Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
14 Apr 2008, 15:24
Salutare....ca multi dintre voi probabil,am un fiesta care a iesit din garantie, iar mersul la unul din dealerii ford din bucuresti pentru schimbarea unor placute de frana sau a unei revizii m-i se pare deja nejustificat, si asta privind din prisma pretului. Ce ma intereseaza pe mine acuma este schimbarea placutelor de frana si un control la articulatii pentru ca imi cam scartaie f tare pe spate de la gropi sau piatra cubica, ceea ce pana acuma nu se intampla, si masina are doar 45.mii km. Aveti vre-o recomandare in privinta service-urilor si a magazinelor de unde se pot achizitiona piese?
14 Apr 2008, 15:31
eu iti recomand colina motors. Par cei mai ok.
BDT sunt foarte neseriosi.
Romcar isi bat joc.
altii nu stiu.
14 Apr 2008, 15:53
În cazul în care este vorba de înlocuire piese, combinaţia ForCar şi Laur este cea mai bună. Dacă sunt probleme de altă natură, recomandarea este să faci întâi un diagnostic la unul din centrele autorizate, după care, în funcţie de acesta, iei o decizie. Pentru 100 de lei, cât costă, nu cred că se merită să mergi pe ghicite, fiindcă poţi ajunge să cheltui mai mult.
În cazul tău, le poţi cumpăra de la ForCar şi apoi să mergi la Laur să le schimbi, sau poţi merge direct la el, fiindcă şi el colaborează cu un magazin OK.
15 Apr 2008, 13:32
Tocmai ce m-am intors de la forcar de la care am cumparat un set de placute de frana fata orig ford pentru fiestaul meu...135 lei....acu daca e mult sau putin imi spuneti voi k eu nu prea stiu preturile....cu tot cu manopera care o voi face la o cunostiinta ies pana la 150 lei, avand in vedere ca romcar mi-a cerut 80 euro pentru asta.
17 Apr 2008, 09:52
Pot sa-ti recomand eu un service in prelungirea ghencea. Sef de service acolo fiind tatal unui prieten de-al meu. Eu am fost foarte multumit de cum lucreaza si ce tehnologie au acolo. Te lasa sa te uiti unde vrei tu, si poti sa vii cu ce piese vrei tu. Daca vrei iti las un nr de tel pe PM.
23 Apr 2008, 10:43
Daca se ia piesele de la ForCar sau altii, Colina si CSD nu monteaza, poate nici celalti. Toti lucreaza doar cu piesele luate de la ei.
Eu le tin in portbagaj de mai bine de o saptamana, ca nu am avut unde sa le pun. Incep sa caut pe canalul "neofoicial", dar sunt tare dezamagit de argumentele celor "mari"..
23 Apr 2008, 13:07
$1 scrie:$2aca se ia piesele de la ForCar sau altii, Colina si CSD nu monteaza, poate nici celalti. Toti lucreaza doar cu piesele luate de la ei.
Eu le tin in portbagaj de mai bine de o saptamana, ca nu am avut unde sa le pun. Incep sa caut pe canalul "neofoicial", dar sunt tare dezamagit de argumentele celor "mari"..
CSD intr-adevar nu monteaza, dar Colina si Romcar monteaza si piesele tale, dar garantia la piese este cea de la magazinul de la care le-ai luat. La BDT nu te duce pt. ca astia nici nu s-au obosit sa raspunda.
Vezi ca este un topic "Revizie cu piese de la Forcar" in care am pus raspunsul lor SCRIS. Asa ca poti merge pt. montaj la Colina (recomandabil) sau la Romcar.
24 Apr 2008, 09:40
Recomand cu toata caldura service-ul lui Sorin din soseaua Stefanesti.
Omul este pasionat de Ford, poti sa mergi cu piesele tale, lucreaza excelent iar preturile sunt ok.
Pentru mai multe detalii dati un search dupa userul SorinMondeo sau dati-mi un PM.
M.
24 Apr 2008, 19:04
Si eu ti-l recomand pe Sorin, fost la el, m-a rezolvat si repede si ieftin. Omul e brici, si chiar am fost placut impresionat

Gasesti numarul lui pe forum.
Si apropos, cred ca e singurul mecanic care s-a sters pe maini inainte sa-mi puna mina pe volan si asta cred ca spune destul de multe.
02 Mai 2008, 10:15
va recomand un service care se afla pe zetarilor, de la intersectia Giurgiului cu Luica se merge cam 300 de metri spre zetari iar pe partea dreapta sunt niste porti verde inchis..ieftin..meseriasi.piese originale..after market...kre stati prin zona sau vretzi sa va interesati...nu mai asteptati
07 Mai 2008, 16:44
la mine nu a pus mana pe volan, m-a pus pe mine

on topic: si eu il recomand pe Sorin
19 Mai 2008, 16:04
haza...unde ai fost pana la urma ?ce ai schimbat?Si cat ?
01 Iul 2008, 10:24
Pai atunci am schimbat placutele de frana (cumparate cu 135 lei de la FORCAR) si le-am schimbat la o cunostiinta...cu totul m-a dus la 150 lei, iar la romcar imi cereau 80 euro, deci dublu. Acu urmeaza sa-i fac revizia de 50.000 km, am cerut oferta de pret de la FORCAR pentru tot, ulei, filtru motorina, filtru aer, filtru ulei, filtru aer cond ma duce undeva la vre-o 350 lei, plus manopera la aceasi cunostiinta ...sa zicem 400 lei, in conditiile in care la romcar ultima revizie m-a costat 700 lei.
16 Iul 2008, 09:27
Tocmai am bagat masina in service penrtu a repara diversele zgarieturi provocate de persoanele binevoitoare care considerau ca masinii mele nu-i sta bine fara un tuning de cheie sau alte diverse chestii pe ea. Am stat sa se stranga, am bagat trei sferturi de masina aproape la vopsit si reparat usoare indoituri....initial m-am dus la romcar, unde mi-au dat un termen de 2-3 saptamani + asteptarea platii din partea asiguratorului. De la unul la altul am ajuns sa vorbesc la un service (ALL Cars) din comuna Frumusani, care au binevoit sa vina in Bucuresti sa-mi ia masina, si pe langa faptul ca in 4 zile (exact cum mi-au spus de la inceput), adica maine, mi-o aduc inapoi (abia am vb cu ei la telefon) reparata si spalata, partea foarte tare este ca factura o vor emite dupa ce voi semna eu ca masina a fost reparata si a intrat in posesia mea. Pai ce service in Bucuresti iti mai da masina pana domnii de la asigurari nu binevoiesc sa le faca plata? Asta da servicii de nota 10, chiar nu credeam ca se poate, ei bine uite ca m-i s-a dat peste nas. Abia astept maine sa vad masina si sa ma conving ca totul este ok.
16 Iul 2008, 17:25
@Hazard
Masina mai e in garantie? De fapt ma intereseaza daca sunt agreeati de Ford.
04 Aug 2008, 14:06
$1 scrie:$2ocmai am bagat masina in service penrtu a repara diversele zgarieturi provocate de persoanele binevoitoare care considerau ca masinii mele nu-i sta bine fara un tuning de cheie sau alte diverse chestii pe ea. Am stat sa se stranga, am bagat trei sferturi de masina aproape la vopsit si reparat usoare indoituri....initial m-am dus la romcar, unde mi-au dat un termen de 2-3 saptamani + asteptarea platii din partea asiguratorului. De la unul la altul am ajuns sa vorbesc la un service (ALL Cars) din comuna Frumusani, care au binevoit sa vina in Bucuresti sa-mi ia masina, si pe langa faptul ca in 4 zile (exact cum mi-au spus de la inceput), adica maine, mi-o aduc inapoi (abia am vb cu ei la telefon) reparata si spalata, partea foarte tare este ca factura o vor emite dupa ce voi semna eu ca masina a fost reparata si a intrat in posesia mea. Pai ce service in Bucuresti iti mai da masina pana domnii de la asigurari nu binevoiesc sa le faca plata? Asta da servicii de nota 10, chiar nu credeam ca se poate, ei bine uite ca m-i s-a dat peste nas. Abia astept maine sa vad masina si sa ma conving ca totul este ok.
Salut,
Poti sa-mi spui cat a costat vopsitul, si ce anume s-a vopsit in acest pret?
Multumesc anticipat.
Cu stima,
Leo.
04 Aug 2008, 16:53
salut,,o fii bine cat am dat manopera?70 ron la schimbat rola ghidaj,curea si rola intinzator!
si 120 ron,shimbat ,ulei motor,filtru ulei,amortizor spate,flansa amortizor fata ,si completare ulei cutie!!
ce zice-ti ...,
06 Aug 2008, 16:22
pai eu zic ca e bine, la service filaret -pt o bieleta(dreapta),am platit 62 ron pe piesa si 250 ron manopera cu geometrie roti.(juma de ora constatarea si 3 ore inlocuit :adica o jumatate de ora pt inlocuit si 2 ore juma asteptat la geometrie).
Nu mai fac greseala asta ....
$1 scrie:$2alut,,o fii bine cat am dat manopera?70 ron la schimbat rola ghidaj,curea si rola intinzator!
si 120 ron,shimbat ,ulei motor,filtru ulei,amortizor spate,flansa amortizor fata ,si completare ulei cutie!!
ce zice-ti ...,
06 Aug 2008, 17:16
oauuu ,250 ron ...,ca eu pe geometrie am dat 50 ron
25 Aug 2008, 13:42
Poti sa-mi spui cat a costat vopsitul, si ce anume s-a vopsit in acest pret?
Pot sa-ti spun ce s-a vopsit (aripa dr fata, usa dr fata + spate, aripi spate, bara spate, usa st sp), si acu vreau sa bag si restul de capota, haion, usa st si aripa st si bara fata pentru ca vopseaua fiind mai matisata se vede dif, nush de ce nu le-am bagat de atunci, prostie sau lene, sunt sinonime oricum, dar cat a fost nush, ca am reparat pe casco si n-am platit un leu.
Daca service-ul este agreat sau nu ford nush si nu ma intereseaza, pentru ca nu mai am masina in garantie, si am preferat sa repar la ei in 5 zile din momentul predarii pana la mom ridicarii masinii decat in termenul de 2-3 sapt minim oferit de romcar.