hai sa va spun ce am patit eu cu Romcar........
Sambata trecuta am constatat intamplator ca usa spate stanga nu se mai incuie. Restul usilor se incuie, atat din cheie cat si din telecomanda. Numai cea specificata ramane descuiata.
In fine, Luni m-am prezentat la ford csd unde baietii amabili s-au uitat la masina si au pus diagnosticul: incuietoare defecta - necesita inlocuire(garantie). Bineinteles ca nu m-am asteptat sa fie pe stoc asa ceva dar intr-o zi doua speram sa se rezolve. Insa a aparut o problema. Magzionerul de la CSD era in concediu pana joi, in lipsa acestuia nu se putea face nici o comanda de piese. Trist dar adevarat. Deci joi urma sa dea comanda, daca piesa era pe stoc la romcar venea intr-o zi, ramanea pt Luni. Daca nu era pe stoc. ar fi venit in 7 zile.....
Cand am vazut ca initial piesele tot le romcar le achizitioneaza(cel putin cele care urmeaza sa fie schimbate pe garantie) am spus sa incerc direct la sursa.....
Marti la 11 AM am fost la Romcar. Am stat 1 ora pana s-a uitat cineva la masina sa constate defectul. Mi s-a deschis comanda si mi s-a spus ca voi fi sunat intr-o zi doua maxim.....
In aceeasi zi, dupa masa am fost sunat (cata promtitudine

) si mi s-a comunicat sa ma prezint a doua zi(miercuri) la ora 11 sa mi se inlocuiasca incuietoarea....
La data si ora mai sus amintita am fost prezent la Romcar. Prima surpriza, nu eram pe lista masinilor care aveau programare si portarul nu-mi dadea voie sa intru. I-am aratat copia dupa comanda deschisa si numele celui care era trecut pe ea si a cedat intr-un final... La receptie baiatul m-a recunoscut imediat, mi-a luat cheia masinii si m-a invitat in sala de asteptare, urmand ca in 30min, max 1h sa ma sune...
Cred ca intuiti ce s-a intamplat..... Nu m-am conformat sfatului primit si m-am tot plimbat prin curte... Timp de 50 min nu s-a apropiat macar cineva de masina.... La 11.50 am intrat in receptie cu gandul sa intreb daca masina e gata...ironic bineinteles. Cand m-a vazut, tipul de la receptie s-a prins probabil dupa mimica fetei ca ceva nu e in ordine si a disparut in service... A revenit cu zambetul pe buze sa-mi spuna ca masina intra imediat..... Si-a cerut si scuze dar baietii sunt f ocupati......
In 5 min masina era inauntru si un baiat s-a apucat de treaba....a dat fata de usa jos, a dat incuietoarea...... si a inceput sa se agite ciudat prin jurul masinii... A vb cu seful de service, la chemat si pe cel ce deschisese comanda.... Si uite asa a mai trecut juma de ora.. Daca am vazut ca nu spun ei nimic am intrebat eu: Probleme ceva???? Vadit incurcat tipul a recunoscut ca.... piesa nu e in magazie...cum ar fi trebuit...... A inceput cu tot felul de scuze pe care nu mai are rost sa fi le impartasesc. Au inceput sa dea vina unii pe altii iar eu stateam si ma uitam la ei si nu imi venea sa cred ca patesc la marele importator Romcar....
Le-am spus sa-mi scoata masina afara ca nu mai vreau sa stau si sa ma cheme atunci cand au piesa in "mana" nu cand cred ca o au....
A ramas ca ma suna.......inca nu au facut acest lucru........
Prima experienta cu Romcar din pacate si una neplacuta.....