alta masina a unui oarecare client si mi-au rezolvat mie problema. Cu cealalta masina nu stiu ce s-a intamplat. Probabil or sa tot mute clema aia pana cand cineva nu se v-a mai intoarce inapoi.
The only way out is in!
SliceofLife
Gold Member

Maşina: Fiat Grande Punto, 2007, 1248cc, 75cp - M-Jet

Mesajde Mihai L » 19 Iun 2007, 23:12

Pai din cate se vede din contra...
Nu am prea gasit pe nimeni multumit de service-ul BDT, iar patania ta nu face decat sa confirme constarile de pana acum. La vanzari depinde de la om la om, acolo poti avea parte si de surprize placute.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde intruderr » 18 Iul 2007, 13:55

Am luat de curand masina de la BDT si deja am avut o experienta neplacuta:nu mi-au dat decat stingator.Am insistat ,s-au eschivat ,asa ca mi-am cumparat singur trusa si triunghi din cora.S-au bucurat la 25-30 de roni...Benzina din rezervor ajungea sa merg exact..0.. km ,conform indicatiei din bord.Am plecat cu ea si am oprit la primul peco intalnit in cale la 300 de metrii. ....Urmeaza asa zisa revizie de 2500,la care am inteles ca doar se vor uita superficial la masina si gata...
Ford Fiesta 2007 Comfort, 1.3 l, 70CP
intruderr
Incepator

Mesajde vică » 18 Iul 2007, 15:04

$1 scrie:$2m luat de curand masina de la BDT si deja am avut o experienta neplacuta:nu mi-au dat decat stingator.Am insistat ,s-au eschivat ,asa ca mi-am cumparat singur trusa si triunghi din cora.S-au bucurat la 25-30 de roni...Benzina din rezervor ajungea sa merg exact..0.. km ,conform indicatiei din bord.Am plecat cu ea si am oprit la primul peco intalnit in cale la 300 de metrii. ....Urmeaza asa zisa revizie de 2500,la care am inteles ca doar se vor uita superficial la masina si gata...

si cine te obliga sa te duci la BDT ? :?:
Live no trace
vică
Member

Maşina: Mazda 6

Mesajde Alen » 18 Iul 2007, 21:36

Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde thecreator88 » 25 Iul 2007, 19:34

Acuma am masina in service la BDT , ce-i mai mari nesimtiti si hoti , sunt mai de treaba cei care repara masini in fata blocului

sta masina de o saptamna la ei si nu au facut nimik
thecreator88
Incepator

Mesajde Koresh » 02 Aug 2007, 14:38

Salutare Asgard, salutare forumisti!

Daca aveti dushmani (dar d`aia rai) recomandati-le sa mearga in service la BDT!
Am facut prostia sa cumpar de la ei un Focus si apoi , cu ocazia unui accident in care bara fata a fost atinsa usor am dus masina la ei in service.
M-au tinut 1 luna dar nu asta comentez, ca au fost piese de comandat poate.
Am plecat multumit de acolo pentru ca era vopsita fumos. Dupa vreo 2-3 zile, cind am actionat claxonul am vazut ca nu mai mergea. Am facut iarasi greseala sa nu reclam problema, deoarece nu mi se parea importanta . Cu ocazia reviziei de 15.000 Km facuta la Romcar, mi s-a spus ca de fapt nu e vreo conexiune proasta ci NU MAI AM RELEU DE CLAXON. Piesa costa 25 RON. Constatarea si manopera, 75 RON. Masina e noua , in leasing si nu am mai fost la alte service-uri sau alte persoane cu ea.

Este jenant!!! Este penibil sa mi se fure o piesa- releul de claxon- in service-ul dealerului Ford BDT!
Nu mai merg niciodata acolo! Mi-a lasat un gust amar!
Koresh
Incepator

Mesajde Muriel » 24 Aug 2007, 23:11

Ce service recomandati? Din cate vad cam toti cei care si-au achizitionat masina de la BDT, au avut probleme cu ei. Si eu am avut unele probleme cu ei. Intreberaea mea este se pastreaza garantia daca masina este cumparata de la ei si reviziile se fac la Colina de exemplu :?:
Se apropie si la mine revizia de un an si nu stiu daca sa merg la ei. Un sfat??? :)
2006 Ford Focus ST - 225 CP, 320 NM
Muriel
Orange Member

Mesajde Mihai L » 24 Aug 2007, 23:12

Garantia se face la un service autorizat Ford (ii gasesti pe toti pe pagina ford.ro). In afara de cei cunoscuti (sunt si dealeri) mai este CSD, undeva prin Pipera.
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde cleverinstal » 26 Aug 2007, 14:39

Candva,prin luna iunie am vazut la cei de la BDT un C-max second hand.Deoarece era duminica am revenit luni cu un telefon si am cerut sa vorbesc cu cel care se ocupa cu masinile second-hand.Mi s-a facut legatura si i-am zis tipului ca ma intereseaza masina dar nefiind din Bucuresti as vrea sa stiu si ceva amanunte legate de garantia masinii.Cu alte cuvinte am cerut o copie dupa cartea de service a masinii.Ati vazut asa ceva pana acum?
Poate am exagerat eu si am cerut ceva secrete?
cleverinstal
Incepator

Mesajde mititelul » 29 Sep 2007, 22:28

salut,
sa va spun eu cea-m patit cu cei de la service-ul CSD din Pipera!
am citit pe aici pe forum, ca merita sa incerc acest service fiind singurul care nu m-a programat dupa o saptamana, ci a doua zi! aici, jos palaria!
ajung dimineata la ei, stau cca o ora sa o ia si s-o bage in reparatie. si dai si asteapta vreo doua oresa repare la ea! vine mecanicul si imi spune ca bobina e bulita si bujiile sunt negre si treuie schimbate. intreb cat costa si zic Ok! ok, ok, dar bobina nu aveau in stoc si cica la 12.30 vine! rabd si mai beau o cafea!:(
la 12.30 vine bobina, tocmai cand angajatii intra in pauza de masa! shit! mai beau o cafea! dupa o ora vin oamenii si imi spun ca aceasta bobina nu mai costa 120 Euro ci 185 Euro! daca sunt de acord o pun daca nu! m-au luat nervii, mai ales ca aveam nevoie de masina in ziua aia! cu chiu cu vai zic ok! sa va spun acum la cat m-a dus, 185 euro bobina, 88 euro bujiile si nu vreo 1,5 mil manopera!cu totcu discounturile lor m-a dus la 11 mil. ! cam mult pt o treaba de o juma de ora! sa va aud si pe voi ce ziceti!
mai nou am alta probleme, s-a aprins becul (senzorul) de la motor. asa dintr-o data! culmea e ca masinuta merge "brici" si imi e groaza sa merg cu ea in service! alti bani, alt timp pierdut si nu in ultimul timp, bataie de joc! cine a mai patit poate ma lamureste si pe mine!
o zi buna!
mititelul
Ford Freak

Maşina: Ford Mondeo, 2003, 1800cmc, 125 CP, 92KW,Trend
VIN: WF04XXGBB43T47654

Mesajde aannyy » 30 Sep 2007, 11:26

Cred ca asta trebuia pusa pe topicul lor, CSD.
Status loading.....99%
aannyy
Gold Member

Maşina: Focus 2, 2007, Hatch, 5 door, sea grey, 1,6, Tdci, 90 cp

Mesajde Mihai L » 30 Sep 2007, 11:33

$1 scrie:$2alut,
...intreb cat costa si zic Ok! ok, ok, dar bobina nu aveau in stoc si cica la 12.30 vine! rabd si mai beau o cafea!:(
la 12.30 vine bobina, tocmai cand angajatii intra in pauza de masa! shit! mai beau o cafea! dupa o ora vin oamenii si imi spun ca aceasta bobina nu mai costa 120 Euro ci 185 Euro! daca sunt de acord o pun daca nu! m-au luat nervii, mai ales ca aveam nevoie de masina in ziua aia! cu chiu cu vai zic ok! sa va spun acum la cat m-a dus, 185 euro bobina, 88 euro bujiile si nu vreo 1,5 mil manopera!cu totcu discounturile lor m-a dus la 11 mil. !

Tocmai in acea zi a crescut Ford preturile la piese cu 50% pentru vreo 2 ore??? :lol: :lol:
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde mititelul » 30 Sep 2007, 12:10

cica au luat de la romcar si nu i-au anuntat! au primit factura asa!
Ford Mondeo 1.8 125cp 2004
WF04XXGBB43T47654
mititelul
Ford Freak

Mesajde mititelul » 03 Oct 2007, 01:02

eu nu am patit prea multe cu service-ul asta si aici ma refer la bdt! ca m-a programat pt. un test pe data de 17oct :( si de acea nu cred ca o sa ma duc la ei! am ales csd din pipera, ca la capitolul asta sunt cei mai buni! Bravo lor!
Ford Mondeo 1.8 125cp 2004
WF04XXGBB43T47654
mititelul
Ford Freak

DE RAS SAU PLANS???

Mesajde tomcatmouse » 05 Noi 2007, 19:47

astazi am avut pogramare la BDT pt o revizie ...,intre timp m-am succit si am fost la CSD(superi buni baietii),,dupa ce am terminat la service ,am ajuns frumusel la firma ,mi-am aprins o tigara cu cafeaua aferenta si am iesit sa-mi savurez otravurile,,primesc un telefon de la BDT prin care am fost anuntat ca ar fi bine sa nu mi apar azi la revizie ca nu au curent electric si nu pot lucra ...,loooool dupa ce ca saptamana trecuta am fost facut idiot de catre ei ,,au lucrat intr-un final cu picioarele(de lemn) astazi ma anunta ca nuau curent ......,sincer si tare imi doresc ca cineva de acolo sa vada mesajele de aici ...,BAIETI SUNTETI PRAF <<BDT-----BULLSHIT DUMBER'S TEAM >>>>>
tomcatmouse
1nsane Member

Maşina: Mondeo Titanium ,power shift ,pachet S 2011, 2.0 TDCI 163cp,03.2011

Mesajde c-maxx » 05 Noi 2007, 22:27

cum fac si yo rost de nr. lui Laur?
Thx!

2004 Ford Focus C-Max GHIA 2.0 L TDCI 136CP
c-maxx
Incepator

Mesajde konektor » 06 Noi 2007, 16:08

$1 scrie:$2alut,
mai nou am alta probleme, s-a aprins becul (senzorul) de la motor. asa dintr-o data! culmea e ca masinuta merge "brici" si imi e groaza sa merg cu ea in service! alti bani, alt timp pierdut si nu in ultimul timp, bataie de joc! cine a mai patit poate ma lamureste si pe mine!
o zi buna!

E posibil ca sonda lambda sa fi imbacsita de la cum ai mers cu masina in 3 (daca ti s-a schimbat bobina inseamna ca iti mergea masina neregulat si ezita la acceleratie), o alta posibilitate ar fi sa ai o fisa strapunsa si sa faca parascanteie, dar atunci ti-ar merge masina neregulat nu "ca o albinuta" cum spui tu. Eu iti sugerez sa mergi cat de repede pentru o diagnoza (becul se aprinde pentru ca ai un defect la motor)
Fiesta 1.4 TDCI, 90 HP CIP - Micutza
Honda Africa Twin, RD03, 650CC, - Scippio
konektor
Ford Freak

Maşina: Ford Fiesta 2007, 1.4 TDCI, 90 HP CIP, TANGO - Micuta; HONDA Africa Twin RD03, 650cc - Scippio
VIN: WF0HXXWPJH6A85555

Mesajde omg » 08 Noi 2007, 00:35

cu repectu stau ok , cu cunoasterea masinilor prost si pacat ca mai sunt si uituci ... uita sa faca o proforma cu toate ca le zici ca te grabesti si el iti garanteaza ca azi o face si nici peste 2 zile nu e gata
ex. Focus II Trend C. 1.6 TDCi 90cp P. Black B-13-GMO

Alfa Romeo 166 2.0TS 150cp B-50-PTD

accidente , incidente si ce ne facem in caz de ... http://clubford.ro/viewtopic.php?f=15&t=23697
omg
Gold Member

Maşina: Alfa 166

Re: Ford BDT

Mesajde GoogleBot » 29 Feb 2008, 11:51

Salut
Eu am luat masina de la BDT, insa nu am facut nici o revizie la ei, desi erau relativ aproape si in drumul meu locuinta-serviciu.
Am vrut sa ma duc la prima revizie (2500km) dar m-au programat extrem de tarziu. Sincer cred ca programarile la revizia asta ar trebui sa aiba un regim special, in conditiile in care dureaza f. putin si de multe ori nu fac mai nimic la masina.
Referitor la achizitionarea masinii (vara 2006) aveau o reducere de 1000 EUR CIP si dupa 2-3 zile de negocieri mi-au mai oferit o reducere suplimentara de 3% tot din pretul CIP. O mare bila alba :)
Evident masina a intarziat, nu au respectat termenul promis. Pe urma nu gaseau borseta in care trebuia sa imi dea toate manualele si carnete service etc. A ramas ca mai trec pe acolo, am mai sunat peste cateva saptamani, tot nu aveau borseta asa ca am renuntat. Am mai trecut doar sa imi iau cardul FS.
GoogleBot
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 2006 Sedan

Mesajde stdanm » 03 Apr 2008, 14:53

stdanm
Gold Member

Mesajde KomandantuR » 04 Apr 2008, 11:22

Patania de ieri de la BDT... Nu imi functionau tot timpul senzorii de parcare. De vreo 3 saptamani, la introducerea schimbatorului in marsarier, displayul imi afisa 0.0 si tiuia incontinuu. Asta cu tiuitu' am rezolvat-o, ca am buton pe display si ii scot tipetele... Fiind in garantie, m-am programat ieri la BDT (unde au fost montati la ridicarea masinii). Unul dintre ei a fost atins f. putin intr-un gard cu ochiuri de sarma acum vreo 8 luni. S-a cojit un pic vopseaua (sau ce-o fi aia). Dar au functionat toti pana mai an. Le-am explicat ca in ultimul timp in 8 cazuri din zece, imi arata cum va spusei mai sus. Acolo, cf legilor lui Murphy, functionau. M-au intrebat de ce nu vin cu masina cand nu merg. Le-am spus ca nu pot veni cu spatele de la servici pana la ei. Au prins ideea. Cred. In sfarsit, verificare-30RON. Daca se constata defect si e pe garantie, se inlocuieste. Cost total zero. Au verificat. "E posibil sa fie din cauza celui atins". "Pai a functinat 8 luni fara sa aiba nimic". "Da, dar a fost iarna, bla bla. Vi-l schimbam si in loc de 30 RON achitati 40 RON (piesa + manopera)". Zic OK. Schimba senzorul. Surpriza! "De fapt stati putin, ca s-a facut o greseala... Numai senzorul costa 63 RON. Si manopera peste 70. Dar hai, ca v-am zis prima data de 40, nu va mai taxam la manopera, dar piesa trebuie platita." M-am uitat un pic chioras, dar l-am platit. Si asa am stat aproape 4 ore pe la ei pe acolo. Acum am un senzor in portbagaj, care pun pariu ca functioneaza, si ma gandesc ca i l-as fi bagat mai bine undeva unuia de pe acolo. Ca are firu' lung, ii bagam si mufa in ureche si-l "faceam" cu hands-free.
Si sa nu uit. Pe aceasta cale ii multumesc lui Adispan care m-a lamurit pe unde vine Forcaru, mi-am pus aparatori pe fata (deocamdata). Cumparai cu 1 RON buc si 4 becuri pt pozitie fata (se arsesera de vreo luna jumate). Stiti cat mi-a cerut BeDeTeu sa mi le schimbe? 80 RON. =)) =)) =))
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde adispan » 04 Apr 2008, 11:31

sa traiesti :D
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde muzica9 » 04 Apr 2008, 13:03

$1 scrie:$2atania de ieri de la BDT... Nu imi functionau tot timpul senzorii de parcare. De vreo 3 saptamani, la introducerea schimbatorului in marsarier, displayul imi afisa 0.0 si tiuia incontinuu. Asta cu tiuitu' am rezolvat-o, ca am buton pe display si ii scot tipetele... Fiind in garantie, m-am programat ieri la BDT (unde au fost montati la ridicarea masinii). Unul dintre ei a fost atins f. putin intr-un gard cu ochiuri de sarma acum vreo 8 luni. S-a cojit un pic vopseaua (sau ce-o fi aia). Dar au functionat toti pana mai an. Le-am explicat ca in ultimul timp in 8 cazuri din zece, imi arata cum va spusei mai sus. Acolo, cf legilor lui Murphy, functionau. M-au intrebat de ce nu vin cu masina cand nu merg. Le-am spus ca nu pot veni cu spatele de la servici pana la ei. Au prins ideea. Cred. In sfarsit, verificare-30RON. Daca se constata defect si e pe garantie, se inlocuieste. Cost total zero. Au verificat. "E posibil sa fie din cauza celui atins". "Pai a functinat 8 luni fara sa aiba nimic". "Da, dar a fost iarna, bla bla. Vi-l schimbam si in loc de 30 RON achitati 40 RON (piesa + manopera)". Zic OK. Schimba senzorul. Surpriza! "De fapt stati putin, ca s-a facut o greseala... Numai senzorul costa 63 RON. Si manopera peste 70. Dar hai, ca v-am zis prima data de 40, nu va mai taxam la manopera, dar piesa trebuie platita." M-am uitat un pic chioras, dar l-am platit. Si asa am stat aproape 4 ore pe la ei pe acolo. Acum am un senzor in portbagaj, care pun pariu ca functioneaza, si ma gandesc ca i l-as fi bagat mai bine undeva unuia de pe acolo. Ca are firu' lung, ii bagam si mufa in ureche si-l "faceam" cu hands-free.
Si sa nu uit. Pe aceasta cale ii multumesc lui Adispan care m-a lamurit pe unde vine Forcaru, mi-am pus aparatori pe fata (deocamdata). Cumparai cu 1 RON buc si 4 becuri pt pozitie fata (se arsesera de vreo luna jumate). Stiti cat mi-a cerut BeDeTeu sa mi le schimbe? 80 RON. =)) =)) =))

uite ce am patit eu cu BDT-ul tot cu senzorii de parcare. mie nu au avut curajul sa imi ceara bani de manopera.

http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f= ... un#p174340
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Mesajde melymelo » 12 Iul 2008, 19:17

E normal ca firma "lu' peste" BDT este la pamant ...cand directorul general sau cine o fi el Streinu are firma de rent si una de transport concurenta cu firma de rent a BDT-ului ...la care acelasi domn este ANGAJAT.
Cred ca multi stiu (ma refer de cei din BDT) de situatie ...nu cred ca si actionarii firmei BDT. Ce ar zice daca ar afla?
L-ar da afara...nu cred. :-"
melymelo
Incepator

Maşina: ford
VIN: 89673907893456278

Anterior

Înapoi la Arhiva Comercial