Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

SUPER TARE LA REVIZIE

27 Aug 2008, 22:57

ATENTIE !!! AM FOST ASTAZI LA NOUL FORD DIN SOS CHITILA SI MIAM FACUT REVIZIA DE 30.000KM CU MANOPERA GRATUITA SUPER TARE AM ZIS CA DUREAZA VREO DOUA TREI ORE DE UNDE IN 45 DE MINUTE A FOST MASINA GATA CU FILTRE CU TOT SCHIMBAT SUPER REPEDE SE LUCREAZA SUNI FACI PROGRAMARE SI MAXIM A DOUA ZI DACA NU IN ACEIASI ESTI PROGRAMAT

Re: SUPER TARE LA REVIZIE

27 Aug 2008, 23:07

$1 scrie:$2TENTIE !!! AM FOST ASTAZI LA NOUL FORD DIN SOS CHITILA SI MIAM FACUT REVIZIA DE 30.000KM CU MANOPERA GRATUITA SUPER TARE AM ZIS CA DUREAZA VREO DOUA TREI ORE DE UNDE IN 45 DE MINUTE A FOST MASINA GATA CU FILTRE CU TOT SCHIMBAT SUPER REPEDE SE LUCREAZA SUNI FACI PROGRAMARE SI MAXIM A DOUA ZI DACA NU IN ACEIASI ESTI PROGRAMAT

Bravo domnu'!
La angajare vad ca nu au cerut si teste de limba romana, dar nu-i bai, noi intelegem si te credem de asemenea... :D

27 Aug 2008, 23:59

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2TENTIE !!! AM FOST ASTAZI LA NOUL FORD DIN SOS CHITILA SI MIAM FACUT REVIZIA DE 30.000KM CU MANOPERA GRATUITA SUPER TARE AM ZIS CA DUREAZA VREO DOUA TREI ORE DE UNDE IN 45 DE MINUTE A FOST MASINA GATA CU FILTRE CU TOT SCHIMBAT SUPER REPEDE SE LUCREAZA SUNI FACI PROGRAMARE SI MAXIM A DOUA ZI DACA NU IN ACEIASI ESTI PROGRAMAT

Bravo domnu'!
La angajare vad ca nu au cerut si teste de limba romana, dar nu-i bai, noi intelegem si te credem de asemenea... :D

=))

28 Aug 2008, 09:15

.

29 Aug 2008, 10:09

Super tare...astia si-au angajat si blogger pentru PR!
Problema e ca daca repara masinile precum blogger-ul care a deschis postul...e bine sa te uiti vreo 6 ore dupa suruburi ori piese lipsa =))
Domnule...ce vrei sa spui cu "," (virgula) din postul precedent? Daca tu consideri ca ai mancat doar o virgula MihaiL nu maraia la tine dar ma tem ca ai comis-o "din voleu" :D Incearca sa analizezi reluarea fazei :D

29 Aug 2008, 10:18

Imi cer scuze...nu am vazut ca e vorba despre "." (punct) si nu "," (virgula)...
A fost atat de condensata informatia incat mi-a fost greu sa ma prind din prima ;)

29 Aug 2008, 10:21

Probabil e KO tehnic, incearca sa revina din corzi... :D

29 Aug 2008, 10:53

ce din corzi? ca a ajuns tocmai in spatele salii:))

24 Sep 2008, 13:00

incearca si el sa faca ce poate, cred ca are in plus la salariu.

:))
Subiect închis