Arhiva Comercial

Service aer conditionat in Bucuresti?

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

Service aer conditionat in Bucuresti?

Mesajde ivan » 15 Aug 2008, 10:07

Am fost la un service sa-mi verifice instalatia de ac si au observat ca nu mai aveam freon, se pare ca pierdea pe undeva, mi-au bagat freon si ulei, dar se pare ca mergea greu cu instalatia automata(ieseau vapori de freon din aparat) asa ca au folosit o instalatie manuala.Compresorul a inceput sa mearga si baga rece.Mi-au bagat si un ulei detectabil uv si mi-au spus sa revin daca pierde din nou freon.Dupa 3 saptamani am pierdut tot freonul si iar nu mai functiona.Dupa verificare au descoperit ca freonul s-a pierdut pe la garniturile de la compresor.Au spus ca ma costa 285 lei schimbarea garniturilor, 85 lei montare-demontare, 100 freon+54 ulei, la toate astea daca vreau si factura(asta e manarie, sa nu plateasca la fisc) trebuie sa platesc si tva iar garantia e de 3 luni.
Intrebarea mea este daca se merita sau stiti un service mai ieftin ca mi se pare cam scump, ma intreb daca gasesc o problema mai grava si trebuie sa inlocuiesc compresorul? Ca exemplu, un compresor sh in stare buna in UK costa 100 lire, si am pe cineva acolo sa mi-l cumpere.
Masina este un Mondeo Mk2 1.8 Td1997.

O zi buna!
ivan
Ford Freak

Maşina: Toyota Avensis, Mondeo Mk2 1.8 Td

Re: Service aer conditionat in Bucuresti?

Mesajde verga_Cip » 16 Aug 2008, 08:48

Masina ta e destul de veche, un compresor SH inseamna un maxim 1999 ca an de fabricatie. NU cred ca vei avea viata lunga cu el. Eu vreau sa il schimb pe al meu si e din 2003 si inca ma gandesc serios daca DA sau NU.

Bafta
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Re: Service aer conditionat in Bucuresti?

Mesajde ivan » 18 Aug 2008, 10:42

Cred ca pana la urma il repar, oricum masina o vand peste o luna dupa ce fac nunta(ma insor! <:-P ) ca acum n-am timp sa caut alta masina, mai am ceva de alergat!
Oricum, merci!
ivan
Ford Freak

Maşina: Toyota Avensis, Mondeo Mk2 1.8 Td

Înapoi la Arhiva Comercial